Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Μετανάστες ; Ή εισβολείς ;



Μετανάστες ; η εισβολείς ;

Πολλά ακούγονται και πολλά συμβαίνουν προκαλώντας αρνητικά και θετικά σχόλια , όχι μόνο για αυτά τα ανθρώπινα πλάσματα που σαν θύματα και σαν εγκληματίες τα παρουσιάζουν οι διάφορες πηγές πληροφόρησης και σύμφωνα με τα συμφέροντα που αντιπροσωπεύει η κάθε μια τους… αλλά και για αυτούς που είναι πολέμιοι , η υπερασπιστές αυτής άθλιας κατάστασης .
Ποια να είναι τελικά η αλήθεια ;

Τι συμφέρον να έχουν αυτοί που τους πολεμούν μα και αυτοί που τους υπερασπίζονται ;
Τι είναι τελικά αυτά τα ανθρώπινα πλάσματα ;
Μετανάστες, η εισβολείς ;
Η έννοια της λέξης μετανάστης είναι : εξωτερικός μετανάστης - αυτός που εγκαταλείπει τη χώρα του για να εγκατασταθεί σε μια ξένη χώρα …
Και συμπληρώνω… αυτός που προσπαθεί να ταυτιστεί με τα ήθη και έθιμα του τόπου όπου επέλεξε να κατοικήσει σαν κατάλληλος τόπος από τις επιλογές που είχε και τις προτιμήσεις του σαν άνθρωπος …
Διάλεξε ένα τόπο για τα στοιχεία που έχει και που τον ενδιαφέρει, όχι μόνο να σεβαστεί αλλά και να μην εμποδίσει με την επέμβαση του την ύπαρξη τους.
Να μην αλλοιώσει τίποτα μα να ταυτιστεί με τον τόπο και να βοηθήσει και αυτός για την συντήρηση αν όχι την ανάπτυξη του.
Αυτός μπορεί να θεωρηθεί σαν μετανάστης είτε εσωτερικός , είτε εξωτερικός.
Αυτόν τον μετανάστη, τον βοηθάς να προσαρμοστεί και να ταυτιστεί με τον τόπο σου, προσφέροντας του στέγη και εργασία και ότι άλλο είναι απαραίτητο και χαρακτηριστικό σαν γνώρισμα του Έλληνα.
Από την άλλη μεριά είναι ο εισβολέας, που σκοπό έχει να καταργήσει αυτό που βρήκε σαν κάτι που δεν πρέπει να υπάρχει , καταπατώντας κάθε τι ξένο για εκείνον και προσπαθεί να επιβάλει την δική του προσωπικότητα …
Το τι από τα δυο είναι όλοι αυτοί που κατακλύζουν την Ελλάδα σήμερα , θα το διακρίνεις μόνο από την συμπεριφορά τους.
Δεν έχει καμία σημασία η γλώσσα που μιλούν μα ούτε και η θρησκεία που έχουν ταγμένη την πίστη τους …έχει σημασία η συμπεριφορά τους απέναντι στους κατοίκους που βρήκαν σε αυτό το τόπο .
Η άλλη πλευρά του μεγάλου αυτού θέματος, είναι αυτοί που τους υπερασπίζονται και αυτοί που τους εχθρεύονται …
Οι υπερασπιστές τους πρέπει να αιτιολογούν και να δικαιολογούν τους λόγους που θεωρούν απαραίτητη την υπεράσπιση τους και την ύπαρξη τους εδώ …
Το ίδιο πρέπει να κάνουν και αυτοί που τους εχθρεύονται δικαιολογώντας τους λόγους που έχουν να προβάλουν τον μετανάστη σαν εισβολέα - δικαιολογημένα η αδικαιολόγητα - και σαν κάτι που πρέπει να εκλείψει από τον τόπο εδώ , αποφεύγοντας όμως να απευθυνθούν και να θεωρούν υπευθύνους αυτούς που προσφέρουν στέγη και εργασία …
Οι καταστάσεις είναι παράξενες και είναι τόσοι μα τόσοι αυτοί οι μετανάστες μέσα στην Ελλάδα , που κάθε τι μπορεί να περάσει από το μυαλό σου…
Παρακολουθώ κάποιους που πολύ εύκολα αποκαλούν κάποιον Ελληνάρα , Εθνικιστή , Ρατσιστή και ότι μπορεί να βάλει το μυαλό σου , χωρίς να αιτιολογούν το λόγο της υπεράσπισης, μα και κάποιους άλλους να χτυπούν που βρουν αδύναμο αλλοδαπό χωρίς να αιτιολογούν το γιατί το κάνουν …
Το να χτυπάς κάποιον ενώ μπορείς πολύ εύκολα να προσπαθήσεις να μην έχει στέγη και εργασία , άρα και λόγο να κάθεται σε αυτό τον τόπο ….. είναι ένδειξη, η κάποιας σκοπιμότητας , η ανάγκη να επίδειξης τα ένστικτα σου ζώο που διαθέτεις …
Όσο για τους υπερασπιστές και αυτούς έχω κάτι να τους ρωτήσω.
Η λέξη διεθνιστής αποκαλύπτει ότι δεν πιστεύεις σε συγκεκριμένη πατρίδα και τότε υπερασπίζεσαι όλους τους κατοίκους του πλανήτη όπως θα έκανες για κάθε συνάνθρωπο σου με μια μικρή , η ίσως μεγάλη διαφορά που δεν αποκαλύπτεις ….
Αυτή την διαφορά που είναι να μην πιστεύεις σε οικογένεια και θα το δεχόμουν, αν όλος ο πλανήτης είχε φτάσει στο επίπεδο να έχει το ίδιο σκεπτικό με εμένα και αν δεν θεωρούσα ότι ο κάθε τόπος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά.
Με αυτό το σκεπτικό όμως και επισκεπτόμενος τον κάθε τόπο – που έχει δικά του χαρακτηριστικά και χαρακτήρα – αν επέβαλα τον δικό μου χαρακτήρα ….. τότε ο εισβολέας θα ήμουν εγώ και σαν Έλληνας ποτέ δεν θα είμαι εισβολέας .
Όπως σαν Έλληνας ποτέ δεν θα χτυπήσω αδύναμο και ξενιτεμένο.
Σαν Έλληνας πρέπει να βάλω το μυαλό μου να σκεφτεί το τι , ποιος και γιατί δημιουργεί αυτές τις καταστάσεις και τι επιδιώκει ….
Σαν Έλληνας και πιστεύοντας στο πνεύμα, θα βρω την λύση συνεργαζόμενος και θα επιδιώξω να δοθεί ένα τέλος εμποδίζοντας τους πραγματικά υπεύθυνους και όχι την βιτρίνα που προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, με κάποιους που υπερασπίζονται και κάποιους που χτυπούν μετανάστες …
Θα παραμείνω ψύχραιμος και δεν θα επιδιώξω να πέσω στο λάκκο που μου έχουν σκάψει αυτοί, που κάποτε ζούσαν πάνω στα δέντρα σαν μαϊμούδες όταν εγώ είχα τον Παρθενώνα και σήμερα μου επιδεικνύουν τον σωστό τρόπο ζωής, αφού πρώτα έχουν φροντίσει να μην έχω το δικαίωμα να διοικήσω εμένα από πάρα πολλά χρόνια πριν….
Αυτό δεν είναι Ρατσισμός …αυτό είναι περηφάνια και σεβασμός σε όσους υπερασπίστηκαν και διέδωσαν την Σοφία και τον πολιτισμό αυτού του τόπου με τα δικά του χαρακτηριστικά , της θάλασσας , του ουρανού , του αέρα και της γης που ζω και υπάρχω …

Ευχαριστώ 

ΧΜπάστας

2 σχόλια:

  1. O καλεσμένος στο σπίτι σου, είναι γνωστός... τον ξέρεις ποιός είναι και αν κάνει παρανομία.. ΈΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΏΜΤΑ ΚΑΙ ΌΝΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΎΝ!!!
    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι το ίδιο με αυτόν που μπήκε κρυφά και σε κλέβει, σου βιάζει και σκοτώνει όποιον θέλει απο την οικογένεια, ακόμη και αφήνοντας αποτυπώματα!! Αλλά επειδή είναι λαθραίος και ακαταχώρητος, δεν μπορείς να τον εντοπίσεις ώστε να τιμωρηθεί ανάλογα!!!
    Επομένως το ηθικό και νομικό πρόβλημα της απόδειξης της αθωότητας, δεν το έχουν όσοι αυτοαμύνονται σε μιά απρόκλητη εισβολή, αλλά όσοι λειτουργούν ως δούρειοι ίπποι δηάδή οι Διεθνιστές, συμπτωματικά αυτοί ανήκουν στον αναρχοκομμουνιστικό χώρο!!
    Γιατί μόνο αυτοί είναι επιλεκτικά ανθρωπιστές (μόνο σε αλλοδαπούς), ενώ οι "άλλοι" που αυτοαμύνονται στην εκτεταμένη εδώ και χρόνια πλέον εγκληματικότητα, είναι φασίστες 'η ρατσιστές και ανθρωποφάγοι ;;; η θρασύτητα της Αριστεράς δεν έχει όρια, ανέκαθες ήταν παράγοντας ανωμαλίας !! Μέχρι συμμοριτοπόλεμο έκανε..
    Ψάξε να βρείς ποιός ωφελείται απο την λαθραία εισβολή και ποιούς έχει συνενόχους..!!
    Επίσης σε ποιά χώρα υπάρχει λαθραία εισβολή αλλοδαπών (βάρβαρης προέλευσης κιόλας) σε ποσοστό 40% του πληθυσμού της και πώς μπορούν αυτοί να επιβιώσουν και να αστυνομευθούν, σε μια χώρα που δεν τους κάλεσε, αλλά και δεν είναι βιομηχανική, αλλά μόνιμα (κι απο την αρχαία ιστορία ακόμη) εξαγωγός χώρα ανθρώπινου δυναμικού με νόμιμο τρόπο κιόλας!!
    Η λογική και οι αποδείξεις, λένε ότι αφού εγκληματούν λόγω ανωνυμίας ή ασύλου, φυσικό είναι κάποια στιγμή να υπάρξει αντίδραση!!
    Αλλωστε και σε ατομικό επίπεδο εσύ ή ο καθένας, τι κάνει σε όποιον μπεί παράνομα στον προσωπικό του χώρο;;
    Η δήθεν ανκτικότητα στην "διαφορετικότητα" το μόνο που έφερε είναι πορνεία,έξαρση σε μολυσματικές ασθένεις ανύπαρκτες πρίν στην χώρα και γενική εγκληματικότητα (άλλο πράγμα είναι η παραβατικότητα)...
    Τον τιμωρεί ώστε να μην το ξανακάνει...
    Εχεις αντίρηση;;
    Αν δεν φύγουν αυτοί ήδη οι Ελληνες αποχωρούν ως νόμιμοι μετανάστες αλλά και δεν γεννάνε πλέον, επομένως αν μείνουν όλοι αυτοίεδώ, σε 2 δεκαετίες πλέον εμείς οι Ελληνες, οι νόμιμοι κάτοικοι της χώρας, που δεν την κατακτήσαμε απο κανέναν και κατοικούμε απο χιλιετίες σε αυτή, θα είμαστε πλέον μειοψηφία!!
    Σε 4-5 γενιές, θα φτιάχνουν ντοκυμαντέρ για την φυλή των Ελλήνων που εξαφανίστηκε, αυτοκτονώντας αθέλητα,... για να μην την πούν ρατσιστική και φασιστική!!!
    Εάν είναι φασισμός και ρατσισμός να υπερασπίζεσαι το σπίτι σου !!!
    Ναί τότε είμαι και τα 2... Εσύ τι είσαι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή