Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Είναι ο Έλληνας ρατσιστής τελικά;



Είναι  ο Έλληνας ρατσιστής τελικά, η οι ρατσιστές δεν είναι Έλληνες και τι είναι τελικά ρατσισμός ;

Ο Έλληνας είναι φιλόξενος , που σημαίνει
αγκαλιάζει κάθε επισκέπτη, προσφέροντας του τροφή και στέγη για να ξαποστάσει.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι παύει να είναι φιλόξενος και τον ονομάζουμε ρατσιστή όταν, ο φιλοξενούμενος κοιτά να τον πετάξει από το σπίτι του, προσπαθώντας να του αλλάξει τις συνήθειες του, τη γλώσσα του, τα ήθη και έθιμα του, σκορπώντας το πανικό με τη συμπεριφορά του.
Εκεί ο Έλληνας αμύνεται και αντιδρά ( όπως το ξέρει όλος ο πλανήτης )  απρόβλεπτα και αμυνόμενος κάνει πολύ μεγαλύτερο κακό από όσο θα περίμενε ο φιλοξενούμενος .

Ο Έλληνας είναι του πνεύματος και όχι της βίας .
Όσοι ασκούν βία , απλά δεν είναι Έλληνες, η είναι χαμηλού πνευματικού επιπέδου άνθρωποι, θύματα κάποιων συμφερόντων, που δεν έχουν το δικαίωμα να ονομάζονται Έλληνες .
 
Ο Έλληνας είναι γεννημένος να ζει ελεύθερος και σέβεται το δικαίωμα της ελευθερίας  του άλλου και αν του ζητηθεί να βοηθήσει για αυτό το σκοπό, το κάνει με μεγάλη ευχαρίστηση.

Ο Έλληνας είναι πολυμήχανος και βρίσκει λύσεις όταν οι άλλοι κοιτάζουν και ακλουθούν πιστά τα φυλλάδια οδηγιών, είναι πέρα από φραγμούς και προχωρά βρίσκοντας δρόμο, όταν οι άλλοι τον έχουν χάσει και παραμένουν σταματημένοι.

Ο Έλληνας έχει μέσα του να δημιουργεί και όχι να καταστρέφει , έχει μέσα του να διαδίδει, να προσφέρει και όχι να επιβάλει , η να υποδουλώνει.

Ο Έλληνας είναι πολλά, που πάντα πολέμησαν πολλοί λαοί προσπαθώντας να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό, μα ποτέ δεν τα κατάφεραν, ακόμα και όταν εξαφάνισαν την Ελλάδα από το παγκόσμιο χάρτη επί 400 χρόνια…
Τον Έλληνα φώναξαν να σταματήσει την Οθωμανική αυτοκρατορία , όταν είχε περικυκλώσει την Ευρώπη και το κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια.
Δεν ήταν η επανάσταση του 1821  να γιορτάζουμε εμείς , αλλά  μια απελευθέρωση της Ευρώπης,  που την έσωσε ο αφανισμένος από το χάρτη Ελληνισμός και θα έπρεπε όλη η Ευρώπη να ευγνωμονεί την Ελλάδα για αυτό το κατόρθωμα, με πανευρωπαϊκή γιορτή .
Όπως και το σταμάτημα των Γερμανών από τους Έλληνες, που τους καθυστέρησε και κέρδισαν χρόνο οι σύμμαχοι, για να ανασυνταχτούν και να νικήσουν τελικά αυτή τη κατακτητική κατάσταση.

Αυτούς τους Έλληνες σήμερα αποκαλούν ρατσιστές και όχι όλους αυτούς που έχουν κατακλύσει τη πατρίδα μας προσπαθώντας να αλλοιώσουν με κάθε τρόπο τον Ελληνισμό και να τον αναγκάσουν να διασκορπιστεί παντού σε όλο το πλανήτη, για άλλη μια φορά.
Αυτό τον Έλληνα με φιλότιμο προσπαθούν να αφανίσουν και την αντίδραση του την ονομάζουν ρατσισμό.

Όχι κύριοι, ποτέ ο πραγματικός Έλληνας δεν ήταν βάρβαρος , ούτε ρατσιστής, αυτό που ονομάζεται έτσι, είναι το αποτέλεσμα των προσμίξεων που τόσα χρόνια πολεμάτε με κάθε τρόπο να κατορθώσετε . προκειμένου να αφανιστεί ο λαός της μάνας γης, από όπου προήλθε ο πολιτισμός σας ..
Να μην μάθουν έτσι ποτέ τα εγγόνια σας, ότι εσείς δεν ήσασταν πολιτισμένοι όταν ο Παρθενώνας, ήταν ακόμα ακέραιος πάνω στον ιερό βράχο.

Ρατσιστής είναι αυτός που αισθάνεται μίσος για έναν άλλο λαό προσπαθώντας να τον αφανίσει. Είναι αυτός που είναι βίαιος και κατακτητικός.

Ρατσιστής είναι αυτός που η λέξη φιλότιμο και φιλοξενία, δεν υπάρχει στο λεξικό του.
Είναι αυτός που εκμεταλλεύεται τη φιλοξενία για να επιτύχει το σκοπό του .

Ο Έλληνας δεν σας μισεί κύριοι ότι και να κάνετε, ο Έλληνας μόνο σας λυπάται και αυτό δεν είναι ρατσιστική ένδειξη.

ΧΜπάστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου