Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Εξέγερση



Εξέγερση .

Πόσο όμορφα αντιλαλεί στ’ αυτιά μας καθώς προφέρουμε αυτή τη λέξη!
Eιδικά όταν υποφέρεις και στην προσφέρουν μαζί με την λέξη ελευθερία,
σε κάνει να πετάς έχοντας την αίσθηση ότι εδώ έφτασε το τέλος των κατακτητών που σε βασανίζουν.

Δεν θα βάλεις εκείνη τη στιγμή στη σκέψη σου ότι εξεγέρσεις έχουν γίνει πολλές στο παρελθόν και το αποτέλεσμα είναι να ζητούμε νέες και νέες χωρίς ποτέ να φτάνουν οι προηγούμενες. 

 Λες και υπάρχει κάποια  κατάρα που μας οδηγεί στο αδιέξοδο καθώς αναζητούμε ευθύνες από τους άλλους και ποτέ από εμάς. 

Λες και πρέπει ο Έλληνας να πληρώνει με αίμα την μετάβασή του από τη μια σκλαβιά στην άλλη . 

Εξέγερση ναι, αλλά όχι όπως την εννοείται κύριοι.
Όχι άλλο αίμα για να έρθουν οι επόμενοι διαχειριστές που αργότερα θα αποδείξουν ότι και αυτοί δεν άξιζαν. 

Πρώτα πρέπει να μάθουν οι Έλληνες να συνεργάζονται   και μετά να οδεύουν για εξέγερση. Η συνεργασία θα τους ξεσκεπάσει την αλήθεια της πραγματικής αξίας του κάθε συνεργάτη μας. Το ποιός  αξίζει την εμπιστοσύνη μας  ώστε να του εμπιστευτούμε τη ζωή μας κάποια στιγμή εκεί θα διαπιστωθεί. 

Μικρά κόμματα διάσπαρτα παντού αντιπολιτευόμενα της κάθε κυβέρνησης, μας ζητούν εξέγερση χωρίς να βλέπουν ότι η πρώτη εξέγερση που πρέπει να συμβεί, είναι η δική τους συνεργασία και συνεννόηση για το καλό της πατρίδας μας και όχι η διαιώνιση των διασπάσεων που τους προσφέρουν μόνο τη θέση του αρχηγού σε κάθε μικρή πολίτικη προσπάθεια ικανοποιώντας το εγώ τους. 

Εξέγερση ναι κύριοι αλλά του νου, που έχει δύναμη εκεί ο Έλληνας και πουθενά αλλού. 

Εξέγερση θα είναι όταν οι Έλληνες δημιουργήσουν ομάδες που θα  ελέγχουν τις υποσχέσεις των κομμάτων τους και το πόσο τις έχουν πραγματοποιήσει. 

Εξέγερση θα είναι όταν οι Έλληνες αντιστέκονται με την αδιαφορία τους απέναντι στα κόμματα που τους έχουν εξαπατήσει, αναζητώντας τον επόμενο που θα εφαρμόσει αυτά που υπόσχεται .

Εξέγερση θα είναι όταν οι ομάδες αυτές δεν θα υπακούουν σε κομματικές εντολές όταν οι κυβερνώντες με εξαγγελίες νόμων της στιγμής αψηφούν το σύνταγμα και την προστασία του Έλληνα πολίτη.

Εξέγερση είναι όταν μάθουμε να γυρνάμε τη πλάτη σε όσους μας εξαπάτησαν, θανατώνοντάς τους έτσι νοητά μα πιο ουσιαστικά . 

Η Εξέγερση αυτή δεν ζητά αίμα… ζητά μόνο να λειτουργήσει η λογική που μας έχουν αφαιρέσει ζητώντας μας για άλλη μία φορά θυσίες ποιος ξέρει για ποιανού το συμφέρον αυτή τη φορά … 

ΧΜπάστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου