Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Έλλην και Δικαιοσύνη.



Έλλην και Δικαιοσύνη.

Κάποια στιγμή υποσχέθηκα στον εαυτό μου να εκφράσω την υποψία μου σχετικά με την δικαιοσύνη και την σχέση που έχει με τον Έλληνα. Έτσι αποφάσισα
να γράψω την άποψή μου (ως υποψία πάντα) .

Είναι αλήθεια ότι ο Έλληνας θέλει ν’ αποδοθεί  δικαιοσύνη σε κάθε άδικο που συμβαίνει. Την αίσθηση αυτή, την  έχει μέσα στο αίμα του.
 Μια μεγάλη αδικία που υπάρχει, είναι  η προσπάθεια να εξαφανίσουν από προσώπου γης κάθε Έλληνα μια ύποπτη χρονική περίοδο και θα μπορούσα να πω ότι θα το είχαν καταφέρει αν είχαν τότε οι Ιουδαίοι την σύγχρονη τεχνολογία που υπάρχει σήμερα στα χέρια τους. 
Στην έρευνά μου εξηγώ και τους λόγους που επεδίωξαν να το κάνουν αυτό. Δεν τα κατάφεραν, μπόρεσαν όμως να κάνουν κάτι χειρότερο από την γενοκτονία. Παραχάραξαν την ιστορία με διπλωματικό τρόπο και σήμερα υπάρχουν δυο μορφές της, όπου η μια πολεμά την άλλη.
 Η μια μορφή που έχει πλέον διαχωρίσει τις θέσεις της με τους Ιουδαίους  ( για λόγους που αναφέρω στην έρευνα ) είναι ο Χριστιανισμός κι η άλλη είναι το δωδεκάθεο . Δυο δυνάμεις με πολλούς κοινούς παράγοντες που είναι : 
1ον  Και οι δυο  είναι φανατισμένοι και δημιουργούν με κάθε τρόπο φανατικούς οπαδούς.
2ον Και οι δυο έχουν σαν βάση την θεολογία με τους πιστούς τους να στρέφουν το βλέμμα τους στα θεία.
3ον Ακάθεκτοι και θα μπορούσα να πω βίαιοι και υβριστές, όταν δεν μπορούν να χειροδικήσουν.

4ον Δεν έχουν και οι δυο την αίσθηση της δικαιοσύνης και του Δημοκρατικού δικαιώματος που έχει ο άλλος να πιστεύει  ή να λέει ελεύθερα ότι θέλει.

Λάθος κύριοι.

Εάν έχετε την εντύπωση ότι αυτό είναι Ελληνική συμπεριφορά, κάνετε λάθος .
Κανένας Έλληνας δεν θα στερούσε το δικαίωμα του άλλου να πει αυτό που πιστεύει.
Κανένας Έλληνας δεν θα σκότωνε άμα μπορούσε κάποιον, επειδή έχει διαφορετική άποψη από εκείνον.
Κανένας Έλληνας δεν θα ήθελε γι άλλη μια φορά την ύπαρξη  Σκυθόπολης , έστω και με άλλους πρωταγωνιστές.
Κανένας Έλληνας δεν θα συμπεριφερόταν ως βάρβαρος .
Κανένας  Έλληνας δεν θα επέβαλε την άποψή του με κάθε τρόπο και δεν θα δημιουργούσε σκευωρίες .

Σήμερα στην πατρίδα μας υπάρχουν δυο  μεγάλα προβλήματα και όχι ένα.
Το ένα είναι η προσπάθεια να αφαιρέσουν την πατρίδα από τους Έλληνες  και να τους διασκορπίσουν σε όλο τον πλανήτη για να τους εξοντώσουν μεμονωμένα κι η άλλη είναι η βίαιη αφαίρεση των ριζών του για να μην γνωρίζουν την δύναμη κι αξία τους από το 160 περίπου μ.Χ. 

Έχουμε αυτά τα δυο σοβαρά και μεγάλα προβλήματα και αντί να ασχοληθούμε με αυτά , προσπαθεί ο ένας να αφορίσει τον άλλον.  

Από την μια πλευρά ο Χριστιανισμός που έχει προφανώς επιλέξει την Ελληνική πλευρά, αλλά δεν κάνει τίποτα για τον Έλληνα  περιμένοντας  την εξέλιξη και με ποιον θα συμμαχήσει για να επιβιώσει σαν θρησκεία κι από την άλλη τα τόσα Εθνικά Ελληνικά κόμματα που δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους κι είναι έτοιμα να ρίξουν στην φωτιά κάθε χριστιανό.

 Εάν κάποιος παρουσιαστεί ενδιάμεσα, είναι πεθαμένος και από τους δυο, θεωρώντας ότι πρέπει να έχει την μια η την άλλη θέση.

Κανένας δεν βάζει με το νου του ότι ο μόνος χαμένος είναι η Ελλάδα και ο Έλληνας με αυτή την στάση και των δυο.
Κανένας τους τελικά με αυτή την συμπεριφορά δεν βοηθά τον Ελληνισμό.

Έλληνες ….

Έχουν όλοι δικαίωμα να πιστεύουν όπου θέλουν και το μόνο δικαίωμα που δεν έχουν είναι να εμποδίζουν ο ένας την ύπαρξη του άλλου.
Αυτή την στιγμή η Ελλάδα μας έχει όλους ανάγκη να σταματήσουμε την προσπάθεια εξόντωσης των Ελλήνων.
Αυτή την στιγμή προέχει να σταματήσει αυτός ο πόλεμος και να αποδείξουν όλοι την Ελληνικότητα τους , βοηθώντας  τον Έλληνα να ξεπεράσει αυτά τα δυο μεγάλα εμπόδια.
Ένα είναι ο διαμελισμός της γης και ο διασκορπισμός των  Ελλήνων.
Το άλλο είναι η εύρεση των ριζών του Έλληνα  ώστε να αποκτήσει την προσωπικότητα που θα του δώσει παγκόσμιο κύρος και σεβασμό.

Τέλος ο πόλεμος μεταξύ μας …
Αρχή της συνεργασίας και της επίτευξης του σκοπού …!!!
Χμπάστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου