Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Τεχνολογία ομηρίας στην υπηρεσία ποιών;;;





Τεχνολογία ομηρίας στην υπηρεσία ποιών;;;

Το έχω αναφέρει παλαιότερα, θα το γράψω και εδώ αλλά πολύ φοβάμαι
, ότι για άλλη μια χρονιά θα παραμείνει ευχολόγιο! 

Όπως το ανθρώπινο γονιδιακό ψυχικό αρχέτυπο...ζυγό δεν υπομένει, δεν σηκώνει δηλαδή κανενός είδους εξάρτηση, (γι αυτό τον λόγο και η ανθρώπινη προσωπικότητα έχει ελευθερία βουλήσεως) κατ' ανάλογο τρόπο δεν πρέπει να υφίσταται κανένας περιορισμός στην Συμπαντική ενέργεια αφού όλοι μας αποτελούμε τμήμα ενός αιωνίου και αέναου Συμπαντικού...χυλού ενεργείας, σύμφωνα με την Κβαντική Φυσική!

 Παρ' όλα αυτά, τα πειράματα του πρωτοπόρου Νίκολα Τέσλα για ελεύθερη ενέργεια, μέσω της ασύρματης μεταφοράς δεν συνεχίστηκαν (γιατί άραγε) ενώ η ανθρωπότητα εξακολουθεί να παραμένει εξαρτημένη από τα ορυκτά καύσιμα και τις μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες!

Προσέξτε όμως και κάτι άλλο και δείτε το, ως τροφή για σκέψη. Θυμηθείτε τις πρώτες ταινίες του James Bond, με πρωταγωνιστή τον Shawn Connery, στα τέλη τις δεκαετίας του '50. Θα έχουν χαραχτεί στην μνήμη σας οι σκηνές, όπου ο
υπερκατάσκοπος...καβαλάει μια πτητική μηχανή με προωθητήρες και απογειώνεται, ταξιδεύοντας...σε άλλη γη, σε άλλα μέρη!
 Σας ερωτώ λοιπόν, απευθυνόμενος στην κοινή λογική αλλά και στην εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας...Δεν θα έπρεπε 50 χρόνια αργότερα και μάλιστα ύστερα από μια τέτοια έκρηξη τεχνογνωσίας και τεχνολογίας, (ιδιαίτερα κατά την δεκαετία του 80) ως απόρροια της επιστημονικής προόδου, να έχει γίνει εφικτή και στον τελευταίο συνάνθρωπό μας επάνω στον πλανήτη, η χρήση προσωπικών πτητικών μηχανών;; (Όχι κατ' ανάγκη με αντιβαρυτική τεχνολογία, η οποία θα δημιουργείται μέσω αντίθετης φοράς περιστρεφόμενων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων αν και τέτοια σκάφη έχουν κατασκευαστεί και έχουν ήδη στην κατοχή τους οι υπερδυνάμεις...έτη και έτη, ίσως και από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο με τα Γερμανικά Χανεμπού αλλά τουλάχιστον με χρήση έστω και πυραυλικής τεχνολογίας προωθητήρων;;)

 Δεν είναι δυνατόν τα διαστημόπλοια της NASA και της ESA να κόβουν βόλτες σε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα και να το έχουν σχεδόν χαρτογραφήσει, δεν είναι δυνατόν τα διαστημικά rover να...οργώνουν το χώμα του πλανήτη Άρη και εμείς οι φτωχοί πλην...τίμιοι γήινοι να μην μπορούμε να κατασκευάσουμε μια ρημαδομηχανή ούτως ώστε να ανυψωθούμε λίγα μέτρα πάνω απ το έδαφος!!! 
Σιγά το...ακατόρθωτο ανδραγάθημα, να μπορέσουμε να ξεκολλήσουμε από την επιφάνεια και να κινηθούμε μέσα στην γήινη ατμόσφαιρα! Εδώ κοτζάμ πτηνά και μας βάζουν...τα γυαλιά! 
Από την άλλη μεριά, την στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, το ερευνητικό σκάφος της NASA Messenger, έφτασε μια ανάσα από τον Ήλιο και χαρτογραφεί με laser την επιφάνεια του πλανήτη Ερμή, ανακαλύπτοντας...πάγο και οργανικές ενώσεις στους πόλους του ενώ η διαστημοσυσκευή Voyager έχει ήδη βγει από την υπερΠοσειδώνια ζώνη του Kuiper, ατενίζοντας τις εσχατιές του πλανητικού μας συστήματος και επιχειρεί να βγει και από αυτό για να...πλεύσει στα βαθιά νερά του Γαλαξία μας!!   

Ποιοί λοιπόν, στ' αλήθεια φρενάρουν την εξέλιξη της ανθρώπινης προόδου, ούτως ώστε τα απτά επιτεύγματα της τελευταίας να ΜΗΝ γίνουν ευρέως εφαρμόσιμα και λειτουργικά και στο πιο απομακρυσμένο χωριό του πλανήτη μας;; 

Ποιοί ΔΕΝ επιθυμούν η γνώση να γίνει κτήμα όλων των ανθρώπων;; 
Ποιοί μας εμποδίζουν να πετάξουμε;; (Κυριολεκτικά και μεταφορικά...). 
Η προφανής (και εύκολη) απάντηση είναι...οι αυτοκινητοβιομηχανίες, οι πετρελαϊκές εταιρείες και οι τραπεζίτες
Δεν επιθυμώ να εισέλθω στα χωράφια της συνωμοσιολογίας (έχω κατηγορηθεί πολλάκις στο παρελθόν γι αυτό) αλλά γίνεται εμφανής (για να μην πω πασιφανής) η προσπάθεια μάντρωσης των λαών για δημιουργία...ανδραπόδων μέσω του ελέγχου του συνειδητού τους!
 Ποιά είναι η καλύτερη απόδειξη γι αυτό;; Δεν θα αναφερθώ ούτε στην...τηλεοπτική προπαγάνδα των σημερινών media, ούτε στους αεροψεκασμούς, ούτε στα ηλεκτρονικά όπλα HAARP και ECHELLON! Απλά, δείτε λίγο την εικόνα συμβίωσης στις ανθρώπινες κοινότητες...

Μέχρι σήμερα, καλώς ή κακώς, κυριαρχούσε στον πλανήτη το οικονομικό και κοινωνικό μοντέλο του καπιταλισμού. Ένα σύστημα στυγνό, που...έμπαζε από χίλιες δυο μεριές, το οποίο ήταν υπεύθυνο για πλείστες όσες κοινωνικές αδικίες και ανισότητες, ενώ εφαρμόζονταν αποινώς και δίχως οίκτο στις πλάτες του απλού πολίτη! Τουλάχιστον όμως αυτό..., στηρίζονταν στην ΠΑΡΑΓΩΓΗ! 
Θέλετε να μάθετε ποιά είναι η...μετεξέλιξή του;; 
Σήμερα λοιπόν, κράτη, ή καλύτερα ομάδες συμφερόντων και κάστες...ευγενών έχουν συγκεντρώσει ολόκληρο τον πλούτο του κόσμου δίχως να παράγουν...ούτε πατίνι! 

Πώς;;; Μα εφευρίσκοντας...κάτι, που δεν υπάρχει! 

Δημιουργώντας ένα φανταστικό, ψευδεπίγραφο matrix από τραπεζικά προϊόντα, τοξικά ομόλογα, CDS, τα οποία δεν αντιπροσωπεύουν απολύτως τίποτα, έχουν αντικαταστήσει ή καλύτερα υπο-καταστήσει την Παγκόσμια παραγωγή με...αέρα κοπανιστό ενώ επιχειρούν να θέσουν σε ομηρία τους λαούς για να τους μεταβάλλουν σε υποχείρια! 

Αυτά τα...βαμπίρ με κοστούμια και γραβάτες, ανταλλάσσουν την περιουσία, τους φυσικούς πόρους αλλά και την τιμή και την αξιοπρέπεια των λαών με το...απόλυτο ΜΗΔΕΝ! 
Σας θυμίζει μήπως κάτι οικείο;;

 Μήπως ύστερα από τις Αφρικανικές χώρες και τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, ήρθε η σειρά της αφεντιάς μας να έχουμε στενές επαφές...με αυτούς τους τύπους, γνωρίζοντας το εν λόγω φαινόμενο από την καλή κι απ' την ανάποδη;; 

Πάντως τα...δίποδα ζώα, που εξέλεξαν αυτήν την Τριανδρία της συμφοράς, προσέδωσαν την νομιμοποίηση και το απαραίτητο θεσμικό πλαίσιο για να συντελεστεί ένα ακόμη...ψυχοσωματικό πείραμα στις πλάτες του Ελληνικού λαού! Άξιος ο μισθός τους!!

Ας αναφέρω και ένα παράδειγμα...intra portas. Έχουμε όλοι δει τώρα τελευταία το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σποτ, όπου γίνεται...χρήση ως και παιδικών ψυχών για να προπαγανδίσουν την ομογενοποίηση ή καλύτερα την πολτοποίηση των εθνοτήτων, ούτως ώστε ο νεόκοπος...φρεσκοκομμένος ανθρώπινος κιμάς να είναι ευκολοκυβέρνητος, όπως έλεγε και μια ψυχή! 
Τα συγκεκριμένα νεοταξίτικα παπαγαλάκια της Διεθνιστικής Παγκοσμιοποίησης εκφράζουν (άκουσον άκουσον) απορία γιατί να έχουμε αντιρρήσεις στο να πάρουν την Ελληνική ιθαγένεια τα τέκνα των μεταναστών! (Όπου ως μετανάστες προφανώς εννοούν τους...λαθρο-εισβολείς αλλά αυτό βεβαίως γίνεται γαργάρα!) 

Δράττομαι της ευκαιρίας να θυμίσω στους νεογραικύλους-απάτριδες, ότι η λέξη ιθαγένεια προέρχεται από το Ομηρικό ιθύς, που σημαίνει ευθύς, κατ' ευθείαν καθώς και από την λέξη γένος

Συνεπώς, δικαιούται να την φέρει αυτός, ο οποίος έχει Ελληνική καταγωγή και του οποίου οι γονείς είναι Έλληνες το ΓΕΝΟΣ! 

Ισχύει δηλαδή το δίκαιον του αίματος, το περίφημον όμαιμον του Ηροδότου, ο οποίος απέδωσε και τον πληρέστερον ορισμό του Έλληνος μέχρι σήμερα και όχι τα νομικά...κωλόχαρτα των προδοτικών κυβερνήσεων, τα οποία επεχείρησαν να αντικαταστήσουν το αίμα με το μελάνι

Αυτά. 

Και μή χειρότερα να λέμε! 

Σε λίγο θα ακούσουμε, πως θα μας...πέσει ο ουρανός στο κεφάλι!!




1 σχόλιο:

  1. Επειδή έχασα την πηγή, παρακαλώ εάν συντάκτης του άρθρου το αναγνωρίσει, ας μου το γνωστοποιήσει. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή