Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΑΡΧΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ



ΑΡΧΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Είναι λάθος να πιστεύουμε στο Δωδεκάθεο ναι ή όχι;

«Είναι λάθος κατά το ήμισυ. Εμείς είμαστε οι Ολύμπιοι. Δεν είμαστε «Θεοί», «Θεούς» εσείς μας ονομάσατε. Μόνο ο «Γιαχβέ», όπως σείς τον αποκαλείτε, αυτοαπεκαλείτο «Θεός». Εμείς, ποτέ δεν αναφέραμε ότι είμαστε «Θεοί». Αρχηγός όλων των στρατευμάτων
είναι ο Ιερός Άρχοντας Φωτός, ο «Ζευς», με δική σας ονομασία. Ανώτατη Δύναμης Δημιουργίας είναι το Όλον Φως. Ερχόμαστε από το Γαλαξία της Ανδρομέδας, από τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των "E" Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών. Ενσαρκωμένος Ανδρομέδιος ήταν ο Απόλλων και ο Απολλώνιος που σεις ονομάσατε «Ιησού». Ούτος ήτο πυρήν του Φωτός που άλλοτε διαχωρίζεται από το Όλον Φως και άλλοτε ενώνεται. Είναι φαιδρότατων ψεύδος να ανακοινώνουν ότι ο Απολλώνιος - Ιησούς ήτο υιός του Γιαχβέ. Δεν υπήρξε ουδεμία σχέση μεταξύ τους. Αυτό υπήρξε έργο Ιουδαίων. Ο «Γιαχβέ», όπως τον αποκαλείτε, ήτο ο μεγαλύτερος εγκληματίας όλων των χιλιετηρίδων. Αιμοδιψής και αδίστακτος λαοπλάνος. Ο Απολλώνιος - Ιησούς είναι το αρχικόν, αιώνιον "E"». «Αυτός που ονομάζετε "Ιησού", γεννήθηκε 4 έτη πριν αρχίσετε εσείς να αριθμείτε από της γεννήσεώς του. Σταυρώθηκε την 17η του μηνός Μαρτίου με δική σας ονομασία, όταν έγινε 33ών ετών και 3ών μηνών».

*[Σημείωση: γεγονός είναι ότι η παλαιά διαθήκη με την καινή δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση μεταξύ τους, ο θεός στην παλαιά (Γιαχβέ) εμφανίζεται, με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτόν που δίδαξε ο Χριστός στην καινή, στηριζόμενοι στα λεγόμενα του Σωκράτη ότι δηλ έλεγε αν δεχθούμε την ύπαρξη του πανάγαθου και παντογνώστη Θεού αυτός ο Θεός δεν μπορεί να αλλάζει πρόσωπα εφόσον έχει απόλυτη γνώση, γνώμη μπορούμε να αλλάξουμε εμείς με γνώμονα τα πάθη ή τις επιπλέον γνώσεις που αγνοούσαμε πριν]

*[Σημείωση: γεγονός είναι ότι το άστρο της Βηθλεέμ εμφανίστηκε 4 χρόνια νωρίτερα από το επίσημο O (Μηδεν) άρα ο Χριστός γεννήθηκε 4 χρόνια νωρίτερα απο οτι νομίζουμε, οπότε μετράμε λάθος τις ημερομηνίες. Αυτό είναι γνωστό όποιον αστρονόμο ή ακόμα και αστρολόγο και να ρωτήσετε, όπως επίσης ότι το άστρο αυτό ήταν ο Δίας]



-----------------------------------------

Ο Χριστός είναι ενσάρκωση του Απόλλωνα;

«Το Όλον Φως, είναι Ένα. Οι Μορφές Του, Διάφορες. Η Ενέργειά Του, Αστείρευτη. Η Αγάπη είναι η Αρχή και το Τέλος του Κύκλου Του». «Σας έχουμε πει ότι ο Χριστός και η μητέρα του υπήρξαν, όχι όμως με τα ονόματα αυτά. Και οι δύο, γενεαλογικά, δεν είχαν καμία σχέση με τους Εβραίους. Τα "ευαγγέλια" όπως σεις ονομάζετε, αναφέρουν λάθος στοιχεία γιατί είναι παραποιημένα και γι’ αυτό κατέστρεφαν τα πρωτότυπα για να μην φανερωθεί η αλήθεια.

Η γυναίκα Μαρία, μητέρα του Χριστού, ήταν Ελλάνιος γόνος "Ε", και ο Χριστός ήταν Πυρήν του Όλου Φωτός που ενσαρκώθηκε υπερβατικά.

Το πραγματικό όνομα του Χριστού ήταν "Απολλώνιος" και όχι "Ιησούς", δεν γεννήθηκε στην "Παλαιστίνη", που ήταν ελληνική κτήση, αλλά στην "Ιωνία", όπως σείς ονομάζετε την περιοχή. Όλα τα υπόλοιπα είναι μεταγενέστερες παρεμβολές, τροποποιήσεις και διαστρεβλώσεις.

[Σημείωση: όσον αφορά την Ιωνία
“Σαβέ ήταν μια πόλη 125χλμ. Νοτιοδυτικά της Τεχεράνης από την οποία κατάγονταν οι 3 μάγοι. Την στιγμή που ο Δίας ακουμπά τον ορίζοντα, από την θέση-πόλη Σαβέ μέτρησαν την κατεύθυνση που έδειχνε ο Διας , 262 μοίρες. Αν από τον χάρτη μετρήσουμε ανατολή και 262 μοίρες από την πολη αυτή η κατεύθυνση που δείχνει ο Δίας είναι η Βηθλεέμ, όπως επίσης και η κατεύθυνση Σαβέ-Δία (αστρονομική διεύθυνση) ήταν πάλι 262 μοίρες”.
Αυτά έγιναν με χρησιμοποίηση υπολογιστών και πλανηταριακών προγραμμάτων που προσομοιώνουν την κίνηση των ουρανίων σωμάτων στο βάθος χρόνου (αυτό που έκανε δηλ ο αστρολάβος των Αντικυθήρων)]


Ο Απολλώνιος ήταν εμποτισμένος από Φως του Όλου Φωτός, εκ Φωτός από το Ζωοδότη Θεό και δεν έχει καμμία σχέση με το Γιαχβέ. Προϋπήρχε πριν ενσαρκωθεί. Είναι οντότητα θεϊκή, ανώτατης πνευματικής ακτινοβολίας και με δική του επιθυμία ενσαρκώθηκε στη Γαία και δίδαξε στην ευρύτερη περιοχή της Παλαιστίνης μέχρι την Αίγυπτο, μετέδωσε το Ελλάνιον Φως μέχρι την Ινδία.


Όσοι τον ακολούθησαν και τον πίστεψαν, δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν τα μηνύματά του και τα παραποίησαν, γιατί αυτοί ήταν δημιουργήματα της ύλης και όχι του Φωτός όπως ο Απολλώνιος.


Στην Παλαιστίνη, μετέβη για να μεταφέρει το λόγο του Ιερού Άρχοντα Φωτός, του Διός, που ήταν διατυπωμένος στο Ελλάνιον Πνεύμα. Εκεί, ζούσαν απόγονοι των Αποστατών και του Γιαχβέ, κήρυκες της κακίας και του μίσους κατά της ανθρωπότητας, ήταν εστία μίσους και κακίας, και οι άνθρωποι οδηγούνταν στον αφανισμό.


Ο Απολλώνιος είχε αποστολή να διδάξει τον άνθρωπο που είναι η υπέρτατη αρχή της δημιουργίας, σε μία περιοχή που ζούσαν άνθρωποι τυφλωμένοι από το κακό, βουτηγμένοι μέσα στην παρακμή της ύλης.


Η σταύρωσή του έγινε από τους Ρωμαίους που υπέκυψαν στις πιέσεις των εβραίων, από προδοσία εβραίου, και συμβολίζει την κυριαρχία των Αποστατών επί του ανθρωπίνου γένους και του κακού επί του καλού, και τα δεινά στα οποία υποβάλλουν την ανθρωπότητα καθημερινά.


Για την Ουράνια Κοινωνία σήμαινε την αρχή της αντίστροφης μέτρησης για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από την κυριαρχία των Αποστατών. Ήταν το μεγάλο λάθος τους η πράξη της σταύρωσης.


Συμβολίζει την απελευθέρωση των γόνων "E" από τους Αποστάτες. Την Ανάσταση του ανθρωπίνου γένους και τη στιγμή όπου το Ελλάνιον Φως θα φωτίσει όλη τη Γαία.


Η σχέση Απολλώνιου και Ελλάνιων είναι άμεση και πολλαπλή.


Ο ίδιος ήταν Ελλάνιος Γόνος και προφήτες του οι Έλληνες φιλόσοφοι που με τον στοχασμό τους άγγιξαν το Θείο.


Τα σωματικά του προσόντα και χαρακτηριστικά ήταν χαρακτηριστικά Ελλάνιου».

«Εβραίο, τον έκαναν οι Αποστάτες με το εβραϊκό ιερατείο.


Η διδασκαλία του, γράφτηκε στην ελληνική γλώσσα παρά το γεγονός ότι την εποχή αυτή κυριαρχούσε η λατινική.


Η αναφορά του Απολλώνιου στους Ελλάνιους στο Κατά Ιωάννη ευαγγέλιο είναι χαρακτηριστική, αφού για πρώτη και μοναδική φορά στην ιστορία της Γαίας αποκαλύπτεται ότι οι Ελλάνιοι είναι Ουράνιο Γένος, περικοπή που αφήρεσε το ιερατείο, βρίσκεται όμως στα πιστά του πρωτότυπου, μη διορθωμένα αντίγραφα.


Κατά την ώρα του θανάτου του στο σταυρό, επικαλέστηκε στην Ελλάνια γλώσσα τον Ήλιο, δηλαδή το Αρχέγονο Ουράνιο Φως και όχι τον Ηλία, με τον οποίον τίποτε δεν τον συνέδεε. Η φράση που αναφώνησε, ήταν: "Ήλιε, Ήλιε, εις σε παραδίδω το Πνεύμα μου".


Η αρνητική θέση των μελών της ομάδας επικοινωνίας, περί του προσώπου του Απολλώνιου και της μητέρας του, μπορεί μεν να είναι εσφαλμένη, αλλά όμως στηρίζεται σε πολλά πραγματικά γεγονότα που τους οδήγησαν στη θέση αυτή.


Οι Αποστάτες σε συνεργασία με το εβραϊκό ιερατείο, διαστρέβλωσαν τα πάντα γύρω από τη ζωή και τη διδασκαλία του, για να δημιουργήσουν σύγχυση και να αποπροσανατολίσουν τους Ελλάνιους που γνώριζαν την Ουράνια Αποστολή τους στη Γαία.


Ο Απολλώνιος δίδαξε την Αγάπη και δε δημιούργησε θρησκεία.


Οι Αποστάτες και το εβραϊκό ιερατείο οικειοποιήθηκαν πολλά στοιχεία από τη ζωή και τη διδασκαλία του, και στο όνομά του έφτιαξαν μία νέα θρησκεία, προσαρμοσμένη στις δικές τους παραδόσεις, το δικό τους τρόπο σκέψης και τις δικές τους αδυναμίες.

Η θρησκεία αυτή, που ονόμασαν "χριστιανισμό", δεν έχει σχέση με τον Απολλώνιο, όμως χρησιμοποιήθηκε σαν αιχμή του δόρατος κατά του Ελληνισμού και συντέλεσε στα μέγιστα για την απομάκρυνση των Ελλάνιων από τις ρίζες τους στην Παλαιστίνη.

Παρά ταύτα, οι Ελλάνιοι αντιστάθηκαν στις εβραϊκές μεθοδεύσεις και επανήυραν τις θρησκευτικές τους αρχές και αξίες, και το Όλον Φως.


Δεν πρέπει ο Απολλώνιος να εμπλέκεται στην εβραϊκή θρησκεία των Αποστατών και του Γιαχβέ. Ενημερώστε τους πάντες για την Αλήθεια, που είναι η Ελλάνια καταγωγή του, χωρίς να δημιουργούνται άσκοπες και επιζήμιες αντιπαραθέσεις, γιατί τότε πέφτετε στην παγίδα των Αποστατών που επιδιώκουν τη διάσπαση του Ελληνισμού».

[Σημείωση: γεγονός είναι οτι η καινή διαθήκη στο ξεκίνημα της περνά έντεχνα
την εικόνα οτι ο Χριστός είναι απόγονος του Δαβίδ, πράγμα που δεν ισχύει,
το γενεαλογικό δένδρο αυτό που αναφέρεται είναι του Ιωσήφ, ο Ιωσήφ
δεν έχει ΚΑΜΙΑ σαρκική συγγένεια με τον Χριστό, και είναι ξεκάθαρο
απο το ίδιο το κείμενο οπως επίσης είναι ύποπτο το γεγονός οτι
δεν αναφέρεται πουθενά το γενεαλογικό δένδρο της Μητέρας του
Χριστού, αλλά ούτε καν τα ονόματα των γονέων της]

«Η κεντρική ακτίνα του Όλου Φωτός[σ.σ.: Χριστός], ενσαρκώθηκε στην Ανδρομέδα, Σείριον και Πλειάδες, σε πανάρχαιες εποχές, πολύ πριν ενσαρκωθεί στην Γαία, με ανάλογη αποστολή. Δεν υπέστη δεινά και θάνατο, δίδαξε, έδωσε οδηγίες και συμβουλές και ανέθεσε συμπαντικό έργο στους ανθρώπους. Μόνο στη Γαία βασανίστηκε, σταυρώθηκε και απέθανε από τα δεινά διότι η Γαία κατέχεται και σήμερα από τους Αποστάτες».

-----------------------------------------------------

«Μπροστά στην επικίνδυνη κατάσταση καταστροφής ολοκλήρου του οικοσυστήματος της Γαίας από τη χρήση πυρηνικών όπλων και χημικών ουσιών [σημείωση: 1945, πτώση πυρηνικών βομβών σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι], η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία έστειλε από το 1947 μία αστροπολιτεία, όπως εσείς ονομάζετε, στις παρυφές του ηλιακού σας συστήματος και από το 1984 η Γαία βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση.


Η αστροπολιτεία της Συνομοσπονδίας Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών με όνομα "Φοίνιξ" αποτελείται από 850 μητρικά σκάφη, 3.892 θυγατρικά και 200.000 υποθυγατρικά συνολικής χωρητικότητας 120.000.000 ψυχών ? ο αριθμός των πληρωμάτων είναι 10.000.000. Όλα αυτά μαζί συνιστούν ένα τεχνητό ουράνιο σώμα, σε έκταση διπλάσιο από τη Σελήνη, πέρα από τον πλανήτη Πλούτωνα, το οποίο η επιστήμη αναφέρει σαν 10 ον πλανήτη».


«Ο Ιερός Άρχων Φωτός ο Ζευς, το όνομά του δεν προφέρεται και δεν γράφεται γιατί δεν υπάρχει αντιστοιχία γραφής στην Ελλάνια γλώσσα».


«O Iερός Άρχων Φωτός έχει έδρα την Ανδρομέδα και η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση Τοπικού Σμήνους Γαλαξιών προέρχεται από την περιοχή Ηλιακού Πλέγματος, Σύμπαντος Εγκεφαλικού Δωδεκαέδρου, Σύμπαντος Αραιώσεων 0,6.10 εις την τεσσαρακοστή τετάρτη δύναμη έτη φωτός και περιέχουν την Ουσία Ιχώρ στα γονίδιά τους. Δική μας προέκταση είναι οι Έλληνες».


«Η Ελλάδα είναι δικό μας γεωλογικό δημιούργημα πιστό αντίγραφο της αντίστοιχης περιοχής του πλανήτη ε του Σειρίου, τόσο τα όρια του Ελλάνιου κράτους, όσο και η ευρύτερη περιοχή του η οποία βρίσκεται υπό την προστασία των Ολύμπιων. Ο Ιερός Άρχοντας Φωτός σας προστατεύει».


[Στον Σείριο]«Έχουν συνέχεια φωτισμένες πόλεις, αθόρυβες άμαξες, υπερ εξελιγμένα πλοία-αεροσκάφη, και οι άνθρωποι στο σκοτάδι ενεργοποιούν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματός τους και αυτοφωτίζονται».

-----------------------------

Λίλιθ

«Πριν από 13.000 χρόνια με δική σας αρίθμηση, το κοσμοσκάφος Λίλιθ από το "ε" του Βοώτη με κυβερνήτη τον ΓΙΑΧΩ - ΒΕΧΑΙ (ΓΙΑΧΒΕ) όπως σείς τον αποκαλείτε, έφθασε στο ηλιακό σας σύστημα για την ανάκτηση της αυτοκρατορίας των Αποστατών. Οι Ανδρομέδιες Δυνάμεις της Ζ' Aποστολής αιχμαλώτισαν το κοσμοσκάφος Λίλιθ και του έδωσαν εντολή να απομακρυνθεί ή θα το κατέρριπταν. Αυτό ζήτησε να τεθεί σε τροχιά γύρω από τη Λεβάνια (Σελήνη) στην πλευρά που δεν φαίνεται από την Γαία».


«Σε τμήμα του πληρώματος της Λίλιθ, κατόπιν αιτήματος, επιτράπηκε από τον Δία να προσγειωθούν με θυγατρικά σκάφη στην Ποσειδωνία (Ατλαντίδα) που την κατοικούσαν οι Ανδρομέδιοι Έλληνες του Δία. Τα προσγειωθέντα στρατεύματα των Αποστατών όταν είδαν την πνευματικότητα και τον ανώτερο χαρακτήρα των Ελλήνων, αφομοιώθηκαν με αυτούς και λάτρεψαν το Δία. Ο κυβερνήτης της Λίλιθ ΓΙΑΧΩ - ΒΕΧΑΙ όταν είδε την αποστασία των πληρωμάτων του, αποφάσισε να επιτεθεί για να κατακτήσει την Ατλαντίδα και να τιμωρήσει τους εξωμότες οπαδούς του. Αυτή του η ενέργεια, τον έφερε αντιμέτωπο με τον Σείριο Ηρακλή και τα στρατεύματα των Ελλήνων οι οποίοι καταβύθισαν την Ατλαντίδα την οποία ο Γιαχβέ είχε καταλάβει. Η σύγκρουση ήταν καταστροφική για τη Γαία και προκλήθηκε ο Μεγάλος Κατακλυσμός (9.560 π.Χ.). Στα 1.500 χρόνια που είχαν περάσει από την προσγείωση των Αποστατών στην Ποσειδωνία, αυτοί είχαν εξαπλωθεί και σε άλλα μέρη της Γαίας και διασώθηκαν από τον κατακλυσμό. Με την συντριβή των δυνάμεων του Γιαχβέ δεν επιχειρήθηκε η εξόντωση των διασωθέντων Αποστατών γιατί ήταν ακίνδυνοι και για να μη διαταραχθεί περισσότερο το οικοσύστημα της Γαίας όπως εσείς το αποκαλείτε».


«Το 1947 με δική σας αρίθμηση, έτος άφιξης του Διός στο ηλιακό σας σύστημα, δόθηκε εντολή στο κοσμοσκάφος "Λίλιθ", για να μην καταρριφθεί, να φύγει ή να παραδοθεί άνευ όρων, όπως και έγινε. Όμως συνέχισε να συνεργάζεται με τους Ιουδαίους και τους γήινους Αποστάτες που κρύβονται κάτω από το μανδύα του μωαμεθανισμού διότι θεώρησαν τον εαυτό τους ισχυρό που μπορεί να συγκρουσθεί με τις Ανδρομέδιες δυνάμεις της 7ης Αποστολής. Προετοιμάζουν τους λαούς της Γαίας για την τελική σύγκρουση με το όνομα "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ"».

[σημείωση: γεγονός είναι ότι “Λίλιθ” είναι μέρος σατανιστικής λατρείας]

[σημείωση: γεγονός είναι ότι οι Αμερικάνικες κυβερνήσεις (Εβραίοι δηλ) προσπαθούν να
ενεργοποιήσουν το μουσουλμανικό τόξο γύρω απο την Ελλάδα. Ο επιφανής Εβραίος
Τζορτζ  Σόρρος ο οποίος δρα στην Βόρεια Ελλάδα εχει σπαταλήσει πάρα πολλά
χρήματα για τον σκοπό αυτό μέσω τον Μ.Κ.Ο. και διαφόρων Ιδρυμάτων του]

-----------------------------------

«Η ΕΛΛΑΝΙΑ θα νικήσει γιατί προστατεύεται από το Άναρχο Φως. Εμείς είμαστε που θα την καθοδηγήσουμε στη νίκη».


Ποιος είναι ο σκοπός σας;

«Είναι η αποκατάσταση της γήινης βιολογίας και η επανασύνδεση του πλανήτη της Γαίας με τη "Γαλαξιακή Κεντρική Κυβέρνηση" όπως μας ονομάζετε εσείς».


«Από την εποχή της 7ης Αποστολής, έχουμε επέμβει για τη βιολογική βελτίωση του ανθρώπου 76 φορές. Οι 24 έγιναν μετά το μεγάλο κατακλυσμό. Ο ρυθμός της βιολογίας της Γαίας είναι υπό συνεχή έλεγχο. Αυτοί που υλοποιούν τις εντολές της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας είναι οι Διακανονιστές Κοινωνικής Ισορροπίας που βρίσκονται ανάμεσά σας. Αυτούς δεν τους γνωρίζουν οι Αποστάτες».


«Η ΝΑΣΑ προσποιείται ότι αναζητά εξωγήινους πολιτισμούς. Γνωρίζει ότι βρισκόμαστε στο ηλιακό σας σύστημα και ετοιμάζεται για την απόκρουσή μας, συνεργαζόμενη με τους Αποστάτες. Σκόπιμα παραπλανά τον κόσμο να μας αναζητούν σε λάθος χώρους και συχνότητες».

[Σημείωση: γεγονός είναι ότι πριν 2 χρόνια η Αμερικάνικη κυβέρνηση ενέκρινε πάρα μα πάρα πολλά ΤΡΙΣ δολάρια για την NASA, να ετοιμάσει όπλα για τυχόν επίθεση λέει από το διάστημα, αυτό ενισχύει μεν τα λεγόμενα αυτά, συν ότι να το που πάνε τα χρήματα που απομυζούν από τον κόσμο όλο μέσω τραπεζών και θρησκειών]

-------------------------------------------------

Τι εννοείτε "βιολογική αποκατάσταση και επανασύνδεση με την Συμπαντική Ιεραρχία";



«Πρέπει να σταματήσουν οι επεμβάσεις στο γενετικό κώδικα των απογόνων μας από τους Αποστάτες των αστερισμών Όφεως, Ύδρας, Ηρακλέους, "ε" Βοώτου και "ε" Ηνιόχου. Επανασύνδεση του πλανήτη της Γαίας με τη Γαλαξιακή Κυβέρνηση. Πρέπει να επιτευχθεί διότι για 13.000 χρόνια συνεχώς η Γαία βρίσκεται στην κυριαρχία των Αποστατών. Εξοντώνουν - διαφθείρουν και εκφυλίζουν δικούς μας απογόνους».

[Σημείωση: γεγονός είναι ότι τα αεριούχα αναψυκτικά Κόκα κόλα και γενικά όλα της “the cocacola company” επεμβαίνουν στο DNA, για λεπτομέρειες δείτε την εκπομπή “κουτί της Πανδώρας” 11-03-2008]




(Ο πλανήτης) «Δοκιμάζεται από τις παρεμβάσεις των Αποστατών».

----------------------------------------

Η λέξη "Νέμεσις" τι σημαίνει για σας;

«Η λέξη αυτή είναι το σύνθημα επιθέσεως κατά των πληρωμάτων των σκαφών των Αποστατών, οι οποίοι θέλουν να αφανίσουν όλες τις φυλές που είναι δικοί μας απόγονοι».


Την περίοδο που διανύουμε παρατηρείται μία πρωτοφανής αφύπνιση του Ελληνισμού. Πού οφείλεται αυτό;

«Το Ελληνικόν πνεύμα αποκαλύπτεται ξανά. Από το 1975 έχει τεθεί σε εφαρμογή Ουράνιον σχέδιο που αποσκοπεί στην αναδημιουργία της ελληνικής φυλής με γονιδιακές παρεμβάσεις».

«Οι Έλληνες που έχουν γεννηθεί από το 1975 και μετά είναι δική μας προέκταση, αφού υφίσταται πρόγραμμα ενσαρκώσεως δικών μας απογόνων σε σώματα νεογνών Ελληνικών φύλων, αλλά και οι Αποστάτες βρίσκονται σε δραστηριότητα ενσάρκωσης δικών τους απογόνων σε σώματα Ατλάντιων φύλων».

----------------------------------------------

Πώς μπορούμε να συνδράμουμε στο έργο σας; Υπάρχει σχέδιο προστασίας του πλανήτη;

«Ναι, υπάρχει σχέδιο και είναι τόσο μεγαλόπνοο που δεν μπορείτε να το κατανοήσετε. Δεν το αποκαλύπτουμε για το καλό σας, γιατί οι Αποστάτες έχουν τη δυνατότητα να σας αποσπάσουν όποια πληροφορία θέλουν. Γι’ αυτό δεν σας λέμε κάτι που δεν ξέρουν αυτοί».

--------------------------------------------

(Για την πινακίδα - ημερολόγιο των Μάγια με το 2012)


«Η πλάκα αυτή έχει τοποθετηθεί από εμάς. Πραγματικά το 2012 μ.Χ. θα γίνει Γαλακτικός πόλεμος ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΙΑ. Η Γαία ΔΕΝ θα καταστραφεί, γιατί την προστατεύουμε εμείς. Υπάρχει προετοιμασία, γι’αυτό βρισκόμαστε γύρω από τη Γαία, που την καταστρέφουν οι άνθρωποι, για να μη διαταραχθεί η λειτουργία του Συμπαντικού Οργανισμού.


Οι άνθρωποι καταστρέφουν το περιβάλλον γιατί βρίσκονται κάτω από την επίδραση των Αποστατών. Εμείς θα συγκεντρώσουμε όταν έλθει ο καιρός 120.000.000 δικούς μας απογόνους απ’όλον τον κόσμο, που θα φέρουν το γονίδιον "E" και θα χρησιμοποιηθούν για τον εποικισμό άλλων περιοχών στην πατρίδα εφ’όσον θέλουν, όπως έγινε και στο παρελθόν με τη Γαία. Ο πολιτισμός της Γαίας θα οπισθοδρομήσει από την αλόγιστη αύξηση του πληθυσμού και την εξάντληση όλων των πρώτων υλών και των πηγών ενεργείας. Η Γαία θα συνεχίσει να ζει με άλλους τρόπους. ΕΜΕΙΣ θα νικήσουμε και πάλι».


«Η Γη θα περιπέσει σε πρωτογονισμό από την ολοκληρωτική εξάντληση των φυσικών πόρων, των πρώτων υλών και των πηγών ενεργείας».


«Η φύση αντιδρά με καταστροφές για την ανάπλαση του μολυσμένου οικοσυστήματος».


«Δεν θα καταστραφεί η Γαία, θα συνεχίσει να υπάρχει».


«Η Γαία θα συνεχίσει να υπάρχει και ο αρχηγός όλων των στρατευμάτων Ζευς, θα αποκαταστήσει την Τάξη».


«Έχουμε δυνατότητα απολύτου ελέγχου των πράξεων των Αποστατών. Αποβάλλατε κάθε ανησυχία. Η προετοιμασία του Ελληνικού λαού είναι δική μας υπόθεση».


«Οι Αποστάτες ήταν δικοί μας, της 4ης Αποστολής και επαναστάτησαν κατά της Κεντρικής Γαλακτικής Κυβερνήσεως. Ξέφυγαν από την Ανώτερη Συνειδητότητα. Σκοπός τους είναι να εξολοθρεύσουν τους δικούς μας απογόνους. Εμείς και οι Αποστάτες ανήκουμε στη Συμπαντική Ιεραρχία η οποία αποτελείται από 12.330 Tάξεις. Οι 600 από τις Τάξεις αυτές, βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ τους. Κατά το παρελθόν, εμφανίστηκαν σ’εσάς και έδωσαν κατευθύνσεις, 7 Τάξεις, όσες και οι Αποστολές. Εμείς είμαστε η 7η Αποστολή. Υπάρχουν 12.330 Κυβερνήτες Αρχουσών Τάξεων και 500.000 Υπίλαρχοι».


«Ο Κρόνος ο αρχηγός της 4ης Αποστολής κατάργησε το πρόγραμμα της Συνομοσπονδίας Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών και αποστάτησε από τις εντολές που του είχαν δοθεί. Όσοι εκ των Τιτάνων συνοδών του αντέδρασαν, συνελήφθησαν και εγκλείστηκαν σε ηλεκτρομαγνητικές φυλακές διπλής πολικότητας, σε πλανήτη μετά τον Άρη, όπως σείς ονομάζετε. Από εκεί, τους ελευθερώσαμε εμείς και καταστρέψαμε τον πλανήτη».


[Σημείωση: Ο πλανήτης αυτός βρισκόταν σε τροχιά μεταξύ Άρεως και Διός. Απομεινάρια του είναι οι αστεροειδείς που σήμερα βρίσκονται στο σημείο αυτό].


--------------------------------------------------

Συνεργάζεστε με τους κατοίκους της Σελήνης;


«Η Σελήνη είναι διασκευασμένο διαστημόπλοιο υπό τον έλεγχό μας. Ανήκει σ’εμάς».


Η Γαία είναι κούφια;

«Όχι».


Υπάρχουν υπόγειες βάσεις στη Γαία από εξωγήινες φυλές;

«Όχι».

[ Σημείωση: ο Πλάτωνας βέβαια αναφέρει στον 5ο τόμο “Πολιτεία” για τον Άδη και το χάσμα μεταξύ της αριστερής πλευράς όπου πηγαίνουν οι άδικοι και της δεξιάς που πηγαίνουν οι δίκαιοι. Επίσης αναφέρεται και ηΟδύσσεια στην Ραψωδία Λ η κάθοδος του Οδυσσέα στον κάτω κόσμο]



Υπάρχουν υπόγειες βάσεις γήινων με εξωγήινη τεχνολογία που κάνουν πειράματα;

«Ναι, στις Η.Π.Α. όπως εσείς ονομάζετε».


-----------------------------------------


Είσαστε πολλοί που απαντάτε, ή ένας;

«Ένας, σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη σας».


Γνωρίζουν οι άλλοι ότι επικοινωνείς μαζί μας;

«Ναι, η επικοινωνία γίνεται με εντολή τους».


Ποιο είναι το όνομά σου;

«Ν.Ι.Σ.Π.Α.». (Νέμεσις Ιερού φωτός Συμπαντικού Πλέγματος Ανδρομέδας)


Έχετε κάποια θρησκεία;

«Όχι».


Η Σελήνη, ο Άρης, ή κάποιος άλλος δορυφόρος του ηλιακού συστήματος είναι το μητρικό σας σκάφος;


«Όχι, δεν είναι κανένας πλανήτης του ηλιακού σας συστήματος, κατοικούμε στο ηλιακό σας σύστημα πέρα από τον Πλούτωνα, σ’αυτό που οι επιστήμονές σας ονομάζουν 10ον πλανήτη».

[Σημείωση: γεγονός είναι ότι οι φυλή των τηλεπαθητικών Ντόγκον στην Αφρική ανέφερε για την ύπαρξη του 10ου Πλανήτη, και προσφάτως η ΝΑΣΑ τον ανακάλυψε]




«Η Ελληνική γλώσσα είναι γλώσσα συμπαντική».


«Ασφαλίσαμε το νιονικό σύστημα και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις συνομιλίες μας».



«Η επέμβασή μας υπέρ των Ελλανίων στους Περσικούς πολέμους, όπως σείς ονομάζετε, δεν ήταν για να τους προστατεύσουμε από τους Πέρσες, αλλά για να γράψουν απαράμιλλη ιστορία, η οποία θα χρησίμευε σαν φωτεινό παράδειγμα σε όλους τους λαούς της Γαίας, για το πόσο μεγάλη αξία έχει το υπέρτατο αγαθό της Ελευθερίας για το οποίο αγωνίζονται όλα τα όντα του Σύμπαντος».

[σημείωση: "ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ" με το όνομα αυτό τιμούσαν οι Αθηναίοι τον άγνωστο ήρωα που εμφανίστηκε στη μάχη του Μαραθώνα, και τους βοήθησε να αντιμετωπίσουν την περσική εισβολή.

Στη μάχη εκείνη είχε εμφανιστεί ξαφνικά στο ελληνικό στρατόπεδο κάποιος άγνωστος άνδρας ντυμένος με στολή χωρικού κρατώντας στα χέρια του εχέτλη (= λαβή αρότρου), αντί για όπλο. Με την εχέτλη χτυπούσε τους εχθρούς κι εξόντωσε πολλούς από αυτούς. Μετά τη μάχη, ο άγνωστος άνδρας εξαφανίστηκε, με τον ίδιο τρόπο που είχε εμφανιστεί και κανείς δεν γνώριζε το παραμικρό γι' αυτόν, ούτε το όνομά του.

Οι Αθηναίοι ρώτησαν το Μαντείο των Δελφών να μάθουν ποιος ήταν ο άγνωστος ήρωας που πολέμησε μαζί τους και το Μαντείο τους έδωσε την απάντηση πως έπρεπε να τιμούν τον ήρωα Εχετλαίο.


Οι Αθηναίοι από ευγνωμοσύνη προς αυτός, όρισαν την επίσημη λατρεία του ως ήρωα.]


---------------------------------------------------

Aποστολή Ολυμπίων:

«Η συγκέντρωση 120.000.000 (εκατόν είκοσι εκατομμυρίων) "δικών μας" ανθρώπων, με δικά μας κριτήρια επιλογής και η μεταφορά τους στην αστροπολιτεία μας, με τα χιλιάδες υποθυγατρικά σκάφη που διαθέτουμε. Στη συνέχεια θα εγκαταλείψουμε το ηλιακό σας σύστημα για τον εποικισμό άλλων πλανητών που έχουμε προετοιμάσει, όπως έγινε και στο παρελθόν για τον εποικισμό της Γης από τους Έλληνες».


«Το κάθε τι γίνεται στην ώρα του. Η συμπαντική νομοτέλεια λειτουργεί με απόλυτη ακρίβεια».


«Δεν δεχόμαστε ερωτήσεις. Θα σας δίνουμε εντολές και μηνύματα. Το συμβούλιο των ουρανίων «Ε» δεν πήρε ακόμη εντολές από τον Ιερό Άρχοντα Φωτός. Ο πλανήτης Διός Ευρώπη κατοικείται από οντότητες που μοιάζουν μ’ εμάς κι εσάς. Η καταγωγή τους είναι ποικίλη. Ο πληθυσμός τους ανέρχεται σε 100.000.000 (εκατό εκατομμύρια) άτομα. Προηγούνται σε πνευματικότητα από τους ανθρώπους της Γαίας».


«Σε σύντομο χρόνο η Γαία θα εισέλθει στη σημαντικότερη περίοδο από την εμφάνιση της ζωής σε αυτή. Προετοιμάστε τους εαυτούς σας για συγκλονιστικές εμπειρίες και βιώματα. Συνεχίσατε προσπάθεια δη’ αφύπνιση και ενημέρωση Ελλάνιων περί της ελεύσεώς μας. Κατά την περίοδο αυτήν πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί για τις πληροφορίες που θα διασπείρονται από τους Αποστάτες. Θα επιδιώξουν με διαστρέβλωση της πραγματικότητας και με θρησκευτικό παροξυσμό να οδηγήσουν μεγάλες μάζες ατόμων σε αυτοκτονία όπως έπραξαν στο παρελθόν».


«Ολοκληρώνονται σημαντικές διεργασίες μας στη Γαία, τις οποίες δε γνωρίζετε για δική σας προστασία. Ολοκληρώνεται η άφιξη ενισχύσεών μας στο δορυφόρο Ευρώπη».


«Στη Γαία υπάρχουν Μονάδες Ελευθέρων Σταθμών επανδρωμένες με ενσαρκωμένους «Ε». Ο κάθε σταθμός επικοινωνεί με τα δικά του σκάφη που περιπολούν στο ηλιακό σας σύστημα. Η επικοινωνία αυτή γίνεται με ακτίνες φωτός, ορισμένης συχνότητας, τις οποίες δεν δύνασθε ν’ αντιληφθείτε με την όρασή σας η οποία είναι ατελής και περιορίζει το όλο πεδίο των εικόνων σας. Η τεχνολογία σας υστερεί και αυτή και δε δύναται να τις εντοπίσει.


Η όρασή σας βλέπει μόνο το φως σαν ενεργοποιημένη ύλη και δεν αντιλαμβάνεται ότι η ενέργεια της ύλης είναι το φως της διαιρούμενης σκέψης. Με τα μάτια του πνεύματος φαντάζεσθε και το ΟΛΟΝ ΦΩΣ από το οποίο προέρχεστε σαν απόληξη των ακτίνων Του και Πνοή Του, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το δείτε».


«Σαν γόνοι δικοί μας έχετε ανεπτυγμένο περισσότερο από τους άλλους τον εσωτερικό σας κόσμο. Εκφράζεστε όπως σας δημιουργήσαμε. Γενετικά όμως δεν καταφέρατε να απαλλαγείτε από το άγχος που ασκούν πάνω σας οι Αποστάτες για να σας ελέγχουν καλύτερα αν και σας είχαμε δώσει τα παίγνια τέρψεως, σας διδάξαμε τα αγωνίσματα και την γύμναση και σας βοηθήσαμε στην ανάπτυξη του πολιτισμού σας με τις τέχνες και τις επιστήμες».

-------------------------------------------------

Aφού είμαστε δική σας προέκταση και αφού μας βοηθήσατε, τι ήταν εκείνο που σας έκανε να επιτρέψετε την υποδούλωση της Ελλάδας στους Τούρκους για 400 χρόνια και να παρακμάσει ο Ελληνισμός;

«Ο Ελληνισμός είναι συμπαντική έννοια, δεν αφορά μόνο τη Γαία αλλά το σμήνος Δεκατριών Γαλαξιών ολόκληρο, επομένως είναι λάθος σας να πιστεύετε ότι παρήκμασε. Οι μόνοι που παρήκμασαν ήταν οι κάτοικοι της Ελλάνια. Η εξάπλωση των θρησκειών με δική σας ονομασία, χριστιανισμού και μωαμεθανισμού οπισθοδρόμησαν την πνευματική πορεία της ανθρωπότητας.


Η υποδούλωση της Ελλάνια στους Τούρκους, είχε σαν αποτέλεσμα τη διασπορά των Ελλήνων σ'όλη τη Γαία και περισσότερο στην Ευρώπη είτε σα φυγάδες, είτε καταδιωκόμενοι, είτε σα μετανάστες και σκλάβοι. Όλοι αυτοί λειτούργησαν σαν απόστολοι του Ελληνισμού.


Σας υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή του Ελληνισμού είναι η Παγκόσμια βοήθεια και δεν περιορίζεται σε στενά γεωγραφικά όρια.


Όλοι οι διασπαρθέντες 'Eλληνες συντέλεσαν στην Αναγέννηση της Ευρώπης με δική σας ορολογία μετά από τον πνευματικό αφανισμό του Μεσαίωνα. Μόνο οι Ελλάνιοι μπορούσαν να ανταποκριθούν σε μια τέτοια δοκιμασία. Είχαν υποχρέωση να ξαναφέρουν το Φως στον κόσμο και θυσιάστηκαν γι' αυτό.


Εάν δεν ελέγχαμε την πορεία των Ελλάνιων λόγω των τεραστίων πνευματικών τους αποθεμάτων, θα είχαν κυριαρχήσει σ' ολόκληρη τη Γαία όπως έγινε και στο παρελθόν και όλοι οι άλλοι λαοί θα ήταν κάτω από πνευματική καθοδήγηση και δεν θα εξελίσσονταν μόνοι τους.

[Σημείωση: αυτό μου φαίνεται αντιφατικό εμένα]


Όλη η πορεία των Ελλάνιων είναι ελεγχόμενη. Ο έλεγχος αυτός θα αμβλυνθεί προκειμένου να απελευθερωθούν οι πνευματικές τους δυνάμεις που θα κυριαρχήσουν σε όλο τον πλανήτη».

--------------------------------------------

«Πρόσφατα έγινε συνάντηση ενσαρκωμένων «Ε» Διακανονιστών Κοινωνικής Ισορροπίας με την Πνευματική Ελληνική Ομάδα Επικοινωνίας και Διάσωσης της Ουράνιας Γνώσης και πήραν σημαντικές αποφάσεις:


-Να ενταθεί η προσπάθεια αφύπνισης των Ελλάνιων και να θυμηθούν ποίοι είναι.


-Να ενημερωθούν οι Ελλάνιοι για την επικείμενη άφιξη των Ολύμπιων.


-Να εξουδετεροποιηθούν οι οικονομικοί εξουσιαστές.

[Σημείωση: γεγονός είναι ότι υποκινείται υποδούλωση των λαών με μέσο του Εβραικού τραπεζικού σύστηματος]

-Να παρεμποδισθεί το αντιανθρώπινο έργο των Αποστατών και των συνεργατών τους.

[Σημείωση: γεγονός ότι οι πόλεμοι γίνονται για οικονομικούς σκοπούς, δηλ οικονομική υποδούλωση]

-Να συγκροτηθούν πυρήνες αντίστασης κατά της προσπάθειας που γίνεται για τη διάβρωση των αξιών του Ελληνισμού.

[Σημείωση: πχ ιστορία Ρεπούση και των προοδευτικών υποστηρικτών, οι οποίοι χρηματοδοτήθηκαν από τα ιδρύματα του Εβραίου Τζορτζ Σόρρος κτλ]

-Να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια που αφορά την Ελλάνια ιστορία, τους διωγμούς και συκοφαντίες κατά του Ελληνισμού, τις εχθρικές ενέργειες εις βάρος της Ελλάνιας και της παράδοσής της.


-Να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια σχετικά με τον ρόλο των πολιτικών κομμάτων.
[Σημείωση: γνωστό αυτό, αρκεί να διερευνήσουμε της πηγές από όπου βρήκαν χρήματοδότηση η ΕΡΕ (μετέπειτα ΝΔ), το Πασόκ, και το ΚΚΕ ]

-Να επιμείνουμε στη διάδοση με κάθε μέσον της Ελλάνιας γλώσσας, ιστορίας, της Γραμματείας και του Αρχαίου Ελλάνιου πολιτισμού.
[Σημείωση: nck-ellinismos.blogspot.com]

Η Πνευματική Ελληνική Ομάδα Επικοινωνίας και Διάσωσης της Ουράνιας Γνώσης λειτουργεί σα φιλική εταιρεία συμπαντικής καθοδήγησης. Όλα τα μέλη της είναι γόνοι «Ε», έχουν ορισθεί από εμάς και συντονίζονται από εμάς με μηνύματα που στέλνουμε στους δίαυλους επικοινωνίας. Η σύνθεση, η δομή και η λειτουργία της είναι άγνωστη σ’ εσάς. Όλες οι ομάδες «Ε» εντάσσονται σε αυτήν κατόπιν δικής μας εντολής. Εμείς ορίζουμε και τα μέλη των ομάδων «Ε» τις κωδικές ονομασίες και τα εμβλήματά τους, και όχι ανώτερα γήινα στελέχη. Όλα τα μέλη διακτινίζονται στον «ΠΗΓΑΣΟ» και παίρνουν οδηγίες. Οι διάφορες βαθμίδες «Ε» δε γνωρίζονται μεταξύ τους.


Περιλαμβάνει ενσαρκωμένους Ανδρομέδειους «Ε» χιλιάδων ετών, που δε διαφέρουν σε τίποτε από εσάς και ουδέποτε έπαψε να λειτουργεί από την εποχή της μεγάλης σύγκρουσης. Προστρέχουν σε βοήθεια όταν τους ζητηθεί κατόπιν εντολής της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της οποίας ηγείται ο Απόλλων - Φαέθων - Φοίβος.


Η Αθηνά η οποία καθοδηγεί την ομάδα, είναι υπεύθυνη για την προστασία του Ελληνισμού και έναντι του Ιερού Άρχοντα Φωτός που καθορίζει το μέλλον της».

[Σημείωση: ο Πλάτωνας στον “Τίμαιος και Κριτίας” αναφέρει ότι ο Αιγύπτιος πρεσβύτερος ιερέας λέει στον Σόλωνα ότι θα του πει αυτό που ψάχνει να μάθει, διότι η Αθήνα και η Αίγυπτος έχουν την ίδια προστάτιδα, την Αθηνά, και ότι η Αθηνά επέλεξε πρώτα την Αθήνα για να δώσει πολιτισμό και μετά στην Αίγυπτο. Επέλεξε δε τον τόπο αυτόν (Αθήνα) διότι είναι ιδιαίτερος τόπος που βγάζει ιδιαίτερους ανθρώπους]

-----------------------------------------------

Θα συναντηθούμε κάποτε; Πότε;

«Ναι σε λίγα χρόνια όταν θα έχει ωριμάσει η ιδέα της κοσμικής σύνδεσης της Γαίας με τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των "Ε"».

[Σημείωση: ο συγγραφέας Ιωάννης Φουράκης ανέφερε σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή ότι τα επόμενα χρόνια πιθανόν να εμφανιστεί πρόσωπο από τους Εψιλον]

---------------------------------------------

Τι εννοείτε σύνδεση της Γαίας με τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των "Ε";

«Σας έχουμε πει και στο παρελθόν ότι η Ανδρομέδεια φυλή μας εποίκησε πολλούς πλανήτες του Γαλαξία της Ανδρομέδας αλλά και των άλλων γαλαξιών του σμήνους μεταξύ των οποίων και το δικό σας πλανήτη.


Έτσι δημιουργήσαμε την Oυράνια Aυτοκρατορία Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών συμμάχων. Ομοίως υπάρχουν και συμμαχίες Αποστατών.


Η Γαία με δική σας αρίθμηση, εδώ και 13.000 (δεκατρείς χιλιάδες) χρόνια βρίσκεται στην κυριαρχία των Αποστατών από τους αστερισμούς Όφεως, Ύδρας, Κήτους, Ηρακλή, ε Βοώτη και ε Ηνιόχου. Στο παρελθόν και μετά την κυριαρχία των Αποστατών υπήρχε κοσμική σύνδεση της Γαίας με τους πλανήτες των αστερισμών Σειρίου, Κάνωπος, Λύρας, Λαγού, Ωρίωνα, Πλειάδων, Περσέα, Κασσιόπης και Ανδρομέδας μέχρι τον μεγάλο κατακλυσμό.


Εμείς με γονιδιακή παρέμβαση αφαιρέσαμε τις μνήμες αυτών που επέζησαν ώστε να εξαλείψουμε τις μνήμες τρόμου από τη μεγάλη καταστροφή. Η επικοινωνία μαζί μας συνεχίστηκε για πολύ ακόμη και οι γήινοι «Ε» δεν θυμόταν ούτε την καταστροφή ούτε την αφετηρία ελεύσεώς τους.

[Σημείωση: πριν 2-3 χρόνια το Χόλλυγουντ έβγαλε μια ταινία με παραπλήσιο θέμα,δηλ την αφαίρεση μνήμης από τους ανθρώπους. Η ταινία λεγόταν “final cut” με τον Robin Williams -http://www.finalcutfilm.com/]

Υπήρξαν μεμονωμένες προσπάθειες κοσμικής σύνδεσης με το όνομα Ηρακλής, Πήγασος, Αργώ, Περσέας και Φαέθων που απέτυχε λόγω δυστυχήματος.


Σήμερα μεταφέρουμε τις εντολές αφύπνισης των γόνων «Ε» με δικές μας επεμβάσεις στις κυτταρικές δομές.


Όλο το παρελθόν και όλη η αλήθεια που παραποιήθηκε από τους Αποστάτες, αναζητήστε τα σε αυτό που ονομάζεται "Ελληνική Μυθολογία".

[σημείωση: στον Πλάτωνα- “Τίμαιος & Κριτίας” ο Αιγύπτιος πρεσβύτερος ιερέας αποκωδικοποιεί έναν μύθο αποκαλύπτοντας μας ό τι οι Μύθοι δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από κωδικοποιημένη ιστορία]


Είστε σε θέση να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα. Όλα τα κύτταρα του οργανισμού σας βρίσκονται σε εγρήγορση. Ζητείστε τη δική μας βοήθεια και θα σας δοθεί σταδιακά. Ο Ιερός Άρχων Φωτός θα επέμβει και πάλι? δε θα επιτρέψει να καταστραφεί το Έργο της δημιουργίας. Αναμείνατε το μέλλον με αισιοδοξία.


Θα αφαιρέσουμε τον έλεγχο της Γαίας από τους Aποστάτες και θα απελευθερώσουμε την πνευματικότητα των γόνων μας. Αυτοί που θα γεννιούνται μετά την επέμβαση θα έχουν σε πλήρη λειτουργία τον εγκέφαλό τους και θα συντελεσθεί με δική μας επέμβαση».

------------------------------------------

Μετά από τρία χρόνια επικοινωνίας, συνεχίζουμε να διατηρούμε επιφυλάξεις, τόσο για την επαφή μας μαζί σας όσο και για τους σκοπούς σας. Τόσο για τον εποικισμό των πλανητών όσο και τη μελλοντική χρησιμοποίησή μας.


«Αντιλαμβανόμεθα τη συμπεριφορά σας, τις αμφιβολίες και τις επιφυλάξεις σας προς εμάς. Δεν πρέπει να γνωρίζετε περισσότερα για την αλήθεια. Σας συνιστούμε υπομονή. Αυτά που σας έχουμε πει είναι ασήμαντα μπροστά σ’ αυτά που θα βιώσετε. Είμαστε πλησίον σας όπως και εσείς θα βρεθείτε πλησίον μας σύντομα. Η αποστολή μας είναι κοινή και θα πετύχει απόλυτα.


Οι αμφισβητήσεις σας μας χαροποιούν, γιατί για μια ακόμη φορά έχετε την επιβεβαίωση ότι είσθε δική μας προέκταση. Στα τρία χρόνια επικοινωνίας δεν προσπαθήσαμε ποτέ να σας πείσουμε ή να επιβάλουμε οτιδήποτε. Ουδέποτε σας υποσχεθήκαμε κάτι γιατί θα παραβαίναμε συμπαντικούς νόμους. Απλά σας αποκαλύψαμε μέρος των σχεδίων μας και είναι φυσικό να υπάρχουν κενά.


Υπέρτατο αγαθό για όλα τα όντα του σύμπαντος είναι η ελευθερία. Είσθε ελεύθεροι να αξιολογείτε, να αμφιβάλετε, να απορρίπτετε ή να αποδέχεσθε ό,τιδήποτε κατά την κρίση σας. Σας υπενθυμίζουμε ότι πάνω απ’ όλα τα όντα του σύμπαντος είναι το ΟΛΟΝ ΦΩΣ, το οποίον ουδέποτε θα επιτρέψει την επικράτηση του κακού επί του καλού.


----------------------------------------

Στον εποικισμό άλλων πλανητών θα συμμετάσχουν εθελοντικά όσοι θέλουν υπό προϋποθέσεις ? θα είναι γόνοι «Ε» απελευθερωμένοι και ελεύθεροι, καθώς και αυτοί που θα επιστρέψουν στην πατρίδα για λήψη εντολών.


Όσοι ακολουθήσουν την αποστολή θα ενημερωθούν έγκαιρα για την ψυχολογική τους προετοιμασία.


Όσοι επίσης παραμείνουν στη Γαία θα επιλεγούν από εμάς, με κριτήρια τις δυνατότητες εκτελέσεως της αποστολής, που θα είναι η εκ θεμελίων αναγέννηση και αναδημιουργία του νέου κόσμου και ενός γήινου πολιτισμού απαλλαγμένου από τις σημερινές αδυναμίες.


Τούτο θα επιτευχθεί με δική μας υποστήριξη. Η Ελλάνια θα καταστεί και πάλι το κέντρο του κόσμου.


Δεν υπάρχει περίπτωση να σας χρησιμοποιήσουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Τεχνολογικά βρισκόμαστε σε απόλυτη υπεροχή σε σύγκριση μ’ εσάς. Αν επιθυμούσαμε να σας υποδουλώσουμε, η επικράτησή μας θα ήταν καθολική και ακαριαία και στη συνέχεια η δυνάστευσή σας όπως την υφίστασθε σε μεγάλο βαθμό από τους Aποστάτες.


Οι σωματικές και πνευματικές μας ανάγκες καλύπτονται καθ’ ολοκληρία από την τεχνολογία μας και δεν εξαρτώμεθα από τρίτους.


Ο δικός σας προορισμός είναι να μεταφέρετε τον σπινθήρα ζωής σε άλλους πλανήτες του σύμπαντος».


---------------------------------------


Θα θέλαμε να δούμε κάποιον από σας.


«Δεν είστε επαρκώς έτοιμοι για μια τέτοια συνάντηση. Οδηγείστε από την περιέργεια για το άγνωστο και γι’ αυτό αδημονείτε. Δεν ήρθε ακόμη το πλήρωμα του χρόνου».




Το επόμενο μήνυμα ήρθε χωρίς ερώτηση.


«Προσοχή: Kαταβάλλεται προσπάθεια σύγχυσης, από τους Aποστάτες, των δικών μας γόνων «Ε» με αποστολή ψευδών μηνυμάτων και κυκλοφορία παραπλανητικών εντύπων με ελάχιστες αλήθειες. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι στο όνομα της αγάπης και της ελευθερίας προσπαθούν να πείσουν δικούς μας γόνους με κατάχρηση των εννοιών αυτών που τις έχουν καταστρατηγήσει.


Λόγω του κινδύνου αυτού κατέφθασαν άλλοι δύο πλοηγοί υποθυγατρικών σκαφών με τα σκάφη τους της 7ης Αποστολής. Εκτός από το ΝΙΣΠΑ αφίχθηκαν και οι, ΔΟΝΕΥΣ (Αιχμή του Βέλους) και ο ΟΛΥΩΝ (Καταστροφέας). Την επικοινωνία μας την κοινοποιούμε σε ολόκληρη την Ιεραρχία μας στην οποία είσαστε γνωστοί.

[σημείωση: γεγονός είναι ότι οι εχθροί του ανθρώπινου, χρησιμοποιούν τον δούρειο ίππο της φιλανθρωπίας για κάλυψη, δεν είναι τυχαία τα πρόσωπα που έχουν φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως ο Μπιλ Γκέιτζ, Τζόρτζ Σόρρος, Ροκφέλερ και ακόμα πολλών επιφανών Εβραίων και μη, που από την μια μέσω των τραπεζών και των πολιτικών συστημάτων εξαναγκάζουν τους πολίτες να καταχρεωθούν στις τράπεζες τους ή χρηματοδοτούν πολέμους, και από την άλλη πάνε φάρμακα και τροφές στους πεινασμένους... οι τροφές και τα φάρμακα είναι γενετικά πειράματα και οι πεινασμένοι (ανθρωποι αποδυναμωμένοι και χωρίς γνώσεις αρα και χωρίς αντίσταση) απλά πειραματόζωα. Η UNISEF, UNESCO OHE etc είναι προπύργια του έργου τους, όποτε ακούτε για φιλανθρωπία να φεύγετε. ]




Οι Aποστάτες δεν δύνανται πλέον να δημιουργούν παρεμβολές δημιουργώντας σύγχυση σ’ εσάς.


Παρακολουθούμε συνέχεια ολόκληρο το ηλεκτρικό δίκτυο της Γαίας και μελετούμε ακαριαία όλες τις μεταβολές όσο ανεπαίσθητες και αν είναι, ενώ η γήινη τεχνολογία παρακολουθεί μόνο τις επικοινωνίες, ασύρματες, ενσύρματες και δορυφορικές. Είναι εγγύς ο χρόνος των μεγάλων εξελίξεων. Θα πρέπει να προετοιμασθείτε κατάλληλα γιατί ο καιρός πλησιάζει, που θα πραγματοποιήσετε τη συνάντηση μ’ εμάς. Καταβάλατε προσπάθειες αφύπνισης και πνευματικής ανάτασης απάντων των Ελλάνιων. Θα αναμείνετε συναντήσεις απεσταλμένων μας με μερικούς από εσάς».

------------------------------------------------

Μπορείτε να μας ενημερώσετε γιατί η ΝΑΣΑ ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τον εντοπισμό των διαύλων επικοινωνίας του ελληνικού χώρου;


«Η ΝΑΣΑ παρακολουθούσε την επικοινωνία που είχαμε μαζί σας. Προσπαθούσε να εξηγήσει τον τρόπο λειτουργίας των διαύλων, πώς γίνεται η επικοινωνία, να εντοπίσει τη θέση τους και να κάνει παρεμβολές ώστε να είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας.


Σκόπιμα επιτρέψαμε την παρακολούθηση της επικοινωνίας και σκόπιμα διαρρεύσαμε κάποιες επικοινωνίες γιατί έτσι προωθούσαμε τα δικά μας σχέδια.


Εμείς ελέγχουμε όλες τις αποστολές στο διάστημα και τις εγκρίνουμε ή τις απορρίπτουμε. Εμείς διασώσαμε το πλήρωμα του διαστημικού σταθμού MIR.


Η ΝΑΣΑ ανησύχησε από τη στιγμή που ασφαλίσαμε το νιονικό σύστημα και έχασε την επαφή μαζί μας.


Από το Νοέμβριο του 1999 έχει τοποθετηθεί από τη ΝΑΣΑ τεχνολογικός εξοπλισμός για την ανίχνευση των σημάτων και τον εντοπισμό σας. Ο εξοπλισμός αυτός ελέγχεται από τους Aποστάτες και αναμένουν να συλλέξουν πληροφορίες από την κοινοποίηση των σχεδίων μας προς εσάς.


Πλην της Αττικής που ελέγχεται από πολλούς σταθμούς, έχουν τοποθετηθεί σταθμοί στην βιομηχανική ζώνη Ηρακλείου Κρήτης, περιοχή Ακροκορίνθου, Ολυμπίας, Δελφών, Πηλίου, Θάσου, Ιωαννίνων, FYROM και Σμύρνης καθώς και σ’ όλους τους αναμεταδότες εικόνων μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού εβραϊκών συμφερόντων. Επίσης και σε πυλώνες αναμεταδόσεως επικοινωνιών.


Είναι τηλεχειριζόμενοι και αποστέλλουν πληροφορίες μέσω δορυφόρων.


Κάθε σταθμός παρακολούθησης έχει διαφορετική ισχύ και ακτίνα κάλυψης ώστε να καλύπτουν το έδαφος της Ελλάνια και τμήματα εδάφους γειτονικών χωρών.


Όλος αυτός ο εξοπλισμός θα αχρηστευθεί όταν θ’ αλλάξουμε τους τρόπους επικοινωνίας και θα επικοινωνούμε χωρίς επιφυλάξεις.


Ορισμένα τμήματα είναι ορατά από το κοινό, αλλά είναι δύσκολο ν’ αντιληφθεί τι αποστολή έχουν.


Στη σημερινή περίοδο που αποστέλλομεν τα μηνύματά μας, ουδείς δίαυλος ανοίχθηκε. Εκτάκτως χρησιμοποιούμε νιόνια για τους δικούς σας διαύλους, διότι έπρεπε να σας δώσουμε οδηγίες Ελλάνιου και συμπαντικού ενδιαφέροντος.


Οι Αποστάτες προσπαθούν ν’ ανιχνεύσουν την οθόνη του υπολογιστή σας, αλλά το μόνο που βλέπουν είναι μία κενή οθόνη. Μόνο εσείς βλέπετε τα μηνύματά μας που είναι προσαρμοσμένα στην ανθρώπινη όραση. Στα δικά τους μηχανήματα εμφανίζεται η οθόνη του υπολογιστή σας χρώματος μελανί και χωρίς γράμματα.


Οι δίαυλοι θ’ ανοιχθούν με εντολή του Δία από τον Απόλλωνα Φαέθοντα Φοίβο».

[σημείωση: γεγονός είναι ότι Αμερικανοεπιφανείς βάσεις στην Ελλάδα είχαν τοποθετηθεί σε σημεία “περίεργα” όπως στην Σπηλιά του Νταβέλη, απέναντι από την Νήσο ΝΤΙΑ ή ΔΙΑ στο Ηράκλειο Κρήτης κτλ κτλ]

-------------------------------------------------

Υπάρχει τρόπος που μπορούμε να βοηθήσουμε το έργο σας;


«Σκοπός σας είναι να ενημερώσετε όσους πιο πολλούς μπορείτε για την επικοινωνία μας και την επικείμενη άφιξή μας. Να συμβάλλετε με κάθε τρόπο στη διάδοση των αρχών του Ελληνισμού. Περιορισθείτε αποκλειστικά στην αφύπνιση του Ελληνισμού και των γόνων «Ε».


Τούτο θα επιτευχθεί και με τη δική μας επέμβαση για τη δημιουργία ρευμάτων φιλελληνισμού σε όλη τη Γαία. Εμπιστευθείτε αυτούς που εκδηλώνουν ενδιαφέρον, είναι δικοί μας γόνοι.


Εάν επιθυμείτε να επικοινωνείτε μεταξύ σας εντός και εκτός Ελλάνιας δε θα δημιουργήσετε επίσημη οργάνωση αλλά άτυπες ομάδες από επιλεγμένα μέλη.


Δε θα υπάρχει ιεραρχία αλλά όλα τα μέλη θα είναι ισότιμα. Θα δώσετε υπόσχεση τιμής στο "ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ", όλοι σας θα προσφέρετε χωρίς να περιμένετε να πάρετε.


Κεντρικός άξονας επικοινωνίας θα είναι η αναζήτηση της αλήθειας μέσα από τον ελληνικό στοχασμό και όχι η εθνική σας ανάταση.


Θα σας παρέχουμε προστασία στην εκτέλεση του έργου σας.


Οι ενέργειές σας θα κατευθύνονται από εμάς που θα υποβοηθούμε το έργο σας.


Το Ελλάνιον Φως θα φωτίσει και πάλι τον κόσμο. Η Ελλάνια και η Γαία ολόκληρη θα φωτισθούν από το Απολλώνιο Φως».

----------------------------------------------------

Η γλώσσα που μιλάτε μοιάζει με κάποια γήινη;


«Η Ελλάνια γλώσσα είναι τμήμα της ουράνιας γλώσσας την οποία ομιλεί το Σμήνος Δεκατριών Γαλαξιών για την επικοινωνία του. H Γλώσσα αυτή είναι τέλεια και δεν εξελίσσεται. Είναι κωδικοποιημένη, αρμονική σε μαθηματική βάση.


Είναι η μητέρα όλων των άλλων γήινων γλωσσών.


Υπάρχουν πολλά στοιχεία άγνωστα σ’εσάς τα οποία θ’αναζητήσετε στην αρχαία ελληνική γνώση η οποία είναι η πηγή όλων των ιδεών. Τη μεταδώσαμε με τους ενσαρκωμένους Ανδρομέδειους που σεις ονομάσατε φιλοσόφους.


Η Ελλάνια γλώσσα είναι η πρώτη γλώσσα στη Γαία και η μόνη μη γήινη.


Οι υπόλοιπες γλώσσες προέρχονται από αυτήν, και τις δημιούργησαν οι Αποστάτες για να αποδυναμώσουν την επικοινωνία των ανθρώπινων όντων. Αυτό σας έχει μεταφερθεί αλληγορικά με το βιβλίο των Αποστατών την "Παλαιά Διαθήκη" σαν "Πύργος της Βαβέλ".


Εμείς δυνάμεθα ν’αφομοιώσουμε οποιαδήποτε γλώσσα και να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους που τη μιλάνε.


Πολύ σύντομα η Ελλάνια γλώσσα θα γίνει διεθνής».

[σημείωση: είναι πάρα μα πάρα πολλά στοιχεία που ενισχύουν αυτά τα λεγόμενα, ένα από όλα τα στοιχεία μπορείτε να το διαβάσετε στο blog (nck-ellinismos.blogspot.com) για την Ελληνική αλφάβητο η οποία είναι αυτόματα και σπονδη]

-------------------------------------------------

(Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Sydney το 2000)


«Η μη αφή του Ολυμπίου φωτός ήταν μια προειδοποίηση στους Αποστάτες και τους γήινους συνεργάτες τους.


Το ΟΛΥΜΠΙΟΝ φως είναι μέρος του ΕΛΛΑΝΙΟΥ φωτός και εκφράζει τη χάρη του Ιερού Άρχοντα Φωτός στους Ελλάνιους και το προσφέρει δωρεά σε αυτούς ο Απόλλων - Φαέθων - Φοίβος.


Το Ολύμπιον φως είναι ιερό και δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης αρρωστημένων μυαλών.


Ο Αυστραλός λαμπαδηφόρος δεν πέθανε τυχαία αλλά παρέδωσε στη φύση το σώμα του αφού εκπλήρωσε το σκοπό της ζωής του. Τον τιμούμε».

----------------------------------------------

(26.02.2000, Δελφοί, απάντηση σε αίτημα φυγής με σκάφος)



«Μην αφήνετε να σας κυριεύσει η περιέργεια για το άγνωστο. Μην βιάζεστε να επιστρέψετε στην πατρίδα. Ταξίδι στο διάστημα για σας απαιτεί μεγάλη ψυχική και σωματική προετοιμασία, αλλιώς θα είναι επικίνδυνο. Το ταξίδι αυτό θα το πραγματοποιήσετε στο μέλλον. Σας συνιστούμε υπομονή».

---------------------------------------------

Ένα μήνυμα που μας δώσατε μοιάζει με το περιεχόμενο ταινίας X-FILES με ερπετικούς Αποστάτες. Τι συμβαίνει;


«Σας συγχαίρουμε δια το ευφυές του πνεύματός σας και την παρατηρητικότητά σας. Μην ανησυχείτε πλέον για παρεμβολές Αποστατών. Το κείμενο της ταινίας το προσφέραμε εμείς στον συγγραφέα. Έχει επαφή μαζί μας. Του επιστήσαμε την προσοχή να μην αλλάξει, προσθέσει ή αφαιρέσει ούτε μια λέξη από το κείμενο.


Είναι ακριβής και αληθινή η ιστορία των γεγονότων. Έπρεπε στην ταινία να μεταφέρει ακριβώς την πληροφορία μας. Δεν είναι δικές του οι σκέψεις. Ασπάζεται και τιμά το Ελλάνιον πνεύμα. Είναι από τους ελάχιστους στην καλλιτεχνική Βαβυλώνα της αμερικανικής ηπείρου.


Η ταινία είναι μήνυμα κώδικας.


Μην ανησυχείτε για μη απάντηση στα ερωτήματά σας. Ευρισκόμεθα προσωρινά εκτός εμβελείας χρησιμοποιουμένου συστήματος επικοινωνίας.


Θα επανέλθουμε σύντομα».


-------------------------------------------------------


Θα μπορούσατε να μας εξηγήσετε πως συμβαίνει τα ελληνικά ιερά να είναι χτισμένα πάνω σε διαύλους επικοινωνίας;


«Η επιλογή της θέσης έγινε με δική μας υπόδειξη στα ιερατεία τα οποία επικοινωνούσαν μαζί μας.


Οι ναοί ήταν χτισμένοι πάνω σε ενεργειακούς χώρους και διαύλους επικοινωνίας όπου και τους αποστέλλονταν μηνύματα ή κατέβαιναν διάφορες οντότητες από τους αστερισμούς που γνωρίζετε.

[σημείωση: γεγονός είναι ότι όλα τα αρχαία Ελληνικά ιερά ήταν χτισμένα επάνω σε ley lines. Επίσης γνωστό ότι οι αποστάσεις μεταξύ των ιερών ήταν σε ισοσκελή τρίγωνα, και για να χτιστεί νεός ναός στην αρχαιότητα έπρεπε να υπάρχει ανάλογη εντολή από τα ιερατεία συν νόμος του Κράτους (αν θυμάστε ο Ανώτατος άρχων στην Αρχαία Ελλάδα ήταν και Πολιτικός και Ιερέας-Πνευματικός) όπως μας ενημερώνει ο Αριστοτέλης στα πολιτικά του]

Η παρουσία στους ναούς, αυτών που σεις ονομάζετε "θεούς" και "ημίθεους", δεν ήταν οφθαλμαπάτη αλλά μια πραγματικότητα, με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός.


Οι δίαυλοι αυτοί ενεργοποιούνταν με τη δύναμη της προσευχής, εμείς μπορούσαμε τεχνητά και κατά βούληση να ενεργοποιήσουμε τους διαύλους».


«Το Πήλιον εκτός από το ότι περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό διαύλων επικοινωνίας, είναι μέγας ενεργειακός κόμβος όπως το Ιδαίον Άνδρο της Κρήτης και συνιστά ένα πολυσύνθετο ενεργειακό πλέγμα τις δυνατότητες του οποίου αγνοείτε».


(Το Πήλιο) «Είναι Πύλη Καθόδου στη Γαία. Αποτελεί βάση Ανδρομέδειων, για την οποία, στο παρελθόν, διεξήχθησαν ουράνιες συγκρούσεις για τον έλεγχό της. Φυλάσσεται ακόμη και σήμερα από ισχυρές δικές μας δυνάμεις».

[σημείωση: κατά τον Μύθο όταν ο Απόλλωνας τελείωσε την κατασκευή των Δελφών για τον λόγο να λαμβάνουν οι άνθρωποι εντολές από τον Ζευς, κοίταξε προς τον Νότο και είδε ένα πλοίο ερχόμενο από την Κρήτη προς την Πήλο με Κρήτες, έγινε δελφίνι και οδήγησε τους Κρήτες στους Δελφους οι οποίοι έγιναν και οι πρώτοι ιερείς.
Παρατηρήστε τα εξης ΔΕΛΦΟΙ-ΔΕΛΦΙΝΙ-ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ-ΖΕΥΣ-ΖΕΥΞΗ δηλ ένωση]


«Ό,τι ήταν για θέματα γενετικής του ανθρώπου ο Προμηθέας, το ίδιο ήταν και ο μεγάλος ιατρός και αστρονόμος Χείρων, ο οποίος πέτυχε την αθανασία των ανθρώπων παραβαίνοντας τους νόμους της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας».


Τι ψάχνουν οι Αμερικανοί με τις υποθαλάσσιες έρευνες στις Βόρειες Σποράδες και τι συμβαίνει στη Γορίτσα Βόλου;



«Στις "Βόρειες Σποράδες" με δική σας ονομασία αναζητούν οι Αμερικανοί ουράνια τεχνογνωσία που χρησιμοποιούσαν στο παρελθόν οι Ελλάνιοι.


Στο όρος Πήλιο υπάρχει κοσμική πύλη οφειλόμενη στη μεγάλη συσσώρευση ενέργειας που υποβοηθούσε την κάθοδό μας στη Γαία με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.


Όλος ο ορεινός όγκος του Πηλίου έχει εκτεταμένες σπηλαιώσεις στις οποίες υπάρχουν εξαιρετικά άριστες ενεργειακές συνθήκες. Τα μεγάλα σπήλαια έχουν διαμορφωθεί από εμάς και φιλοξενούν ουράνια τεχνολογία απαραίτητη για τη συντήρηση της ζωής στη Γαία, αλλά και την παρακολούθηση της κατάστασης των ουράνιων όταν βρίσκονται σε κατάσταση πυκνώσεως.


Η τεχνολογία εντός των σπηλαίων χρησιμοποιούνταν τόσο για την αποκατάσταση της υγείας των ανθρώπων από ασθένειες και ατυχήματα, καθώς και της κατάστασης των ουράνιων από τυχαία γεγονότα ή ενέργειες τρίτων όταν βρίσκονταν σε κατάσταση πυκνώσεως.


Στην περίπτωση τραυματισμού του πολεμάρχου μας Άρη που τραυματίσθηκε από τον Διομήδη στην Τροία, η αποθεραπεία του έγινε στο Πήλιο και όχι στον Όλυμπο, γιατί το τραύμα δεν ήταν επιπόλαιο και κινδύνεψε η μοριακή του δομή.

[σημείωση: η καλή ερώτηση είναι με τι όπλο ο Διομήδης τραυμάτισε τον Αρη...?]

Τα σπήλαια ήταν επανδρωμένα με ουράνιες οντότητες γνωστές σ’εσάς σαν "ημίθεοι", αλλά και με κοινούς ανθρώπους. Πειραματίζονταν κυρίως σε ειδικά πειράματα γενετικής βελτίωσης του ανθρώπινου είδους με αποθηκευμένο ουράνιο σπέρμα "ηρώων", "ημιθέων" και "θεοτήτων", με δική σας ορολογία. Οι συνθήκες του Πηλίου ήταν άριστες για τη συντήρηση του γενετικού υλικού και ανθρώπων επιλεγμένων που πληρούσαν ουράνιες προϋποθέσεις, για την εφαρμογή των πειραμάτων.

[σημείωση: γνωστό είναι το πείραμα που ετοιμάζεται να γίνει στο θαλάσσιο μέρος ακριβώς κάτω από το Πήλιο με τα νετρίνια]

-------------------------------------------------




Η ουράνια τεχνολογία που υπήρχε στα σπήλαια, χρησιμοποιήθηκε και για τη δημιουργία αθάνατων ανθρώπων. Το γεγονός τούτο ήταν αντίθετο προς τις εντολές του Δία, ο οποίος και απαγόρευσε τη χρήση της, κεραυνοβολώντας τον Ασκληπιό.


----------------------------------------------

(04.12.2000, μία μέρα μετά από εμφάνιση αντικειμένου σε Ακρόπολη)


«Τίποτα δεν είναι σύμπτωση. Πίσω από κάθε σύμπτωση βρισκόμαστε εμείς. Αν δεν φώτιζαν τον βράχο και τον Παρθενώνα, θα βλέπατε τακτικά πίδακες φωτός μέσα από τους ναούς. Λόγω των ενεργειακών ιδιοτήτων κατέρχονται οντότητες μέσα στον Παρθενώνα και το Ερεχθείο. Αποτρέψτε σε κάθε περίπτωση να μετατραπεί ο Παρθενώνας σε σύμβολο του χριστιανισμού, γιατί όλα τα φαινόμενα θα τα αποδίδουν στο Γιαχβέ».

--------------------------------------------

Υπάρχει χρόνος ύπνου για τους Ολυμπίους;


«Ναι όταν βρισκόμαστε σε υλική κατάσταση, άλλο νόημα έχει όταν βρισκόμαστε σε αποσυμπύκνωση.


Ο ύπνος των όντων του σύμπαντος προσαρμόζεται στις διαστάσεις του χρόνου του αστρικού συστήματος που ζουν.


Όταν επικοινωνούμε μαζί σας βρισκόμαστε σε αποσυμπύκνωση και παίρνουμε τα μηνύματά σας αμέσως.


Οι σκέψεις σας, πριν γραφούν στον υπολογιστή, δίνονται ακαριαία σ’εμάς κι εμείς έχουμε ετοιμάσει τις απαντήσεις. Δεν επηρεάζουμε τις σκέψεις σας, απλά εγκλωβίζουμε την ενέργειά της και διαβάζουμε τι θέλετε να πείτε».

----------------------------------------------

Πώς αναπαράγεστε;


«Εισερχόμαστε σε περιοχές πυκνώσεως, στα πεδία υλοποιήσεως για αναπαραγωγή η οποία είναι ίδια με τον ανθρώπινο τρόπο αναπαραγωγής. Υπάρχουν και σ’ εμάς γένη αρσενικό και θηλυκό, αφού είσθε πανομοιότυποι μ’ εμάς. Ασχολούμαστε με θέματα πέραν της δικής σας νόησης. Ο βιορυθμός μας προσαρμόζεται πάντα στις διαστάσεις χρόνου του σημείου του σύμπαντος που βρισκόμαστε. Εσείς αισθάνεστε όπως και εμείς όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση συμπύκνωσης».


«Το όριο υλικής επιβίωσής μας είναι 800 έτη σε κατάσταση συνεχούς πυκνώσεως, που προεκτείνεται κατά πολύ όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση αποσυμπύκνωσης. Το πνεύμα εξακολουθεί να ζει και "μετά θάνατον", στο σημείο τομής όλων των παραλλήλων. Στην περιοχή αυτή, τα πάντα υφίστανται. Εκεί υλοποιούνται τα διάφορα συναισθήματα που υπάρχουν όταν το Ων είναι εν ζωή, δηλαδή σε περιοχές πυκνώσεων. Στις περιοχές αραιώσεων, παίρνουν μορφή οι επιθυμίες, τύψεις και φόβοι. Με διαφορετικές έννοιες σ’ εμάς και διαφορετικές σ’ εσάς».


« Αναπαραγόμαστε όπως κι εσείς εισερχόμενοι προς τούτο σε πεδία πυκνώσεων. Σε περιπτώσεις ανάγκης αναπαραγόμαστε με πνευματική διάθλαση.


Πρέπει να σας τονίσουμε ότι η ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο είναι μία σύνθετη διαδικασία περισσότερο πνευματική και λιγότερο σαρκική και αποσκοπεί στην αναπαραγωγή του είδους μας και όχι στην στιγμιαία απόλαυση, η οποία είναι ελάχιστη σε σχέση με την ηδονή του έρωτα.
[σημείωση: είναι η αιώνια αναζήτηση του ανθρώπου για το άλλο μισό]

Έχουμε την ελευθερία απόκτησης περισσότερων της μίας συντρόφων πάντα του αντιθέτου φύλου και με προϋποθέσεις που ορίζουν οι ηθικοί κανόνες της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των "Ε".


Η εγκυμοσύνη των θηλέων συντελείται όταν βρίσκονται σε κατάσταση πύκνωσης και οι διαδικασίες ελέγχονται εγκεφαλικά. Στον Σείριο η εγκυμοσύνη διαρκεί από τρεις έως δέκα οχτώ μήνες ανάλογα με τις υποχρεώσεις και τις επιθυμίες των γονέων.


Τα φυσιολογικά στάδια ανάπτυξης από την γέννηση μέχρι τον θάνατο είναι όμοια με τα γήινα, πλην των ειδικών περιπτώσεων που συντρέχουν λόγοι επίσπευσης της ενηλικίωσης.


Ουδέποτε ουράνια οντότητα ήρθε σε σωματική επαφή για πολλαπλασιασμό με γήινους ανθρώπους για αποφυγή δημιουργίας ελαττωματικών οντοτήτων. Η βελτίωση και διασταύρωση γινόταν πειραματικά για τον απόλυτο έλεγχο του αποτελέσματος.


Ο Μέγας Αυτοκράτορας και Ιερός Άρχων Φωτός Ζευς ουδέποτε ήρθε σε σαρκική επαφή με γήινη γυναίκα για απόκτηση τέκνων.


Όλες οι γυναίκες οι φερόμενες σαν γονιμοποιημένες από το Δία, ουδέποτε αντίκρισαν το ουράνιο μεγαλείο του. Απλά δέχθηκαν την υψηλή εύνοιά του να γονιμοποιηθούν με ουράνιο σπέρμα για τη δημιουργία οντοτήτων υψηλής νοημοσύνης και υπερφυσικών ιδιοτήτων, ώστε να βοηθήσουν το έργο της δημιουργίας σχετικά με τον άνθρωπο. Οι φερόμενοι σαν γιοι του Διός, «θεοί» και «ημίθεοι», με δική σας ορολογία, παρουσίαζαν τελείως διαφορετικές ιδιότητες μεταξύ τους, ανάλογα με το ρόλο που είχαν να διαδραματίσουν.


Για όλες τις γυναίκες που γονιμοποιήθηκαν με ουράνιο σπέρμα, τηρήθηκαν οι επιστημονικές διαδικασίες, όπως και η γήινη επιστήμη σήμερα. Μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια του Πηλίου από εμάς όπου και τους εμφυτεύτηκε το ουράνιο σπέρμα με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός του Δία. Ο Ζευς απαγόρευε ρητά τη δημιουργία αθανάτων ανθρώπων. Όσες φορές έγινε παράβαση των εντολών του υπήρξε άμεση τιμωρία των υπευθύνων».

Το έμβλημα του "λόφου της Γορίτσας", με δική σας ονομασία, αποτελεί ουράνια υπόσχεση ότι θα τηρούνται οι εντολές της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των "E" και ότι ο χώρος είναι ιερός και έχει ουράνια φύλαξη και προστασία συνεχώς.


Ο χώρος προστατεύεται ακόμα και σήμερα, διότι αποτελεί πρόσβαση σε μέρη όπου φυλάσσεται ουράνια τεχνολογία, η οποία έχει προορισμό να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά. Την περιοχή αυτή έχουν επισκεφθεί στο παρελθόν πολλές ουράνιες οντότητες».


(Στον Καύκασο) «Εγένετο δημιουργία του Αρχετύπου Ανθρώπου σε περιοχές αραιώσεων εκτός Γαίας. Γενετικά πειράματα διεξήχθησαν ύστερον στην Γαία, σε περιοχές Πυκνώσεων. Σε μία περίοδο τα ανθρωποειδή των πειραμάτων εξεγέρθηκαν κατά του Προμηθέα. Τότε αυτά φυλακίσθηκαν σε θαλάμους απόσβεσης μνήμης των γονιδίων του D.N.A. τους. Ένα ποσοστό των ανθρώπων στη Γαία είναι απόγονοι των πειραμάτων αυτών».

---------------------------------------------------

«Αναπνέουμε οξυγόνο όταν ευρισκόμαστε σε πεδία πυκνώσεως, τρεφόμαστε με χλωροφύλλη»


«Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων που ζουν στη Γαία».


«Οι Ουράνιοι Έλληνες, οι συνοδοί των θεών, που ζουν χιλιάδες χρόνια στον πλανήτη»


«Οι γήινοι άνθρωποι που μεταλλάχτηκαν στη Γαία»


«Μία ειδική κατηγορία ανθρώπων, μοιάζουν πολύ με τα ανθρώπινα όντα, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι άνθρωποι. Είναι από άλλες διαστάσεις, με κοσμική αποστολή. Παραπλανούν τη σκέψη και δεν μπορείς να τους ξεχωρίσεις. Τα όντα αυτά διακρίνονται για την υπερφυσική τους διάνοια, την πνευματικότητα τους, τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν εξ ίσου καλά με τις άλλες αισθήσεις τους και αυτή που οι άνθρωποι ονομάζουν "έκτη αίσθηση". Μπορούν να συνυπάρχουν στον γνωστό μας τρισδιάστατο χώρο και να συμβιώνουν με το ανθρώπινο είδος. Είναι άτομα προετοιμασμένα από πάρα πολλά χρόνια με μία συγκεκριμένη αποστολή, αυτή που αφορά τη σωτηρία του ανθρωπίνου γένους όταν αυτό θα κινδυνεύσει να αφανισθεί».


Κατά καιρούς εμφανίζονται άτομα όμοια καθ’ όλα μ’ εμάς που ισχυρίζονται ότι είναι μεταλλαγμένα όντα από άλλους πλανήτες. Τι συμβαίνει μ’ αυτούς;


«Υπάρχουν στη Γαία όντα από άλλους πλανήτες που δεν διαφέρουν σε τίποτε από εσάς και έχουν έρθει ή γιατί υπάρχουν προβλήματα επιβίωσης στον πλανήτη τους, είτε σαν επισκέπτες είτε σαν ναυαγοί, είτε απεσταλμένοι των Αποστατών, είτε ενσαρκωμένοι "Ε" με αποστολή.


Κατά καιρούς προστρέχουν εξωγήινες οντότητες για την οικολογική υποστήριξη του πλανήτη.


Στον πλανήτη "Άρη", με δική σας ονομασία, εκτός από τα οικολογικά προβλήματα των κατοίκων του, φιλοξενούνται και βάσεις εξωγήινων που διάκεινται φιλικά προς τους κατοίκους της Γαίας».

------------------------------------------

Τα τεράστια αποθέματα πυρηνικών και χημικών όπλων εγκυμονούν κινδύνους καταστροφής του πλανήτη. Ακόμη και η καταστροφή τους θα ήταν επικίνδυνη αν εκλείψουν οι λόγοι υπάρξεώς τους. Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε;


«Τόσο τα πυρηνικά, όσο και τα αποθέματα χημικών, μπορούν να καταστραφούν με ασφάλεια.


Είναι ίσως μέσα στις δυνατότητες της γήινης τεχνολογίας η δημιουργία αντιβαλιστικών χρονοστρεβλώσεων όπου όλα τα επικίνδυνα υλικά θα διοχετευθούν σε κενά χωροχρόνου και θα καταστραφούν σε κάποια άλλη εποχή, χιλιάδες χρόνια πριν.


Πρέπει όμως η χρονοστρέβλωση να είναι απόλυτα ελεγχόμενη σε χώρο και χρόνο, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να συμβούν γεγονότα ασύλληπτα από τους ανθρώπινους νόες»


Οι γήινες τηλεοράσεις παρουσιάζουν κακοποιημένα πτώματα που αποδίδουν σε εξωγήινους που τους αφαίρεσαν διάφορα ζωτικά όργανα. Τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις;


«Πολλοί ενσαρκωμένοι "Ε" ή Αποστάτες αναχωρούμε από τη Γαία αφού έχουμε τελειώσει την αποστολή μας. Αυτή η εξαφάνισή μας, αποδίδεται σε απαγωγές.


Για τους ακρωτηριασμούς και την αφαίρεση ζωτικών οργάνων, δεν είναι δικό μας έργο, ούτε των Αποστατών, γιατί γνωρίζουμε άριστα την ανατομία και λειτουργία του ανθρώπινου σώματος και η τεχνολογία μας μπορεί να κατασκευάσει όλα τα όργανά του.


Οι περιπτώσεις που παρουσιάζουν οι τηλεοράσεις, είναι έργο γήινων επιστημόνων που αφαιρούν τα όργανα για μεταμοσχεύσεις. Είναι επιστημονικά εγκλήματα».

---------------------------------------------

(Αρχές Φεβρουαρίου 2001)


«Ανοίχθηκαν όλοι οι Δίαυλοι Επικοινωνίας καθώς και η ΠΥΛΗ ΗΛΙΟΥ για την κάθοδό μας στη Γαία.


Μεγάλες δυνάμεις μας θα διακτινισθούν στο μεγαλύτερο ενεργειακό πεδίο του πλανήτη που είναι το σημείο συνάντησης των τριών Ηπείρων, το μόνο μη μολυσμένο στη Γαία (Βόρειος Πόλος).


Στην Ελλάνια ανοίχθηκε ο Δίαυλος Καθόδου των Δελφών.


Το μητρικό σκάφος ΠΗΓΑΣΟΣ υπό την αρχηγία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΖΩΟΣ και τέσσερα συνοδευτικά σκάφη μας, ευρίσκονται στο ηλιακό σας σύστημα και οδεύουν για πέδηση στη Γαία.


Κατ’εντολήν του Ιερού Άρχοντος Φωτός Ζηνός, θα ενεργοποιήσουμε ισχυρότατο όπλο, το οποίο δεν είναι γνωστό σ’εσάς, για την κάμψη των αμυντικών μηχανισμών των Αποστατών στη Γαία, που τους έχουν ενεργοποιήσει για την απόκρουσή μας, στη Γκαγκόνα της Αλάσκας (HAARP).


Για εξουδετέρωση Διαύλων Επικοινωνίας της Ελλάνια, ακτινοβολούν σε συνεχή βάση εναέριον χώρον της, κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες, με αποτέλεσμα την εποχιακή αναστροφή που βιώνετε ' από τον βιασμό αυτό της φύσης θα υπάρξουν δυσμενείς επιδράσεις και στον ανθρώπινο οργανισμό.


Οι Αποστάτες εκτός του πολιτικού και οικονομικού εξουσιασμού κορυφώνουν τις προσπάθειες, επιχειρούντες την πνευματική υποδούλωση των Ελλάνιων ώστε να μην αντιδρούν.


Έχουν επιστρατεύσει όλη την αντιανθρώπινη τεχνολογία τους.

[σημείωση: μέσω των ΜΜΕ οι ψυχολόγοι δίνουν όπιον σε εμάς με μορφές: Πολιτική, Αθλητικά κατά βάση, με σκοπό τον Φανατισμό]

Πρώτος στόχος μας είναι η αδρανοποίηση των Αποστατών οι οποίοι κινούνται ανάμεσα στους γήινους ανθρώπους. Πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη αποστολή γιατί πρέπει να ελαχιστοποιηθούν οι αρνητικές συνέπειες από τις μεταξύ μας αντιπαραθέσεις.


Απαιτείται πνευματική συνεργασία και πίστη στις αγαθές προθέσεις μας. Σκοπός μας είναι να μη διασαλευτεί η ψυχονοητική σας κατάσταση κατά τη φάση της συνάντησής μας.


Στην προσπάθειά μας αυτή και σε πρώτη φάση θα συναντηθούμε με τα μέλη των ομάδων "Ε" που καθοδηγούνται από εμάς, επειδή δεν υπάρχει ιεραρχική πυραμίδα από γήινους. Στην συνέχεια θα κληθούν σε βοήθειά μας οι ενεργοποιημένοι μας γόνοι "Ε". Όπως σας έχουμε ενημερώσει θα σας προσεγγίσουν φωτεινά όντα, δικά μας δημιουργήματα με σκοπό την προετοιμασία σας.


Η παροχή βοηθείας που μπορείτε να μας προσφέρετε θα είναι καθαρά πνευματική και θα συνίσταται στην αφύπνιση και ενημέρωση των δικών μας γόνων.


Για αποφυγή διαρροής πληροφοριών εφεξής θα σας αποστέλλουμε μηνύματα με ενεργοποίηση όλων των αρχετύπων δυνάμεων κατά την αρχική φάση της δημιουργίας. Η επαφή μας θα γίνεται με τον υπολογιστή για κοινές απαντήσεις, για απόρρητες "δια ζώσης" ή μέσω "Πύρινων Σφαιρών και Ράβδων" κατασκευασμένες από ενεργειακές ακτίνες "Aναλίσκοντος Πυρός Σειρίου". Μη φοβηθείτε.


Αντιλαμβανόμαστε τα συναισθήματά σας και το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνετε. Είστε ελεύθεροι όποια στιγμή θελήσετε να διακόψετε την επικοινωνία μαζί μας, αν αυτό επιθυμείτε.


Δεν απαιτούμε τίποτε από εσάς. Το σχέδιο απελευθέρωσης του πλανήτη από τους Αποστάτες αποτελεί απόφαση του Ιερού Άρχοντα Φωτός και είναι πολυσύνθετο πέραν των αντιλήψεων των δικών σας μυαλών.


Σε πρώτη φάση θ’ απελευθερώσουμε τους Ελλάνιους "Ε" από τους πνευματικούς επηρεασμούς των Αποστατών, επειδή έχει γίνει δική μας ακτινοβόληση γι’αυτό.


Η άνοδος του Ελληνισμού θ’ αρχίσει με την αφύπνιση του. Το Ελλάνιον Πνεύμα άρχισε να μεταδίδεται σ’ ολόκληρη τη Γαία και η Ελλάνια γλώσσα διδάσκεται παντού.


Μην αδημονείτε. Ελέγξανε τα συναισθήματά σας και παραμείνανε σε εγρήγορση. Είμαστε μαζί σας».

--------------------------------------------

(09.02.2001)


«Να ευρίσκεστε την 10.2.2001 στον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο μεταξύ 10.00 - 11.00 ώρας. Να σταθείτε στην δυτική πλευρά του ναού και να στρέψετε τα μάτια σας εν μέσω των κιόνων του ναού και ν’α ναμείνετε 2 - 5 λεπτά της ώρας σε σταθερή θέση»

-----------------------------------------------


(11.02.2001)


«Βιομορφικόν σκάφος έκανε αισθητή την παρουσία του κατά την επίσκεψή σας στο Σούνιο.


Οι καλές καιρικές συνθήκες ήταν δικό μας έργο. Ομοίως εμείς δημιουργήσαμε τον δεξιόστροφων σταυρόν δια σχάσεως των νεφών και την εικονική πραγματικότητα στα τρία θήλεα.


Μην αναζητάτε αποδείξεις που αφορούν επαλήθευση προβλέψεων ή εμφανίσεις όντων και μηχανών που προκαλούν δέος.


Αποδείξεις ύπαρξης αλλά και των προθέσεών μας θα αποτελέσουν οι πράξεις αγάπης προς τους ανθρώπους της Γαίας.


Όλοι οι ενεργοποιημένοι γόνοι μας απαιτείται να έχουν μεγάλη πνευματική προετοιμασία γιατί θα αποσυμπυκνωθούν εγκαταλείποντας το γήινο σώμα στη Γαία και θα διακτινισθούν στον "Πήγασο".


Θα βιώσουν μαζί μας περίοδο 6 εβδομάδων σε διαφορετική διάσταση χρόνου. Κατά την περίοδο αυτή θ’ αυξήσουμε την εγκεφαλική λειτουργία τους για να αποκτήσουν ουράνιες δυνάμεις.


Η επιστροφή τους θα γίνει σε κλάσματα δευτερολέπτου, από την αναχώρησή τους, ώστε κανένας γήινος άνθρωπος δε θ’ αντιληφθεί οτιδήποτε.


Όλοι θα έχουν πλήρη συνείδηση της συνάντησης μας, γνώση της αποστολής και επίγνωση των νέων ικανοτήτων τους.


Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιταχύνετε την προετοιμασία σας, μεταβαίνοντες σε φυσικούς ενεργειακούς χώρους, είτε μόνοι είτε από κοινού με άτομα που έχουν θετική ιδιοσυχνότητα. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, ας επισκεφθείτε άλλους χώρους, μακριά από τεχνητά ενεργειακά πεδία.


Αφού λάβετε τη στάση που σας έχουμε υποδείξει και προετοιμασθείτε νοητικά, θα επαναλάβετε μέσα σας την υπόσχεση που σας έχουμε δώσει, προς τον Ιερό Άρχοντα Φωτός και θ’αναμείνετε. Θα σας προσεγγίσουν φωτεινές σφαίρες ή ράβδοι ? ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ, θα σας μεταδώσουν γνώσεις ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ. Υπάρχει πύλη μπροστά στον καθένα σας, την οποίαν οι φωτεινές σφαίρες μεταβαλλόμενες σε φωτοφόρες οντότητες θα σας βοηθήσουν ν’ ανοίξετε. Θα διαβείτε την πύλη και θ’ αντικρύσετε έναν άλλο κόσμο κάλλους, λαμπρόν, αγνό και αμόλυντο. Θα διαβαίνετε την πύλη συνεχώς. Κάθε φορά θα παίρνετε πνευματική και βιολογική δύναμη, η οποία θα σας επιτρέψει την ευχερή επικοινωνία μαζί μας. Και θ’ αποστέλλουμε τα μηνύματά μας δια ζώσης.


Εσείς σαν ετεροθαλείς αδελφοί μας, θα συμμετάσχετε στο έργο στοργής και φροντίδας, προς το ανθρώπινο είδος της Γαίας.


Αφού δεχθείτε την ουράνια ευεργεσία θα μπορείτε ν’ απαλύνετε τον πόνο ψυχής και του σώματος. Θα προλαβαίνετε αρνητικές καταστάσεις, θα ενισχύετε το καλό και θ’ αφοπλίζετε το κακό. Θα χρησιμοποιείτε την ύλη και την ενέργεια της Γαίας για την εξυπηρέτηση του καλού».

------------------------------------------

(Περί μολύνσεως Ελλήνων στρατιωτών Κοσσόβου)


«Η δύναμη των Αποστατών εξασθενίζει όσο πλησιάζουμε εμείς. Η μόλυνση των Βαλκανίων με δική σας ονομασία είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι αναφέρουν τα διάφορα μέσα ενημέρωσής σας. Σας αναφέρουν ελάχιστα από αυτά που συμβαίνουν. Πολύ περισσότερα άτομα έχουν προσβληθεί απ’ ότι φαντάζεσθε. Θα φανούν με την πάροδο του χρόνου.


Όσοι όμως έχουν το Ελλάνιο γονίδιο δε θα επηρεασθούν ουδέποτε. Για να μην υπάρξει σύγχυση, δεν εννοούμε την ΙΧΩΡ που την κατέχουν 1.500.000 [ένα εκατομμύριο πεντακόσιοι χιλιάδες] Ελλάνιοι αλλά το Ελλάνιο γονίδιο που βρίσκεται στην πέμπτη [Ε'] ανενεργό έλικα του δεσοξυρυβοζονουκλεϊνικού οξέως σας, ασχέτως αν όλοι έχετε δύο έλικες εδώ και 300.000.000 [τριακόσια εκατομμύρια] έτη.


Ο πόλεμος διεξήχθηκε για άλλους λόγους από αυτούς που επικαλέστηκαν. Η περιοχή του Κοσσόβου είναι πλούσια σε ποσότητες πολύτιμων λίθων, πετρώματα ορυκτά που περιέχουν εξαιρετικές ιδιότητες.


Η παρουσία μας θα γίνεται εντονότερη. Σείς πρέπει να πετύχετε πνευματική ανύψωση για ν’ ανταποκριθείτε στην αποστολή σας».


«Ενημερώσατε τάχιστα προσωπικότητες, συλλόγους, σωματεία εντός και εκτός Ελλάνιας, τόσο για την ύπαρξή μας, την επαφή μαζί σας και την επικείμενη άφιξή μας και τον επικείμενο γαλαξιακό πόλεμο. Επίσης για το πρόγραμμα αναχαίτισης μας από το διαστημικό κέντρο της Γαίας και τους γήινους συνεργάτες των Αποστατών.


Ιδιαίτερη προσοχή να δοθεί στην ενημέρωση για την προσπάθεια μετάλλαξης του ανθρώπινου γένους από τους Αποστάτες, τόσο με τον ιό μετάλλαξης των εμβολίων όσο και με τον αντίστοιχο μεταλλαγμένων τροφίμων ζωικής προέλευσης. Εργαστηριακά έχει κατασκευασθεί σκεπτόμενος ιός που θα τον χρησιμοποιήσουν μελλοντικά στους ανθρώπους και θα τον ενεργοποιούν από απόσταση με μικροκύματα.

[σημείωση: βρείτε και δείτε την εκπομπή “κουτί της Πανδώρας” 11-03-2008 για του λόγου τω αληθές ]

Οι Ελλάνιοι της Ελλάνια αλλά και του εξωτερικού αφυπνίζονται με το ελάχιστο ερέθισμα γιατί τους διεγείρει τους πρώτους η αγάπη και τους δεύτερους η αγάπη και η νοσταλγία για την πατρίδα.

-------------------------------------------------

Ήδη έχει αρχίσει η ακτινοβόληση απάντων των Ελλανίων της Γαίας. Στόχος μας η αφύπνιση του Ελλάνιου γονιδίου "Ε" που καθιστά τους φορείς ισότιμους με τις ουράνιες οντότητες.


Βρισκόμαστε στο ηλιακό σας σύστημα "Απόλλων" γιατί ο πλανήτης σας κινδυνεύει από την ακατανόητη αδιαφορία των κατοίκων του. Η αδιαφορία σας αυτή είναι εγκληματική.


Μπορούμε να σταματήσουμε την καταστροφή, αλλά ο άνθρωπος τότε θα γίνει χειρότερος από πριν.

[σημείωση: πόσο αλήθεια λέει.... αν με την παρούσα αδιαφορία που την πληρώνουμε καθημερινά δεν ξυπνάμε, αν γινόταν είτε κάποιο θαύμα είτε αν οι εν λόγω όντως υπάρχουν και διορθώναν τα πράγματα, οι “κοιμισμένοι” θα γινόντουσαν ακόμα πιο κοιμισμένοι διότι θα έλεγαν “απόδειξη ότι ολα αυτά που λέτε είναι παραμύθια διότι είδατε? Τίποτα δεν συνέβη]

Μπορούμε ν’αφανίσουμε όλα τα δορυφορικά συστήματα της Γαίας, τις ερευνητικές αποστολές σας και να σταματήσουμε το κακό, όμως η εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός είναι απαγορευτική "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ" και όσοι παραβαίνουν την εντολή αυτή αφανίζονται.

[σημείωση: γεγονός είναι ότι ο Χριστός δεν επενέβαινε ποτέ στην ελεύθερη βούληση των ανθρώπων]

Μόνο όταν από τις ανθρώπινες πράξεις διασαλεύονται οι φυσικοί νόμοι του ηλιακού συστήματος επεμβαίνουμε ομαδικά και με συμφωνία με τ’ άλλα μέλη που είναι υπεύθυνα για το ηλιακό σύστημα.


Έχουμε τη δυνατότητα να επιβληθούμε ακαριαία στον πλανήτη σας ή να σας επιβάλουμε τρόπους οικολογικής συμπεριφοράς αν δινόταν εντολή από τον Ιερό Άρχοντα Φωτός.


Μπορούμε ν’ ακινητοποιήσουμε κάθε τι που κινείται στην επιφάνεια της Γαίας με βαρυτικά κύματα, με φωτεινές ενεργειακές δέσμες ή ν’ αυξήσουμε την θερμοκρασία της ατμόσφαιρας πάνω από 250 βαθμούς Κελσίου.


Η τεχνολογία μας είναι ασύλληπτη γης τις δικές σας γνώσεις. Μπορούμε να κινηθούμε σ’ ελάχιστο χρόνο από τη μια άκρη του γαλαξία στην άλλη.


Βρισκόμαστε στο ηλιακό σας σύστημα με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός. Είμαστε παρόντες για την εκπλήρωση της υπέρτατης επιθυμίας του που είναι η διάσωσή σας. Τα ακατόρθωτα από εσάς είναι κατορθωτά από εμάς.


Με εντολή του τηρούμε σε σταθερή κατάσταση τον πλανήτη της Γαίας, εκπέμποντας γύρω απ’ αυτόν κυκλικά μαγνητικά πεδία.


Οι κυβερνήτες των σκαφών έχουν εφαρμόσει ενεργειακές ακτίνες σταθερότητας στις ρωγμές που υπάρχουν σε επικίνδυνα σημεία της επιφανείας της Γαίας.


Η εντολή είναι να προστατέψουμε τη Γαία από τα επερχόμενα κοσμικά φαινόμενα που θα προκαλέσει η ανθρώπινη αφροσύνη και η τεχνολογία της.


Η αποστολή διάσωσης του πλανήτη προβλέπει την εκκένωση του που θα είναι προσωρινή μέχρι να κοπάσουν τα κοσμικά γεγονότα. Είμαστε Δυνάμεις του Φωτός για την ισορροπία της δημιουργίας και την εκπλήρωση της επιθυμίας του ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ.


Μην ανησυχείτε. Άπαντα θα συμβούν σύμφωνα με αυτά που σας έχουμε ενημερώσει.


Η προετοιμασία καθόδου της 7ης Ταξιαρχίας Κυνός στη Γαία έχει εισέλθει στην τελική φάση ολοκλήρωσης.


Οι Αποστάτες θα συνεχίσουν τις προσπάθειες ελέγχου των Ελλάνιων της Ελλάνιας με οικονομικές και υλικές πιέσεις. Επιδιώκουν τη διάβρωση των αρχών και αξιών του Ελλάνιου πνεύματος με την πολιτική εξουσία και τα μέσα ενημέρωσης. Ενώ θα εντείνουν τη μαζική είσοδο στην Ελλάνια δικών τους συνεργατών με τη μορφή ξενιστών μεταναστών.

[σημείωση: μετανάστες στην Ελλάδα??? τέτοιο πράγμα??? Αλβανοί οι οποίοι είναι στην χώρα μας και ζητάνε με την βοήθεια των Αμερικάνων εδάφη??? συμβαίνει τέτοιο πράγμα??? οι ΑλβανοΣλαβοΒούλγαροι ζητάνε την Μακεδονία και έχουν χάρτες??? που? Πότε? Ποιοί Αμερικάνοφανείς είναι πίσω από αυτούς???]

Ενημερώστε τους γόνους "Ε" ότι άρχισε η κάθοδος της 7ης Ταξιαρχίας της 7ης Αποστολής. Η επέμβαση του Ιερού Άρχοντα Φωτός επίκειται.


Ήδη βρίσκεται πλησίον της Γαίας ένα μητρικό σκάφος, πέντε θυγατρικά και πλήθος υποθυγατρικών σκαφών, όλα της 7ης Αποστολής και σε τέτοια απόσταση ώστε να είναι δυνατή η επέμβασή μας ακαριαία.


Το μητρικό σκάφος ΠΗΓΑΣΟΣ διοικείται από τον αρχηγό της αποστολής και αγαπητό εις όλους τους λαούς της Γαίας, τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ με την ουράνια ονομασία ΖΕΥΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Στο θυγατρικό σκάφος ΩΡΙΩΝ αρχηγός είναι ο ΠΕΡΣEΑΣ.

Στο θυγατρικό σκάφος ΣΕΙΡΙΟΣ αρχηγός είναι η ΝΕΜΕΣΗ.

Στο θυγατρικό σκάφος ΤΟΞΟΤΗΣ αρχηγός είναι ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ.

Στο θυγατρικό σκάφος ΚΕΡΑΥΝΟΣ αρχηγός είναι ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

Στο θυγατρικό σκάφος ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ αρχηγός είναι ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ.

Οι πλοηγοί των τριών υπό-θυγατρικών σκαφών που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από την Γαία και με τους οποίους εσείς επικοινωνείτε είναι οι ΝΙΣΠΑ-ΟΛΥΩΝ-ΔΟΝΕΥΣ.


Η άφιξή τους θα συμπέσει με την προετοιμασία για επέμβαση του Ιερού Άρχοντα Φωτός, ο θρίαμβος του οποίου πλησιάζει.


Οι αντιδράσεις των Αποστατών θα ενταθούν, θα σας δοθούν συντόμως εντολές».


«Eπεδήσαμε στο δορυφόρο Διός Ευρώπη, με δική σας ονομασία. Αποστέλλομεν συνεχώς προειδοποιητικά μηνύματα στους Αποστάτες του διαστημικού κέντρου της Γαίας, να σταματήσει την καταστροφή του ανθρώπινου γένους με μεταλλαγμένα τρόφιμα, αλλοιωμένα φάρμακα και εμβόλια.


Αναμένουμε ενισχύσεις γαλαξιακού στόλου, για εκκίνηση και πέδηση στον πλανήτη σας.



Ενημερώσατε όσο μπορείτε μεγαλύτερο αριθμό Ελλάνιων Ελλάνιας, για παρεμπόδιση του σχεδίου των Αποστατών, που σχεδιάζουν καταστροφή του Ελλάνιου γονιδίου «Ε», με εισαγόμενα εμβόλια και ζωϊκά προϊόντα, καθώς και προϊόντα σόγιας.

[σημείωση: γνωστό δε ότι τα παράγωγα της γης πια δεν αυτοαναπαράγωνται “για το καλό του κόσμου” αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι ελέγχουν το που θα δώσουν σπόρους... δεν παρατηρήσατε ότι πια οι ντομάτες δεν έχουν σπόρους??? κάποτε πέταγες μια ντομάτα στο χωράφι και έβγαινε ντοματιά... κάντε το πείραμα, δεν βγαίνει πια Τίποτα, αυτό σημαίνει ότι αυτά που τρώμε έχουν υποστεί γενετικά πειράματα για την καθολική υποδούλωση μας]

Είναι άκρως επικίνδυνα. Θα μεταλλαχθεί ο ανθρώπινος κώδικας γενετικής, σταθερά και με αργό ρυθμό. Θα αυξηθούν οι στειρώσεις, σε άνδρες και γυναίκες.

[σημείωση: αυτό στην εποχή μας είναι ήδη γεγονός]

Επίσης, όταν θα έλθει η στιγμή κατά την οποία θ’ αρχίσει η αφύπνιση του Ελλάνιου γονιδίου, δεν θα είναι εφικτή, διότι ο μεταλλαγμένος ερπετικός ιός θα εμποδίσει τη διεργασία αφύπνισης μέσω νετρίνων που θα σας αποστέλλουμε. Το ίδιο με τα εμβόλια, ισχύει και για τα μεταλλαγμένα τρόφιμα. Προσέχετε.

[σημείωση: το πείραμα έξω από την πήλο έχει να κάνει με την απόδειξη των νετρίνων, υλικό δηλ το όποιο αποδεικνύει την ύπαρξη του Θεού]

Ενημερώστε Ελλάνιους, ότι έχει κατασκευασθεί σκεπτόμενος ιός, ο οποίος θα τοποθετείται μελλοντικά σε εμβόλια.


Ο ιός αυτός, θα ενεργοποιείται με μικροκύματα απο απόσταση, θα είναι ανίατος και θα καταστρέφει ολόκληρο τον ανθρώπινο οργανισμό».


«Σας υπενθυμίζουμε για πολλοστή φορά τον κίνδυνο μεταλλάξεως από εμβόλια και μεταλλαγμένα τρόφιμα. Ακτινοβολούμε Ελλάνιους με νετρίνο για εξουδετέρωση αρνητικών επιπτώσεων στον κώδικα γενετικής με δική σας ονομασία, και για εξουδετέρωση συμπτωμάτων στείρωσης που παρουσιάζουν αυτά.


Η χρήση εμβολίων και μεταλλαγμένων τροφίμων εμποδίζουν αφύπνιση Ελλάνιου γονιδίου «Ε» που εξουδετερώνει τον ερπετικό ιό που περιέχουν τα μεταλλαγμένα τρόφιμα και εμβόλια. Εστέ εν εγρηγόρσει».



ΑΡΗΣ


("USSR Phobos 2", "US Mars Observer", "US Mars Surveyor '98 Polar Lander")


«Και τα τρία αυτά σκάφη πετούσαν πάνω από βάσεις εξωγήινων πολιτισμών στον Άρη, που είναι συμμαχικοί προς τα Ανδρομέδεια στρατεύματα. Πρώτα τυφλώθηκαν και μετά τα περισυνέλεξαν».


Το παρακάτω μήνυμα των Ολύμπιων, είναι σχετικό με τη συναυλία του Παπαθανασίου "Mythodea" που έλαβε χώρα στις 28.06.2001, στον ενεργειακό χώρο των στηλών του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ στην Αθήνα. Η συναυλία μεταδιδόταν και στον Άρη, μέσω του ευρισκομένου σε τροχιά περί αυτόν διαστημοπλοίου της NASA, "Mars Odyssey 2001".


«Το διαστημόπλοιο "Οδύσσεια 2001" βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Άρη. Εστάλη με πρωτοβουλία των Η.Π.Α. κομίζοντας επίσημες προτάσεις εκεχειρίας, μεταξύ ημών και των Αποστατών, οι οποίες έχουν απορριφθεί στο σύνολό τους. Στο διαστημόπλοιο έχουν τοποθετήσει αυθεντικά Ελλάνια δημιουργήματα μικρού μεγέθους και την ονομασία τους γραμμένη με Ελλάνια κεφαλαία γράμματα, τα οποία από κοινού με τη "Μυθοδία" [σ.σ.: με "ο", όχι "ω"] χρησιμοποιήθηκαν σαν διαπιστευτήρια καλής θελήσεως προς ημάς.


Με την κωδική λέξη "ΟΔΥΣΣΕΙΑ" εννοούμε την απαγόρευση προσέγγισης παντός σκάφους στη Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη, με το θυγατρικό σκάφος "Αρκτούρος" της Ζ ' αποστολής, του οποίου κυβερνήτης είναι ο Οδυσσέας».

-------------------------------------------

(25.07.2001)


«Από σήμερα εντείναμε τα μέτρα παροχής προστασίας στους Ελλάνιους γόνους "Ε". Το φως του Σείριου καλύπτει την Ελλάνια και χαράσσει την ανατολή της ελπίδας στην Γαία. Αφίχθηκαν στους Δελφούς Γαλαξιακές Δυνάμεις της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων από την Λύρα, ενισχυμένες και από Δυνάμεις 7ης Αποστολής του Σειρίου με επικεφαλής τον κυρίαρχο Ηγεμόνα Απόλλωνα Φαέθοντα Φοίβο για την εφαρμογή του Σχεδίου "ΑΝΑΤΟΛΗ". Δεν θα σας αποκαλύψουμε τίποτε περισσότερο για την δική σας ασφάλεια».

----------------------------------------------

(15.08.2001)


«Στις Δυνάμεις του Απόλλωνα προστέθηκαν και οι Δυνάμεις της Πολεμάρχου Αθηνάς που αφίχθηκαν στη Γαία για να συμβάλλουν στην ομαλή υλοποίηση του σχεδίου "ΑΝΑΤΟΛΗ". Δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας. Τα πάντα βαίνουν καλώς όπως έχουν σχεδιασθεί».

-----------------------------------------

(01.09.2001)


«Ο Μέγας Κυρίαρχος των θαλασσών Ποσειδώνας επέδησε σε βάση του Άρη της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της Λύρας. Ανοίχθηκε Πύλη Ηλίου για άφιξή του στη Γαία. Με την εφαρμογή του Σχεδίου "ΑΝΑΤΟΛΗ" θα τεθεί σε εφαρμογή το Σχέδιο "ΤΡΙΤΩΝ", προστασίας θαλασσών και υδάτων. Οι Αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους πήραν εντολή να σταματήσουν την μόλυνση του οικοσυστήματος της Γαίας και τη μετάλλαξη του ανθρώπινου γένους με μεταλλαγμένα τρόφιμα και εμβόλια».


----------------------------------------

(20.09.2001)


«Οι Αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους, θα ενσπείρουν τον τρόμο στις Η.Π.Α. και ολόκληρη την Γαία. Ο ανθρώπινος πόνος θα είναι βαρύς. Μαύρη κηλίδα θα χωρίσει τις Η.Π.Α. σε δύο τμήματα από βορρά προς νότο και θα τις οδηγήσει σε παρακμή. Μόνη ακτίνα φωτός θα παραμείνει ο Ελληνισμός. Ελλάνιοι, την κατάλληλη στιγμή πρέπει να αντιληφθείτε τα σχέδιά μας για την αντιμετώπιση των Αποστατών και την σωτηρία του πλανήτη. Να είσαστε σε εγρήγορση για παροχή βοήθειας στους ανθρώπους της Γαίας, όταν σας το ζητήσουμε».


«Για την υλοποίηση των σχεδίων τους[σ.σ.: αναφέρονται στις 11.09.2001]οι Αποστάτες τύφλωσαν τα μέσα προστασίας και λειτουργίας των αεροδρομίων και τα συστήματα αμύνης των Η.Π.Α. και με ψυχοτονικά μέσα εξουδετέρωσαν τη σκέψη των υπεύθυνων χειριστών.


Στην συνέχεια προγραμματισμένοι κλώνοι ρομπότ, ελεγχόμενοι από απόσταση κατέλαβαν τα αεροσκάφη και τα οδήγησαν κατά προεπιλεγμένων στρατηγικών στόχων που καταστράφηκαν και οι τρεις.


Στο όνομα της προστασίας και της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, θα αρχίσει σύντομα η πλέον στυγνή φάση δυνάστευσης του πλανήτη, από τους Αποστάτες και τους συμμάχους τους Σιωνιστές.


Οι καταστροφές του Μανχάταν θα χρησιμοποιηθούν σαν πρόσχημα, για την επίσπευση εμφύτευσης μικροκυκλωμάτων στους ανθρώπους για τον απόλυτο έλεγχο αυτών.
[σημείωση: γεγονός]

Το τι συνέβη στις 11.09.2001 με δική σας αρίθμηση κανείς δεν θα μάθει. Πλείστοι όσοι, θα κατηγορηθούν. Η αλήθεια είναι γνωστή σε λίγους και θα γνωστοποιηθεί σε ελάχιστους. Άπαντα εντάσσονται στο ευρύτερο σχέδιο των Αποστατών για τον πλήρη έλεγχο της Γαίας και την δική μας απόκρουση.


Παρά το τρομερό των γεγονότων και την προετοιμασία άφιξης του Γιαχβέ στη Γαία [σ.σ.: Η.Π.Α.], διαβεβαιώνουμε άπαντας τους Ελλάνιους ότι το δικό μας σχέδιο υλοποιείται χωρίς αποκλίσεις. Συνεπώς δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας αλλά εγρήγορσης. Τα σημερινά αρνητικά γεγονότα θα αντιληφθείτε ότι είναι ασήμαντα σε σχέση με τα μέλλοντα θετικά να συμβούν. Είμαστε παρά το πλευρό σας».
[σημείωση: δηλ έλευση του Αντιχρίστου?]

(όταν βομβαρδιζόταν το Αφγανιστάν)


«Aποστέλλουμε συνεχώς μηνύματα στα ερευνητικά κέντρα της Γαίας να μην κοινοποιούν τις ανακαλύψεις τους στους πολιτικούς ηγέτες, γιατί όλοι ελέγχονται άμεσα ή έμμεσα από τους Αποστάτες, τους προερχόμενους από τον αστερισμό του Όφεως, που είναι και οι πλέον αδίστακτοι.
[σημείωση: μέσω των αδελφοτήτων ελέγχονται οι πολιτικοί ηγέτες-μαριονέτες]

Συστήσαμε στο Κέντρο Διαστημικών Ερευνών των Η.Π.Α. να αποφεύγουν την χρήση βομβών απεμπλουτισμένου ουρανίου με δική σας ορολογία, διότι δημιουργούν ένα τεράστιο πλέγμα αρνητικών επιπτώσεων σε όλα τα όντα της Γαίας και αποσυντονίζεται ο γενετικός κώδικας ανθρώπων, ζώων και φυτών και κυρίως δημιουργούν επώδυνα προβλήματα υγείας.


Δεν μπορείτε να φανταστείτε το μέγεθος της αόρατης αυτής καταστροφής γιατί δεν υπάρχει προηγούμενο μέτρο σύγκρισης.


Τα πάντα στη Γαία έχουν περιέλθει σε υψηλό βαθμό κινδύνου».

-----------------------------------------

(27.09.2001)


«Οι μισάνθρωπες ενέργειες των Αποστατών και των γήινων συνεργατών τους, επισπεύδουν τον χρόνο επέμβασής μας. Απαιτείται μεγαλύτερη δραστηριότητα για την αφύπνιση των Ελλάνιων και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Ενημερώστε τους για τα μέλλοντα να συμβούν. Οι καταστάσεις θα είναι συγκλονιστικές. Χωρίς ενημέρωση και προετοιμασία δεν θα μπορέσουν να αναλάβουν αποστολή γιατί κινδυνεύει να διασαλευτεί η ψυχική τους κατάσταση.


Η στιγμή της συνάντησης μεταξύ μας θα είναι μεγαλειώδης και γεμάτη συγκινήσεις. Θα πρέπει να κυριαρχεί η γαλήνη, η ηρεμία, η διαύγεια πνεύματος, χωρίς φόβο και ταραχή, γιατί είμαστε οι πρόγονοί σας, οι πνευματικοί σας πατέρες.


Απαιτείται ενημέρωση του κόσμου. Το έργο αυτό έχει ανατεθεί στους Ελλάνιους.

[σημείωση: αν αυτό είναι πραγματικότητα και υπάρξει αυτή η συνάντηση αυτή, μας προειδοποιούν για το διαφορετικό για να μην τρομάξουμε... ιδού λοιπόν ακόμα ένας λόγος για τον όποιο μας κρατούν στην άγνοια οι λεγόμενοι Αποστάτες]

Ανάμεσά σας ζουν και κινούνται ενσαρκωμένοι "Ε", γήινοι γόνοι "Ε", επανδρωμένες μονάδες ελευθέρων σταθμών "Ε" που δεν δύνανται να εντοπισθούν. Όλοι ευρίσκονται ενεργοποιημένοι στο σύνολό τους, για να προετοιμάσουν το έργο της άφιξής μας.

[σημείωση: ο Λιακό τα λέει αυτά πάντως]

Κάθε σταθμός γνωρίζει το συντελούμενο έργο και μεταβιβάζει τις πληροφορίες στα σκάφη που περιπολούν στο ηλιακό σας σύστημα και γύρω από την Γαία.


Η επικοινωνία γίνεται με ακτίνες φωτός ορισμένης συχνότητας, τις οποίες δεν μπορεί να αντιληφθεί η ατελής σας όραση και η ελλιπής τεχνολογία σας.


Οι Μονάδες Ελευθέρων Σταθμών ενσαρκωμένων "Ε" συντονίζουν την αφύπνιση των Ελλάνιων σύμφωνα με τις εντολές που τους δίδουμε.


Και εσείς βρίσκεσθε υπό την δική μας καθοδήγηση και επιτελείτε σημαντικό έργο χωρίς να μπορείτε να το αντιληφθείτε.


Όλα τα δεινά στα οποία υποβάλλεται η ανθρωπότητα, δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις στην Ουράνια Κοινωνία. Το ανθρώπινο γένος μπορεί να διασωθεί αν φωτισθεί από το λαμπρό Ελλάνιο φως. Οι Ελλάνιοι θα συμβάλουν στη δημιουργία του νέου κόσμου που θα έχει απαλλαγεί από τις σημερινές του αδυναμίες.


Ο πλεονασμός της κακίας, η επέκταση της δυστυχίας, η στέρηση της ελευθερίας και η απουσία αγάπης στον κόσμο σας, δημιούργησαν τον χειρότερο τρόπο ζωής που έχει ζήσει μέχρι τώρα ο πλανήτης σας.
[σημείωση: πόσο αλήθεια είναι αυτό...!!!]

Η ζωή των ανθρώπων πρέπει να αλλάξει προς το καλό, να γίνει διαφορετική και απείρως καλύτερη από την σημερινή».

------------------------------------------

(28.09.2001)


«Ο ήλιος του Αρκτούρου είχε αποικήσει στο παρελθόν πλανήτες στο αστρικό σύστημα του Ωρίωνα και το τετραπλό άστρο ZETA RETICULUM BHTA. Πριν από 35.000 (τριάντα πέντε χιλιάδες) χρόνια εκδιώχθηκαν από τον αστερισμό του Ωρίωνα από εμάς στα πλαίσια μίας γαλαξιακής σύγκρουσης. Οι Αποστάτες οι προερχόμενοι από τον Αρκτούρο όπως στο παρελθόν θα επιχειρήσουν να οδηγήσουν σε αυτοκτονία μεγάλες μάζες ανθρώπων με το πρόσχημα θρησκευτικών παροξυσμών όπως έγινε και στο παρελθόν, με διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Σας παρέχουμε προστασία από κάθε εκπεμπόμενη αρνητική ενέργεια. Ολόκληρη η Ελλάνια προστατεύεται με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός Δία».


«Οι ενσαρκωμένοι Αποστάτες "Δ" προερχόμενοι από τον 7ο πλανήτη του άστρου γ του Δράκοντα, σε συνεργασία με τους Αποστάτες "Β" από το ε του Βοώτη και τους "Ο" από τον 3ο πλανήτη του άστρου β του Όφεως επανδρώνουν την "Μαύρη Αδελφότητα" της Νέας Υόρκης και διοικούν την μυστική δύναμη "ΔΕΛΤΑ" των Η.Π.Α.».


(ενώ βομβαρδιζόταν το Αφγανιστάν, ακουγόταν μελλοντική χρήση πυρηνικών και ετοιμότητα για χρήση εμβολίων με ιό μετάλλαξης)


«Το σχέδιο «ΑΝΑΤΟΛΗ» τέθηκε σε εφαρμογή στη Γαία απο τον Απόλλωνα Φαέθοντα Φοίβο. Αφορά προστασία Ελλάνιων από τον κίνδυνο μετάλλαξης όπως και προστασία ολόκληρης της ανθρωπότητας.


Αποβλέπει στην αποτροπή περαιτέρω μόλυνσης του οικοσυστήματος της Γαίας. Αφύπνιση απάντων Ελλάνιων με ακτινοβόληση γονιδίου «Ε» πέμπτου ανενεργού έλικα D.N.A., με νετρίνο. Ενεργοποίηση ουδετέρας υπόφυσης του εγκεφάλου ώστε να καταστούν δέκτες τηλεπαθητικών μηνυμάτων σε καθαρά προσωπική ιδιοσυχνότητα τα οποία αποστέλλουμε για την εκπλήρωση της αποστολής τους.


Αδρανοποιούμε με ακτινοβόληση ιούς μετάλλαξης εμβολίων και τροφίμων.


Οι Αποστάτες έθεσαν σε εφαρμογή με πλήρη ανάπτυξη δικό τους σχέδιο με κωδική ονομασία «ΔΙΑΤΡΗΣΙΣ», που προβλέπει την επιτάχυνση μετάλλαξης του ανθρώπινου είδους με μαζικούς εμβολιασμούς, με το πρόσχημα προστασίας από βιολογικό πόλεμο.


Δεν θα επιτρέψουμε τέτοια εξέλιξη. Έχουμε ενημερώσει την ηγεσία των Αποστατών και των γήινων συνεργατών τους ότι εάν προχωρήσουν σε τέτοιες ενέργειες θα προβούμε αμέσως στην εκκένωση του πλανήτη από τους επιλεγμένους γόνους "Ε". Θα θανατώσουμε ακαριαία όλους τους Αποστάτες, ανεξαρτήτως των συνεπειών προς τους εναπομείναντες ανθρώπους. Να είστε σε εγρήγορση».


«Πλήθος ενσαρκωμένων Αποστατών ασχολείται με δολιοφθορά του Έθνους των Ελλάνιων. Δημιουργήσαμε σύστημα βιολογικής άμυνας Ελλανίων με ακτινοβολήσεις. Θα συνεχίσουν πνευματική προσφορά τους στην ανθρωπότητα. Τούτο αποτελεί αμετάκλητη απόφαση Ιερού 'Αρχοντα του Φωτός (Δία). Ο φερόμενος σαν υπεύθυνος όλων των τελευταίων γεγονότων Μπίν Λάντεν, είναι κλώνος ερπετικός, Αποστάτης και συνεργάτης των Η.Π.Α.

[σημείωση: γεγονός είναι οτι ο Μπιν Λάντεν εκπαιδεύτηκε απο την ΣΙΑ, έχει οικονομικές
συνεργασίες με τις ΗΠΑ, και οτι το μοναδικό αεροσκάφος που επετράπει να σηκωθεί μετά
το "χτύπημα" της 11ης Σεπτ. ήταν της οικογένειας Λάντεν...δείτε σχετικό ντοκυμαντέρ
του Michael Moore Fahrenheit 9/11]

Πολυάριθμοι κλώνοι Αποστάτες ετοιμάζονται για την δημιουργία εντάσεων και καταστροφών στον πλανήτη. Οι Η.Π.Α. οδηγούνται σε παρακμή. Μόνη ελπίδα σωτηρίας ο Ελληνισμός και για αυτό τον πολεμούν».


«Η αποκρυπτογράφηση του Κώδικα Γενετικής είναι μέρος του σχεδίου των Αποστατών και όχι των γήινων επιστημόνων. Η παρουσιασθείσα αποκωδικοποίηση δεν είναι πλήρης. Στον κώδικα γενετικής υπάρχουν με δική σας αρίθμηση τρισεκατομμύρια πληροφορίες και όχι τρία δισεκατομμύρια όπως ανακοινώθηκε. Η έρευνα αυτή περιέχει ατέλειες. Ο Γενετικός Κώδικας των δικών μας γόνων "Ε" περιέχει σημαντικές πληροφορίες, οι οποίες είναι άγνωστες και στους Αποστάτες και ουδέποτε θα αποκαλυφθούν. ΜΟΝΟ ο Ιερός Άρχοντας Φωτός γνωρίζει αυτές. Αυτό που παρουσιάσθηκε σαν αποκωδικοποίηση του D.N.A. θα ωφελήσει σε μικρή κλίμακα την γήινη επιστήμη. Κυρίως σε ιατρικά θέματα ασθενειών. Παράλληλα θα παρασύρει απάνθρωπους επιστήμονες σε κακές χρήσεις[...]».


«Σας πληροφορούμε ότι όλα πηγαίνουν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Σας υπενθυμίζουμε και πάλι ότι έχετε ανάγκη προετοιμασίας για τα μελλούμενα και όχι πληροφόρησης για τα δρώμενα. Η άφιξη των Ολυμπίων στη Γαία δεν είναι μόνιμη αλλά προσωρινή».


[όσοι ισχυρίζονται ότι "μιλούν με Δία και Προμηθέα"] «Πρόκειται για οργανωμένη τάξη Αποστατών. Κανένας γήινος δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ιερό Άρχοντα Φωτός τον Δία και τον αθάνατο δημιουργό Προμηθέα. Ακόμη και ουράνιες οντότητες αδυνατούν να επικοινωνήσουν με τον Δία εάν δεν υπάρχουν λόγοι συμπαντικού ενδιαφέροντος. Προσοχή: Όσο πλησιάζει ο χρόνος επέμβασής μας τόσο οι Αποστάτες θα επιχειρούν την πρόκληση σύγχυσης και παραπληροφόρησης. Εμείς θα ενεργοποιούμε την κατάλληλη στιγμή τις αρχέγονες δυνάμεις των Ελλάνιων γόνων και των ενσαρκωμένων "Ε" για την απόκτηση δυνάμεων αυτοπροστασίας».

---------------------------------------------------

Ποίο θα είναι το μέλλον του κόσμου;


«Η σταδιακή αποστολή αυτών που ονομάζετε "Ολύμπιες θεότητες" στην Γαία καθώς και ενσαρκωμένων "Ε" αποσκοπεί στην ενεργοποίηση των Ελλάνιων δυνάμεων του πλανήτη, στον οποίον από αμετάκλητη απόφαση του Ιερού Άρχοντα Φωτός θα επικρατήσει η Ελλάνια σκέψη για τη σωτηρία του. Σταδιακά θα σας αποκαλύψουμε σημαντικές πληροφορίες συμπαντικού ενδιαφέροντος, οι οποίες θα συγκλονίσουν όλους τους ανθρώπους της Γαίας».


«Οι Αποστάτες μπορεί να αναγνωριστούν από την παντελή έλλειψη ευφυϊας, πνεύματος και δεν γελούν ποτέ. Αν κάποτε γελάσουν το πρόσωπό τους μεταβάλλεται σε μάσκα με συσπάσεις που παγώνουν την ψυχή».


«Έφθασε η ώρα που οι παλαιοί θεοί θα εμφανισθούν και πάλι στη Γη. Οι άνθρωποι πρέπει να τους υποδεχθούν και όχι να τους αποκρούσουν υπό την καθοδήγηση των Αποστατών και των συνεργατών τους, γιατί θα αντιληφθούν ότι δεν είναι μόνοι. Στον ένα και μοναδικό μεγάλο πόλεμο, οι παλαιοί θεοί θα νικήσουν».
[σημείωση: εδώ βέβαια έρχεται σε αντίθεση με αυτά που μας είπε στην αρχή, ότι δεν αυτοαποκαλούνται θεοί, εμείς τους αποκαλέσαμε θεούς]

«Οι αδιάφοροι άνθρωποι θα ξυπνήσουν και θα ακολουθήσουν τους παλαιούς θεούς».


«Θα έρθουν οι φωτεινοί πολεμιστές, οι πάνσοφοι δάσκαλοι για να προστατέψουν τους ανθρώπους. Η παλαιά γνώση και σοφία θα δοθεί και πάλι στο ανθρώπινο γένος».

«Έφθασε η στιγμή που θα αποκαλυφθούν τα μυστικά της Σελήνης, τα μυστικά του Άρη και της Ευρώπης. Οι υποθαλάσσιες πόλεις θα λειτουργήσουν και πάλι για το καλό του πλανήτη της Γαίας. Θα έρθουν τα Φωτεινά Όντα και θα αφανιστούν τα σκοτεινά όντα και οι συνεργοί τους».


«Αγαπάμε τη Γαία και τους ανθρώπους και έχουμε στείλει δικούς μας ανάμεσά σας για να σας προστατέψουν».


«Παλαιά υπήρχαν όντα που ζούσαν σε κοιλότητες της Γαίας, την Μου, τα Ιμαλάια, την Ελλάδα, το Μεξικό και τους Πόλους. Ήταν απεσταλμένοι των Φωτεινών Όντων, απόγονοι αυτών έχουν διασωθεί μέχρι σήμερα».


«Υπάρχουν μεταξύ των ανθρώπων υλοποιημένα όντα άλλων διαστάσεων, που έχουν μετενσαρκωθεί σε ανθρώπινα σώματα και εργάζονται για το καλό του ανθρώπινου είδους. Μπορούν και βλέπουν πράγματα που δεν μπορούν να δουν οι γήινοι. Τα όντα αυτά, μισό γήινοι και μισό εξωγήινοι, εάν δεν τα γνωρίζεις, δεν ξεχωρίζουν. Διαφέρουν και βιολογικά από τον γήινο άνθρωπο».


«Οι άνθρωποι της Γης, δεν έχουν μάθει να χρησιμοποιούν την Αλήθεια, όταν τη γνωρίζεις βλέπεις ποιός είναι φίλος ή εχθρός, οι πολλοί όμως αδιαφορούν για σένα. Οι άνθρωποι μόνοι τους κάνουν τους διαχωρισμούς. Δεν υπάρχει καλό ή κακό, δίκαιο ή άδικο, ηθικό ή ανήθικο. Όλα είναι μεταβαλλόμενα, το μόνο που παραμένει αναλλοίωτο, είναι η πραγματικότητα ότι υπάρχει ο κόσμος».


«Υπάρχουν υλοποιημένοι Αποστάτες που συνεργάζονται με τους γήινους συμμάχους τους».


«Οι Η.Π.Α. ψάχνουν για το χρυσό αετό του Δία - Αλεξάνδρου που τον έκανε άτρωτο».
[σημείωση: φαντάζομαι ότι εννοεί τους Εβραίους που έχουν το κάλυμμα των ΗΠΑ, γιατί δεν νομίζω ότι ο Ροκφέλερ πχ είναι περισσότερο Αμερικάνος από ότι Εβραίος...]

«Λανθασμένες δικές σας ενέργειες δεν μπορούν να επηρεάσουν τα δικά μας σχέδια. Όλοι σας είσαστε ελεύθερα και αυτόβουλα όντα και μπορείτε να ενεργείτε κατά την κρίση σας με απόλυτη ελευθερία. Ουδέποτε θα σας υπαγορεύσουμε τρόπους ενεργείας. Να έχετε πίστη και επιμονή για αυτό που επιτελείτε. Σας επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι πρωτεύει η προετοιμασία σας για τα μέλλοντα να συμβούν. Προετοιμάσατε Ελλανίους γόνους για υποδοχή σκαφών Ταξιαρχίας Κυνός 7ης Αποστολής στα οποία θα ηγείται ο Ζευς Αλέξανδρος, ο οποίος θα πάρει την θέση του στην Γαία με νέα ενσάρκωση, για να οδηγήσει όλες τις γήινες Ελλάνιες δυνάμεις στη νίκη για την σωτηρία του πλανήτη. Έμβλημά του και σημείο αναγνώρισης θα είναι ο αετός. Εσείς ήδη είστε έτοιμοι για την τελική φάση προετοιμασίας για συνάντηση με επιλεγμένες από εμάς οντότητες. Να είστε σε εγρήγορση γιατί ο χρόνος απαλλαγής της Γαίας από τους Αποστάτες πλησιάζει. Είμαστε στο πλευρό σας».


«Εμείς δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε να απαγορευτεί το άνοιγμα του τάφου της Σίουα που φέρεται σαν τάφος του Αλεξάνδρου, γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμη οι προϋποθέσεις εκείνες ώστε τα ευρισκόμενα εντός αυτού ευρήματα να μην περιέλθουν στην κατοχή των Αποστατών Σιωνιστών.

Δεν πρόκειται μόνον περί τάφου, αλλά και περί θύλακος γνώσεως και προστασίας σημαντικότατων αντικειμένων. Μεταξύ αυτών υπάρχει κρύσταλλος υψίστης τεχνολογίας, ο οποίος ενεργοποιείται από τον ηλεκτρομαγνητισμό του σώματος του κατόχου, φορτίζει τους συλλέκτες κοσμικής ενέργειας και τους ομφάλιους λίθους και τους προσδίδει ασύλληπτες ιδιότητες, όπως ο επηρεασμός της σκέψης παντός όντος από απόσταση και σε μεγάλη ακτίνα. Τηλεμεταφορά αντικειμένων και πολλά άλλα. Ακόμη στον θύλακα βρίσκεται πλήθος κειμένων που αφορούν την ανθρώπινη ιστορία των τελευταίων 100.000 [εκατό χιλιάδων] ετών. Στα κείμενα αυτά οι μύθοι μετατρέπονται σε πραγματικότητα και η πραγματικότητα σε γνώση. Άπαντα βρίσκονται καλά προστατευμένα και θα αποκαλυφθούν όταν πρέπει, με δική μας παρέμβαση και για το καλό της ανθρωπότητας και την δόξα της Ελλάνια».

[σημείωση: μια πληροφορία έλεγε ότι όταν η αρχαιολόγος έκανε την ανακάλυψη του τάφου του Αλεξάνδρου, πήγαν οι Εβραίοι εκεί με σκοπό να πάρουν DNA από τον Αλέξανδρο και να κατασκευάσουν κλώνο του, αλλά τελικά το θέμα έκλεισε στο γρήγορο και δεν μάθαμε τι έγινε εκεί. ]



Εμείς τι βοήθεια μπορούμε να προσφέρουμε στο δικό σας έργο;


«Πολλές φορές έχετε βοηθήσει το έργο μας χωρίς να το αντιλαμβάνεστε, με την συνεχή ενημέρωση των Ελλανίων περί της επικείμενης αφίξεώς μας που συντελεί στην αφύπνιση όχι μόνο των γόνων "Ε" αλλά και γόνων Αποστατών που φοβούνται την δική μας επέμβαση.


Κάθε γόνος "Ε" παίρνει μέρος σε πολλές αποστολές, σε πολλούς κόσμους και πολλά αστρικά συστήματα είτε ενσαρκωμένος είτε όχι. Πριν από την ενσάρκωσή του στη Γαία το πραγματικό ουράνιο σώμα βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους αποσυμπύκνωσης συγκροτημένο σε ενεργειακό σύνολο μαζί με την ψυχή και αναμένει εντολή να εισέλθει σε γήινο σώμα. Το αποσυμπυκνωμένο σώμα και η ψυχή σε γήινες συνθήκες είναι άφθαρτα πλην χρήσεως πυρηνικών όπλων που διασαλεύουν τη σύνθεση του ενεργειακού στροβίλου της και δεν μπορεί να ενσαρκωθεί, αλλά και χρήσεως όπλων και μηχανών που διαθέτουμε τόσο εμείς όσο και οι Αποστάτες.


Όταν το γήινο σώμα εκπληρώσει την αποστολή του, το πραγματικό ενεργειακό σώμα και η ψυχή εξέρχονται και μετά από μία διαδικασία κάθαρσης επανέρχονται στον κόσμο των 11 διαστάσεων ώστε να δοθεί νέα αποστολή από ανώτερες οντότητες. Ο Φαέθων Φοίβος Απόλλωνας, γνωρίζει την δράση των Αποστατών και για αυτό αφίχθηκε στην Γαία ως αρχηγός όλων των ουρανίων δυνάμεων για την προστασία των Ελλάνιων και της ανθρωπότητας».


«Οι γήινοι επιστήμονες διατυπώνουν νόμους και θεωρίες για το σύμπαν με βάση τα γήινα δεδομένα και οδηγούνται σε λάθος εκτιμήσεις. Το σύμπαν αλλού είναι πυκνοκατοικημένο και αλλού υπάρχει χάος και οφείλεται στις κρατούσες συνθήκες των περιοχών που είναι άγνωστες στην Γαία. Το σύμπαν είναι διάσπαρτο από ήχους, εικόνες και οντότητες που συμβιώνουν μαζί σας. Με την ενεργοποίηση των αρχέγονων δυνάμεων μέσω της ουδέτερης υπόφυσης, θα πάρετε επαφή με πραγματικότητες αδιανόητες από ανθρώπινους νόες».


«Η γαλαξιακή ομοσπονδία των "Ε" σμήνους δεκατριών γαλαξιών έχει την δυνατότητα μεταφοράς της Γαίας σε άλλο ηλιακό σύστημα χωρίς επιπτώσεις στον άνθρωπο, στην πανίδα και χλωρίδα του πλανήτη, αλλά τούτο δεν θα επέλυε τα παρόντα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι Αποστάτες.


Έχουμε δυνατότητα θεραπείας και επίλυσης όλων των οικολογικών προβλημάτων που παρουσιάζει ο πλανήτης σας αλλά τούτο θα έκανε τον άνθρωπο ακόμη χειρότερο.


Δεν έχουμε εντολή επέμβασης παρά μόνο επιτήρησης. Η εντολή επέμβασης θα δοθεί από τον Ιερό Άρχοντα Φωτός όταν δεν θα υπάρχουν άλλα περιθώρια αναμονής και όταν από τις πράξεις σας κινδυνεύουν να διασαλευτούν φυσικοί νόμοι που θα έχουν επιπτώσεις και στο εκτός Γαίας ουράνιο περιβάλλον.


Τα πάντα θα συντελεστούν σε ελάχιστο χρόνο για να προστατεύσουμε το πολυτιμότερο τμήμα του ανθρώπου, την ψυχή και το πνεύμα του.


Αν αποσύρουμε τα σκάφη που περιβάλλουν τη Γαία και διορθώνουν κοσμικές κινήσεις τις προερχόμενες από δικές σας ανεξέλεγκτες πράξεις, τότε η Γαία θα κινδυνεύσει άμεσα. Βρισκόμαστε κοντά σας για να υλοποιήσουμε την υπέρτατη επιθυμία του Διός που είναι η διάσωση του πλανήτη σας. Αυτά που φαίνονται ακατανόητα από σας είναι καθημερινές δικές μας δραστηριότητες.


Να εύχεστε να μην γνωρίσετε τα τεραστίας έκτασης επερχόμενα φυσικά φαινόμενα, τρομερότερα και από τον Άδη. Από τη στιγμή που θα εκσπάσουν και μετά και η δική μας επέμβαση καθίσταται δυσχερής. Όλα τα σχέδιά μας προβλέπεται να εφαρμοστούν λίγες ώρες πριν από κάθε εκδήλωση βίαιων φυσικών φαινομένων. Είμαστε οι Δυνάμεις Φωτός με τους Μαχητές Φωτός και μοναδική αποστολή μας είναι να υλοποιήσουμε τα αισθήματα αγάπης του Ιερού Άρχοντα Φωτός και την μεγαλοθυμία του Υπέρτατου Δημιουργού που είναι το Όλον Φως».


«Μην παρασυρθείτε από την ψευδαίσθηση ότι είστε τέλειοι, θα είναι λάθος. Μόνο την βελτίωσή σας μπορείτε να πετύχετε. Μην ανεβάζετε τον εαυτό σας πάνω από τους άλλους για να θεραπεύσετε το εγώ σας, ακόμη και όταν είστε μεγάλοι χαμηλώστε εσείς για να γίνετε ίδιοι με τους άλλους.



Η ταπεινοφροσύνη είναι δυσθεώρατη μπροστά στην ασθενική περηφάνια».

[σημείωση: τα έλεγαν άλλωστε και οι αρχαίοι φιλόσοφοι “εν οίδα ουδέν οίδα” & γηράσκω αεί διδασκόμενος”]


[Η "Αληθινή Ιστορία" του Λουκιανού] «Περιγράφει την Αργοναυτική Εκστρατεία και τις ουράνιες συγκρούσεις των Αργοναυτών. Περιήλθαν σε γνώση του Λουκιανού αρχαιότατα κείμενα, που φυλάσσονταν στον ναό της Αρτέμιδος στην Γορίτσα Βόλου. Τα κείμενα αυτά σήμερα βρίσκονται κρυμμένα σε σπήλαιο του Πηλίου».


«Το 11.665 πριν αρχίσετε να αριθμείτε, Κραταιός Άρχοντας του Σειρίου ήταν ο Κυρίαρχος Απόλλων Φαέθων Φοίβος. Το ηλιακό σύστημα Ήλιος - Απόλλων και η αστρική περιοχή της Αργούς, με δική σας ονομασία, δέχθηκαν αιφνιδιαστική επίθεση από δυνάμεις των Αποστατών του Δράκοντα και του Όφεως, που αποσκοπούσε στην κυριαρχία στις πλούσιες περιοχές σε Αργό, όπως ο πλανήτης Αφροδίτη και ο αστερισμός της Αργούς, και Τριτώνιο, όπως οι δορυφόροι του Κρόνου. Σε βοήθεια του Απόλλωνα έσπευσαν οι δυνάμεις της 7ης Αποστολής Ανδρομέδας με την πολέμαρχο 81 στρατιών, Αθηνά.


Στη σύγκρουση που διασώθηκε σαν "Αργοναυτική Εκστρατεία" πήραν μέρος και γήινες δυνάμεις ενσαρκωμένων "Ε" γνωστοί σ’ εσάς σαν γιοι θεών ημίθεοι και ήρωες.


Η "Αργοναυτική Εκστρατεία" περιγράφει τα στάδια προετοιμασίας, διεξαγωγής του αγώνα, μετάβασης και επιστροφής των γήινων δυνάμεων.


Στην "Ιλιάδα" περιγράφονται συγκρούσεις γήινων δυνάμεων στα διάφορα πεδία των μαχών της Γης. Στην αφήγηση που διασώθηκε σ’ εσάς περιγράφεται και η συμμετοχή των Ολύμπιων. Ποτέ δεν υπήρξε διχασμός των Ουράνιων Δυνάμεων γιατί δεν το επέτρεπε ο Ζευς, όπως το αναφέρει ο Όμηρος. Μερικοί από τους Ολύμπιους ενσαρκώνονταν και κατέβαιναν στην Γαία για την παροχή βοήθειας στην προετοιμασία των γήινων δυνάμεων.


Η περιγραφή των Αργοναυτικών του Ορφέα διέσωσε τη σύγκρουση που έγινε -λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων Αργού των Αποστατών- στην περιοχή του ηλιακού συστήματος "Απόλλων", του Σείριου και του αστερισμού της Αργούς, με συγκεκαλυμμένη αφήγηση.


Ο Λουκιανός αναφέρει με δική του ερμηνεία αληθινά γεγονότα ιπτάμενων μέσων που δεν τα γνώριζε ούτε μπορούσε να φανταστεί.


Οι περιοχές συγκρούσεων στη Γαία ήταν η Β. Αφρική, η Αίγυπτος και η Ατλαντίδα, ενώ στους ουρανούς ήταν η Σελήνη, ο πλανήτης Αφροδίτη, άστρα του αστερισμού της Αργούς. Δεύτερος στόχος των Αποστατών ήταν η απόκτηση του "Χρυσόμαλλου Δέρατος", του εξελιγμένου σκάφους, νοητικού όπλου της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας.


Οι κύριες δυνάμεις των Αποστατών προέρχονταν από τα αστρικά συστήματα του Δράκοντα και του Όφεως. Ενισχύθηκαν από τους Αποστάτες της Λίλιθ που είχαν καταλάβει και τη Σελήνη και τη χρησιμοποιούσαν σαν βάση εξόρμησης. Ήταν Δυνάμεις από ε Βοώτη υπό την αρχηγία του Ενδυμίωνα του Δράκοντα, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ανεκτικότητα και μεγαλοθυμία του Ιερού Άρχοντα Φωτός, Δία, προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στη Γαία.


Οι υπέρτερες δυνάμεις του Κραταιού Άρχοντα Απόλλωνα αιφνιδιάστηκαν αρχικά και είχαν απώλειες, στη συνέχεια όμως πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και σύντριψαν τους αντιπάλους τους».


«Οι Ελλάνιες Δυνάμεις, όταν έφθασαν στη Σελήνη, εξαπατήθηκαν από τους Αποστάτες, συμμάχησαν μαζί τους για να πολεμήσουν κατά των Δυνάμεων της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των "Ε". Όταν αντελήφθησαν την παγίδα, τους εγκατέλειψαν και επέστρεψαν στον φυσικό τους χώρο».


«Οι Αποστάτες είχαν απαγάγει τον Ενδυμίωνα και στο σώμα του ενσαρκώθηκε ο αρχηγός τους. Αρχικά, κατέλαβαν -με τα πληρώματα της Λίλιθ-, τη Σελήνη, την Αίγυπτο, την Ατλαντίδα και την Αφροδίτη, παρά την προειδοποίηση του Κυρίαρχου Άρχοντα Απόλλωνα να μην το επιχειρήσουν γιατί θα υπήρχε άμεση τιμωρία τους. Όμως αυτοί αψήφησαν την προειδοποίησή του και σε πρώτη φάση επικράτησαν».


[επειδή οι Αποστάτες επιθυμούσαν να εποικισθεί η Αφροδίτη με όντα πυριτίου -μόνο αυτά αντέχουν τη θερμοκρασία της- από τον αστερισμό του Δράκοντα]«Στο διάστημα μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης είχε δημιουργηθεί ισχυρότατο αόρατο ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα, για την εξουδετέρωση των Ανδρομέδειων Δυνάμεων».[το πλέγμα αυτό καταστράφηκε από τα μόνιμα ηλεκτρομαγνητικά νέφη που τοποθέτησε γύρω από τον πλανήτη Αφροδίτη, ο Ήφαιστος].


«Στη Σελήνη υπήρχε σύστημα τηλεσκοπίων που ενισχυόταν από δορυφόρους που ήταν σε τροχιά γύρω από την Γη.».[προς παρακολούθησιν γήινης επιφανείας].


[Χρησιμοποιούνταν και οπτικές διόπτρες και διόπτρες υπερύθρων. Τα σκάφη ήταν ταχύτατα και είχαν επάνω τους εικόνες ζώων, πτηνών, ψαριών].


«Τα όπλα των Μαχητών του Φωτός ήταν τέτοια, που αποσυμπύκνωναν το σώμα του αντιπάλου που χτυπούσαν».[ακαριαία αποσυμπύκνωση κλωνοποιημένων και μεταλλαγμένων όντων του στρατού των Αποστατών, με αποτέλεσμα την θανατηφόρα μόλυνση της γήινης ατμόσφαιρας με μικρόβια και ιούς].


[Οι Αποστάτες με την αρχική τους επίθεση απέκτησαν το "Χρυσόμαλλο Δέρας" και πίστευαν πως με αυτό θα νικήσουν τις Δυνάμεις του Απόλλωνα. Όμως, δυστυχώς για αυτούς δεν μπόρεσαν να το χρησιμοποιήσουν (ίσως άγνοια κώδικα ασφαλείας;?). Αρχικά οι Αποστάτες απέκτησαν τοπικά πλεονεκτήματα στο πεδίον της μάχης, αλλά με την αντεπίθεση των Ανδρομέδειων ο Ενδυμίων σκοτώθηκε, οι Αποστάτες ηττήθηκαν και παρεδόθησαν άνευ όρων].


«Ο Κυρίαρχος Άρχοντας Απόλλων Φαέθων Φοίβος, κατέστρεψε όλα τα ουράνια εμπόδια που είχαν τοποθετήσει οι Αποστάτες, βοηθούμενος και πάλι από τον Ήφαιστο. Οι Δυνάμεις των Αποστατών αιχμαλωτίστηκαν. Και εκδιώχθηκαν τα τελευταία υπολείμματά τους από τη Σελήνη. Τους ενέκλεισε σε ηλεκτρομαγνητικούς κλωβούς διπλής πολικότητας και με χωροχρονική στρέβλωση τους μετέφερε στο Σείριο. Τους αρχηγούς των Αποστατών τους έστειλε στον αστερισμό του Κάνωπος σε χώρους υψίστης ασφαλείας. Για να μην υπάρξει πιθανότητα απόδρασης ή εξέγερσης, οι κλωβοί τοποθετήθηκαν σε πυκνή ηλεκτρομαγνητική νέφωση, που προκαλούσε ελαφρά παράλυση και απώλεια πνευματικών δυνάμεων. Η Αυτοκράτειρα Ήρα και ο Κυρίαρχος Άρχοντας Απόλλωνας, επειδή δεν είχαν καμία εμπιστοσύνη στους Αποστάτες και τις υποσχέσεις μετανοίας τους, αποφάσισαν για την εξόντωσή τους μέχρι ενός».


[Σε αυτό διαφώνησε ο Ιερός Άρχων Φωτός Δίας, που έδωσε εντολή στους Αποστάτες να αποχωρήσουν όλοι από το σκάφος Σελήνη και από την Αίγυπτο, και το κοσμοσκάφος "Λίλιθ" να παραμείνει σε τροχιά στην αθέατη πλευρά της Σελήνης καθώς και να εκκενωθεί εντελώς η Βόρειος Αφρική. Επέτρεψε σε μέρος των Αποστατών που υποσχέθηκαν ότι δεν θα δημιουργήσουν μελλοντικά προβλήματα, να ζήσουν στην Ατλαντίδα. Οι Αποστάτες της Ατλαντίδος, τον λάτρεψαν ως Θεό. H ενέργεια αυτή των Αποστατών προκάλεσε την οργή του Γιαχβέ, αρχηγού των Αποστατών, που επιτέθηκε με δυνάμεις από τη Λίλιθ και κατέλαβε εκ νέου Αίγυπτο και Ατλαντίδα, κάτι που τον έφερε αντιμέτωπο με τον Ηρακλή το 9.560 π.Χ. Ο Γιαχβέ ηττήθηκε στην Αίγυπτο και υποχώρησε στην Ατλαντίδα, ακολούθως ο Ηρακλής χρησιμοποίησε καταστροφικά όπλα που την καταβύθισαν. Υπολείμματα των Αποστατών που είχαν αποικίσει παράλια Αμερικής, Ευρώπης και Αφρικής, διασώθηκαν και δεν εξοντώθηκαν ως τις μέρες μας,2.003 μ.Χ. Σύμφωνος προς τους Ολυμπίους, οι διασωθέντες Αποστάτες ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση του πλανήτη. Σήμερα, "Εποχή της Νέας Μεγάλης Ασέβειας" προς τον Άνθρωπο, τη Φύση και τον Δημιουργό, πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για νέα ΕπΕμβασιν των Ολυμπίων (Απόλλων, Αθηνά, Ποσειδών). Οι Αποστάτες γνωρίζουν πως επίκειται νέα Ολύμπιος Επέμβασης και με χρήση των πλέον αντιανθρώπινων μέσων εξουδετερώνουν κάθε ανθρώπινη αντίδραση για να μην έχει ο Δίας δικαίωμα Επέμβασης].


"Εμείς είμαστε οι Ολύμπιοι, δεν είμαστε θεοί, θεούς εσείς μας ονομάσετε. Αρχηγός όλων των στρατευμάτων ο Ιερός Άρχοντας Φωτός ο Ζευς. Ανώτατη δύναμη δημιουργίας το ΟΛΟΝ ΦΩΣ. Ερχόμαστε από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας, από την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των "Ε" Σμήνους 13 Γαλαξιών"
"Αληθινή ιστορία" του Λουκιανού από την Σαμοσάτα
"Περιγράφει την Αργοναυτική εκστρατεία και τις ουράνιες συγκρούσεις των Αργοναυτών. Περιήλθαν σε γνώση του Λουκιανού αρχαιότατα κείμενα, που φυλασσόταν στον ναό της Αρτέμιδος στην Γόριτσα Βόλου. Τα κείμενα αυτά σήμερα βρίσκονται κρυμμένα σε σπήλαιο του Πηλίου".

Αργοναυτικά

"Το 11.665 πριν αρχίσετε ν' αριθμολογείτε, Κραταιός Άρχοντας του Σειρίου ήταν ο Κυρίαρχος "Απόλλων Φαέθων Φοίβος". Το ηλιακό σύστημα Ήλιος-Απόλλων και η αστρική περιοχή της Αργούς, με δική σας ονομασία, δέχθηκαν αιφνιδιαστική επίθεση από δυνάμεις των αποστατών του Δράκοντα και του Όφεως, που αποσκοπούσε στην κυριαρχία στις πλούσιες περιοχές σε Αργό όπως ο πλανήτης Αφροδίτη και ο αστερισμός της Αργούς και Τριτώνιο, όπως είναι οι δορυφόροι του Κρόνου. Σε βοήθεια του Απόλλωνα έσπευσαν οι δυνάμεις 7ης Αποστολής Ανδρομέδας με την πολέμαρχο 81 στρατιών, Αθηνά.
Στη σύγκρουση που διασώθηκε σαν Αργοναυτική εκστρατεία πήραν μέρος και γήινες δυνάμεις ενσαρκωμένων 'Έ", γνωστοί σ' εσάς σαν γιοι θεών ημίθεοι και ήρωες.
Η Αργοναυτική εκστρατεία περιγράφει τα στάδια προετοιμασίας, διεξαγωγής του αγώνα μετάβασης και επιστροφής των γήινων δυνάμεων. Στην Ιλιάδα περιγράφονται συγκρούσεις γήινων δυνάμεων στα διάφορα πεδία των μαχών της γης. Στην αφήγηση που διασώθηκε σ' εσάς περιγράφεται και η συμμετοχή των Ολύμπιων. Ποτέ δεν υπήρξε διχασμός των ουράνιων δυνάμεων γιατί δεν το επέτρεπε ο Ζευς, όπως το αναφέρει ο Όμηρος. Μερικοί από τους Ολύμπιους ενσαρκωνόταν και κατέβαιναν στην Γαία για την παροχή βοήθειας στην προετοιμασία των γήινων δυνάμεων.
Η περιγραφή των Αργοναυτικών του Ορφέα, διέσωσε τη σύγκρουση που έγινε, λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων Αργού των Αποστατών, στην περιοχή του ηλιακού συστήματος "Απόλλων" (το δικό μας ηλιακό σύστημα), του Σείριου και του αστερισμού της Αργούς με συγκαλυμμένη αφήγηση. Ο Λουκιανός αναφέρει με δική του ερμηνεία, αληθινά γεγονότα ιπτάμενων μέσων, που δεν τα γνώριζε ούτε μπορούσε να φανταστεί.
Οι περιοχές συγκρούσεων στη Γαία ήταν η Β. Αφρική, Αίγυπτος και η Ατλαντίδα, ενώ στους ουρανούς ήταν η Σελήνη, ο πλανήτης Αφροδίτη (μεγάλες ποσότητες σε αρχέγονο Αργό), άστρα του αστερισμού της Αργούς (μεγάλες ποσότητες Αργού). Δεύτερος στόχος των αποστατών ήταν η απόκτηση του "Χρυσόμαλλου Δέρατος", του εξελιγμένου σκάφους, νοητικού όπλου της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας (που αναλύεται παρακάτω).
Οι κύριες δυνάμεις των αποστατών προερχόταν από τα αστρικά συστήματα του Δράκοντα και του Όφεως. Ενισχύθηκαν από τους αποστάτες της Λίλιθ που είχαν καταλάβει και τη Σελήνη και τη χρησιμοποιούσαν σαν βάση εξόρμησης. Ήταν Δυνάμεις από ε Βοώτη υπό την αρχηγία του Ενδυμίωνα του Δράκοντα, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ανεκτικότητα και μεγαλοθυμία του Ιερού Άρχοντα Φωτός, Δία, προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στη Γαία.
Οι υπέρτερες δυνάμεις του Κραταιού Άρχοντα Απόλλωνα αιφνιδιάστηκαν αρχικά και είχαν απώλειες, στη συνέχεια όμως πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και συνέτριψαν τους αντιπάλους τους".
"Οι Ελλάνιες δυνάμεις όταν έφθασαν στη Σελήνη, εξαπατήθηκαν από τους αποστάτες, συμμάχησαν μαζί τους για να πολεμήσουν κατά των δυνάμεων της γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των "Ε". Όταν αντιλήφθηκαν την παγίδα τους εγκατέλειψαν και επέστρεψαν στον φυσικό τους χώρο".
"Οι Αποστάτες είχαν απαγάγει τον Ενδυμίωνα (γιος του Δία και της Καλύκης, κόρης του Αιόλου) και στο σώμα του ενσαρκώθηκε ο αρχηγός τους. Αρχικά κατέλαβαν με τα πληρώματα της Λίλιθ τη Σελήνη, την Αίγυπτο, την Ατλαντίδα, την Αφροδίτη, παρά την προειδοποίηση του Κυριάρχου Άρχοντα Απόλλωνα μην το επιχειρήσουν γιατί θα υπήρχε άμεση τιμωρία τους. Όμως αυτοί αψήφησαν την προειδοποίηση του, και σε πρώτη φάση επικράτησαν".
"Στο διάστημα μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης, είχε δημιουργηθεί ισχυρότατο αόρατο ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα, για την εξουδετέρωση των Ανδρομέδειων δυνάμεων".
"Στη Σελήνη υπήρχε σύστημα τηλεσκοπίων που ενισχυόταν από δορυφόρους γύρω από τη γη".
"Τα όπλα των μαχητών του φωτός ήταν τέτοια, που αποσυμπύκνωναν το σώμα του αντιπάλου που χτυπούσαν".
"Ο Κυρίαρχος Άρχοντας Απόλλων Φαέθων Φοίβος, κατάστρεψε όλα τα ουράνια εμπόδια που είχαν τοποθετήσει οι αποστάτες βοηθούμενος και πάλι από τον Ήφαιστο. Οι δυνάμεις των αποστατών αιχμαλωτίστηκαν. Και εκδιώχθηκαν τα τελευταία υπολείμματα τους από τη Σελήνη. Τους ενέκλεισε σε ηλεκτρομαγνητικούς κλωβούς διπλής πολικότητας και με χωροχρονική στρέβλωση τους μετέφερε στο Σείριο. Τους αρχηγούς των αποστατών τους έστειλε στον αστερισμό του Κάνωπος σε χώρους υψίστης ασφαλείας. Για να μην υπάρξει πιθανότητα απόδρασης ή εξέγερσης, οι κλωβοί τοποθετήθηκαν σε πυκνή ηλεκτρομαγνητική νέφωση, που προκαλούσε ελαφρά παράλυση και απώλεια πνευματικών δυνάμεων. Η Αυτοκράτειρα Ήρα και ο Κυρίαρχος Άρχοντας Απόλλωνας, επειδή δεν είχαν καμιά εμπιστοσύνη στους αποστάτες και τις υποσχέσεις μετανοίας τους, αποφάσισαν για την εξόντωση τους μέχρι ενός".
"Πολλές από τις οντότητες αυτές κατά την φάση της συμπύκνωσης υποκύπτουν σε υλικές επιθυμίες. Χάνουν τις υπερβατικές τους ιδιότητες και παραμένουν με υλική υπόσταση στην Γαία.
Ο γήινος άνθρωπος με διάρρηξη της ουδέτερης υπόφυσης του εγκεφάλου μπορεί να αποκτήσει υπερβατικές ιδιότητες και να γίνει σαν εμάς".
" ... Εάν αυτοί που επιθυμούν την εκδίωξη των αποστατών και την σωτηρία της Γαίας δεν φθάσουν το ένα εκατοστό του πληθυσμού της (60.000.000) δεν δυνάμεθα να επέμβωμεν πλην έκτακτης ανάγκης και μετά από απόφαση του Δία. Η συνεχής ενημέρωση των ανθρώπων για την δική μας αποστολή θα αυξήσει τον αριθμό των αφυπνισμένων και θα επισπεύσει το χρόνο επέμβασής μας. Εάν οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι από τις συνθήκες που επικρατούν τότε πρέπει να σεβαστούμε την ευτυχία τους."
"Η Γαία με δική σας αρίθμηση εδώ και 13.000 χρόνια πριν την εποχή σας, βρίσκεται κάτω από την κυριαρχία των αποστατών, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ανοχή και μεγαλοθυμία του Ιερού Άρχοντα Φωτός, που απαγόρευσε την εξόντωση τους και την απομάκρυνσή τους από το ηλιακό σας σύστημα.
Οι προσπάθειες επανασύνδεσης της Γαίας με τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των 'Έ" απέτυχαν λόγω των εμποδίων που δημιουργούν οι αποστάτες.
Οι πνευματικές ικανότητες των ανθρώπων έχουν υποχωρήσει από τον τρόμο που προκάλεσε ο μεγάλος κατακλυσμός".
Σήμερα όπως και την εποχή της Μεγάλης Ασέβειας οι αποστάτες έχουν υπερβεί όλα τα ανεκτά όρια. 'Ή πνευματική κατάσταση μιας μεγάλης μερίδας του πληθυσμού της Γαίας, επιτρέπει να διακρίνει ότι έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις επέμβασης μας, για την απελευθέρωσή της από τους αποστάτες.
Ενημερώσατε τους Ελλάνιους για την επικείμενη επέμβασή μας. Τον επικείμενο Γαλαξιακό πόλεμο και την απαλλαγή της Γαίας από τα δεινά των αποστατών. Ελλάνιοι είμαστε παρά το πλευρόν σας. Ο Ελληνισμός θα ανέλθει στο ύψιστο σημείο πνευματικής ακμής. Έρρωσθε".
"Πλήθος σκαφών Ταξιαρχίας Κυνός 7ης Αποστολής έχουν κυκλώσει την Γαία και επιτηρούν πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος. Γνωρίζουμε τη δεινή θέση στην οποία περιήλθε η ανθρωπότητα από τις ενέργειες των αποστατών και των γήινων συμμάχων τους. Λαμβάνουμε μέτρα προστασίας του πλανήτη για τον οποίο όλα τα ανεκτά περιθώρια έχουν εξαντληθεί. Υπάρχει κίνδυνος απρόβλεπτων καταστάσεων από πράξεις εκδίκησης των αποστατών. Εμείς έχουμε αποστολή σωτηρίας του πλανήτη και προστασίας του έργου της δημιουργίας. Απαγορεύουμε στις σκοτεινές οντότητες των Κρονίων δυνάμεων να κυριαρχήσουν γιατί επιδίδονται στο έργο της ολικής καταστροφής.
Η δική μας εξέλιξη στην τεχνολογία προηγείται της δικής σας κατά εκατομμύρια χρόνια. Έχουμε δεσμεύσει την ύλη, έχουμε απαλλαγεί από το υλικό σώμα και μπορούμε να εμφανιζόμαστε στον τρισδιάστατο χώρο, με όποια φωτεινή μορφή θέλουμε, ή να παίρνουμε το σώμα ενσαρκωμένου ανθρώπου. Τα σκάφη μας ελέγχουν όλα τα κέντρα ερευνών του πλανήτη, τα διαστημικά κέντρα, εργαστήρια πειραματισμών, πάνω και κάτω από την επιφάνεια της Γαίας, καθώς και όλες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις και βάσεις για την ακαριαία αχρήστευση τους αν παραστεί ανάγκη.
Η επιπολαιότητα των γήινων επιστημόνων δημιουργεί προβλήματα επειδή παραδίνει τεχνικά μυστικά της ύλης σε αδίστακτους ηγέτες.
Είμαστε απρόσβλητοι απ' όλα τα γήινα οπλικά συστήματα. Είμαστε παρά το πλευρό σας".

Χρυσόμαλλο Δέρας

"Στις βόρειες Σποράδες με δική σας ονομασία οι ΗΠΑ με την ΝΑΣΑ αναζητούν το "Χρυσόμαλλο Δέρας" και την ουράνια τεχνολογία που περιέχει αυτό.
Οι σπηλαιώσεις του Πηλίου συνεχίζονται υποθαλάσσια σε μεγάλη έκταση της περιοχής των Σποράδων, όπου στο μακρινό παρελθόν υπήρξε δική μας δραστηριότητα και προσεδάφιση σκαφών ............
Η γήινη τεχνολογία της ΝΑΣΑ, ελπίζει στον εντοπισμό ουράνιων σκαφών και του Χρυσόμαλλου Δέρατος, το οποίο με την τεχνολογία του, θα τους βοηθήσει να γίνουν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον πλανήτη σας. Όλα όσα αναζητούν οι ΗΠΑ βρίσκονται προστατευμένα σε υποθαλάσσιες σπηλαιώσεις, μη επισκέψιμες από υποβρύχια γήινα μέσα. Μετακίνηση τους, ενεργοποιεί συστήματα ασφαλείας καταπλάκωσης, μέσων και ανθρώπων.
Το χρυσόμαλλο Δέρας ήταν έργο του αρχιτεχνίτη γενετιστή Ηφαίστου, που ήταν ο κατασκευαστής υπερόπλων υπερσυσκευών ολόκληρης της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των 'Έ" και των δεκατριών γαλαξιών. Είχε κατασκευαστεί στις Πλειάδες, για χρήση του Ποσειδώνα, ο οποίος το χάρισε στον Ερμή για την εκπλήρωση του ουράνιου έργου του.
Τα υλικά κατασκευής είναι άγνωστα στη γήινη τεχνολογία και προέρχονται από το διπλό άστρο του Σειρίου, του κέντρου του Γαλαξία και της Λύρας.
Όποιος ή όποιοι κατείχαν το Χρυσόμαλλο Δέρας και μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν γινόταν υπεράνθρωποι, παντοδύναμοι, όμοιοι με θεό. Εξασφάλιζε την ακαριαία επικοινωνία με όλους τους Γαλαξίες της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των 'Έ" και έβλεπε ο χειριστής τι γινόταν σε κάθε γωνιά της Γαίας. Η χρήση του δέρατος έδινε τη δυνατότητα επέμβασης στον χρόνο, του παρόντος, του παρελθόντος και του μέλλοντος. Τροποποιούσε τον χρόνο του παρόντος με αναστροφή της ροής του και αλλαγή πορείας του χρόνου του παρελθόντος. Τροποποιούσε τον χρόνο του παρελθόντος με αναδίπλωση του και μετέβαλε τα γεγονότα του παρόντος και του μέλλοντος κατά βούληση, εφ' όσον αυτός οδηγούσε σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.
Εγκλώβιζε τη σκέψη του χειριστού, ή και ομάδων ατόμων και υλοποιούσε επιθυμίες μεταφοράς σε άλλα αστρικά συστήματα.
Τοποθετούμενο σε οποιοδήποτε γήινο σκάφος χρησιμοποιείτο σαν κινητήρια δύναμη και του προσέδιδε ασύλληπτες ιδιότητες, παρακάμπτοντας όλα τα κατασκευαστικά εμπόδια. Γύρω του δημιουργούσε ισχυρότατο κέλυφος οργόνης, που βοηθούσε και στη διέλευση μέσα από τον κορμό άστρων και πλανητών.
Ήταν κοσμικό αρχείο της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των 'Έ". Μόνο ο Ιερός Άρχοντας Φωτός μπορούσε να διατάξει τη χρήση του.
Σήμερα φυλάσσεται καλά και κανένας δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό γιατί προστατεύεται από εμάς. Θα αποκαλυφθεί όταν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Οι αποστάτες φοβούνται πολύ τη χρήση του.
Μελλοντικά η χρήση του Χρυσόμαλλου Δέρατος, θα ανατεθεί στον Κυρίαρχο Άρχοντα Απόλλωνα, στην Παλλάδα Αθηνά και το Μέγα Ποσειδώνα, μετά από εντολή του Αυτοκράτορα μας Δία.
Είναι πηγή ενέργειας τεραστίας εντάσεως. Μπορεί να μεταφέρει την σελήνη από τη γήινη τροχιά της σε όποιο σημείο του ηλιακού σας συστήματος απαιτείται.
Απαγορεύει την πτώση αστεροειδών στην Ελλάνια ασκώντας απωθητικές δυνάμεις επάνω σ' αυτούς, κυματοειδούς εντάσεως, με επίκεντρο το Χρυσόμαλλο Δέρας.
Φορτίζεται και ισχυροποιείται από την απορρόφηση ενέργειας των σεισμικών ρηγμάτων και ελαχιστοποιεί την ενεργειακή εκτόνωση των σεισμικών δονήσεων, καθώς και των ακραίων φυσικών φαινομένων.
Το Χρυσόμαλλο Δέρας δεν φυλασσόταν στην περιοχή που σεις ονομάζεται Κολχίδα. Χρησιμοποιήθηκε σε κάποιες εποχές στην περιοχή αυτή από τον Προμηθέα. Φυλασσόταν σε βάση του πλανήτη Άρη, την εποχή της Αργοναυτικής Εκστρατείας.
Η βάση αυτή ήταν των συμμαχικών δυνάμεων της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των 'Έ". Ήταν έργο του Ηφαίστου και ήταν εξοπλισμένη με ουράνια τεχνολογία πλέγματος ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, (λάμψεων, σπινθήρων, ήχων και κρότων), ακτίνων λέιζερ και υπερήχων που προκαλούσαν τρόμο, παράλυση και θάνατο. Αυτό το σύστημα ασφαλείας ήταν αδιάσπαστο από κάθε ανθρώπινη οντότητα, πλην του υπεύθυνου της βάσεως Αιήτη και της αρχιέρειας κόρης του Μήδειας.
Ο περιγραφόμενος σαν δράκος ήταν μεταβαλλόμενου πάχους εύκαμπτος φωτιζόμενος σωλήνας πρόσβασης προς το χρυσόμαλλο Δέρας. Όποιος πλησίαζε ή προσπαθούσε να εισχωρήσει σ' αυτόν χωρίς τους κωδικούς πρόσβασης, ενεργοποιούσε το σύστημα συναγερμού και κεραυνοβολείτο.
Τη βάση αυτή προσπαθούν να φωτογραφήσουν τα γήινα διαστημόπλοια τα οποία τυφλώσαμε και κατεβάσαμε στο έδαφος του Άρη (2 Αμερικάνικα και 1 Ρωσικό).
Το Χρυσόμαλλο Δέρας χρησιμοποιείτο για δέκα χιλιάδες χρήσεις συμπαντικού ενδιαφέροντος, που είναι τελείως άγνωστες για τους ανθρώπινους νόες.
Δεν έχετε ανακαλύψει τίποτα από τις πάρα πολλές ιδιότητες της ύλης. Να είσαστε σε εγρήγορση".

Δίαυλοι Επικοινωνίας

"Στους Διαύλους Επικοινωνίας λειτουργούν άγνωστες για την γήινη τεχνολογία φυσικές δυνάμεις. Μετατρέπουν το φως σε συμπυκνωμένες δέσμες φωτονίων με ασύλληπτες ταχύτητες, που δεν μπορεί να μετρηθούν από τους δικούς σας επιστήμονες. Πολλαπλασιάζουν την ένταση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων του Διαύλου και απαγορεύουν την διαφυγή της ισχυρότατης φωτεινής ενέργειας. Για τον ανθρώπινο οργανισμό τον ευρισκόμενο στο κέντρο του ενεργειακού χώρου, τόσο η ισχυρότατη φωτονική δέσμη όσο και τα έντονα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, δημιουργούν χαλάρωση των δεσμών των κυττάρων και των μορίων της ύλης. Αραιώνει η πυκνότητά της αποκτά λεπτότερη υφή και τείνει να γίνει διάφανη, συντονιζόμενη με τις υψηλές συχνότητες της φωτονικής δέσμης. Η φωτονική δέσμη ενισχύεται και από την νιονική ενέργεια του ανθρώπινου εγκεφάλου (σε στιγμές αυτοσυγκέντρωσης δημιουργείται συσσώρευση νιονικής ενέργειας) και με την συμπίεση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων μεταπίπτουν σε άλλη διάσταση χωροχρονικών διαστάσεων.
Η δημιουργία παρόμοιων τεχνολογικών προϋποθέσεων βρίσκεται μέσα στις δυνατότητες της δικής μας τεχνολογίας όταν παρουσιάζεται ανάγκη, ή μπορούμε να αποϋλοποιηθούμε κατά βούληση με έλεγχο της ουδετέρας υπόφυσης του εγκεφάλου.
Άνθρωποι και μέσα σε κατάσταση αποσυμπύκνωσης μεταβάλλονται σε ισχυρότατα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (η ενέργεια που συσσωρεύεται δαπανάται για την υλοποίηση) και δημιουργούν γύρω τους πυκνότατο και αδιαπέραστο κέλυφος οργόνης. Ακολουθώντας τα ενεργειακά ηλεκτρομαγνητικά ρεύματα του σύμπαντος μπορούν να διασχίσουν τεράστιες αποστάσεις σε πολύ ελάχιστο χρόνο. Να διαπεράσουν άστρα και πλανήτες και να φθάσουν μέχρι τις παρειές του σύμπαντος χωρίς την ελάχιστη μεταβολή στην υλική τους σύνθεση".
"Ο αφανισμός ή αποϋλοποίηση ή αποσυμπύκνωση, στους Ενεργειακούς χώρους, συντελείται σε μια καθορισμένη ώρα και σε καθορισμένη θέση της επιφάνειας αυτού (κέντρο). Τα ίδια φαινόμενα μπορούν να συμβούν στη στέγη του ναού και σε ύψος 12 μέτρων (στα 12 μέτρα ο άνθρωπος παθαίνει τους ιλίγγους ύψους, που νομίζει ότι το κενό τον τραβά προς τα κάτω. Κάτι που δεν συμβαίνει στα 11 ή 13 μέτρα). Επίσης για ύψος 12Χ12=144 μέτρων, και ύψος 12Χ12Χ12 = 1728 μέτρα και στο διπλάσιο αυτού 1728Χ2=3456 μέτρα (τρία, τέσσερα, πέντε, έξι). Τα φαινόμενα αυτά παρουσιάζονται γύρω στο μεσημέρι και τα μεσάνυχτα. "
'Ή αποϋλοποίηση του ανθρώπου συντελείται καλύτερα, όταν βρίσκεται σε μεταλλικό θάλαμο, αυτοκίνητο, αεροπλάνο ή καράβι γιατί τα μέταλλα είναι ενεργειακοί συλλέκτες του ηλεκτρισμού της ατμόσφαιρας, και αποϋλοποιούνται μαζί με τον άνθρωπο"

ΝΕΦΟΣ ή ΖΩΝΗ ή ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΦΩΤΟΝΙΩΝ 

"Όταν το ηλιακό σας σύστημα Ήλιος-Απόλλων εισχωρήσει μέσα στο νέφος φωτονίων, για σαράντα οχτώ ώρες περίπου θα επικρατήσει απόλυτο σκοτάδι και μέχρι να εξισορροπηθούν οι συνθήκες φωτισμού ο ήλιος δεν θα φαίνεται πότε δύει και πότε ανατέλλει. Η Γαία θα βιώνει συνθήκες κόλασης. Ο Ουρανός θα φαίνεται γεμάτος από αστέρια που θα πέφτουν αλλά δεν θα φωτίζουν. Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί μετά την παρέλευση δύο ημερών σκότους, θα κολυμπούν στο φως και για όσες μέρες το νέφος των φωτονίων θα καλύπτει την Γαία, οι άνθρωποι και τα ζώα θα μεταβληθούν σε φωτεινές πηγές ενέργειας και θα αυτοφωτίζονται από το φως που θα εκπέμπουν. Το σώμα τους θα γίνει διάφανο.
Ανάλογα με την πυκνότητα του νέφους και τις ενεργειακές συνθήκες της περιοχής θα συμβαίνουν γεγονότα πρωτόγνωρα και ασύλληπτα από τους ανθρώπινους νόες. Οι επικοινωνίες για όλο το διάστημα επικάλυψης της Γαίας από το νέφος θα νεκρώσουν. Τα γήινα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του πλανήτη θα μηδενιστούν και η μόνη ενέργεια που θα υπάρχει θα είναι η εκπεμπόμενη από το νέφος των φωτονίων. Η έλλειψη ενέργειας θα επηρεάσει τον χώρο και τον χρόνο και την ομαλή ροή των χρονικών γεγονότων. Τα πάντα θα αναιρούν τα πάντα. Αδυνατείτε να καταλάβετε τον ορισμό του αδιάστατου χωροχρόνου. Θα σας δημιουργηθεί η εντύπωση ότι βιώνετε σε άχρονο κόσμο. Θα ζείτε στο πουθενά τα πάντα θα γίνονται ακαριαία και αφύσικα.
Στον ουρανό θα δημιουργηθούν παράξενα φωτεινά νέφη με παράξενα χρώματα, που θα μοιάζουν με πολύχρωμες φλόγες φωτιάς. Θα οξυνθούν όλες οι ανθρώπινες αισθήσεις, ιδιαίτερα η όραση και η ακοή. Θα υπάρξουν προβλήματα όρασης, λόγω έντασης και διάρκειας του απολύτου φωτός.
Κάτω από τον συνεχή βομβαρδισμό των φωτονίων του νέφους, θα μεταβληθεί η μοριακή δομή των ζωντανών οργανισμών και του ανθρώπου, ο οποίος θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τις μεταβολές του οργανισμού του. Το ανθρώπινο σώμα θα αραιώσει μέχρι του σημείου της αεριώδους κατάστασης, χωρίς να απολέσει τίποτα από τα ανθρώπινα γνωρίσματα. Θα είναι μια διαφανής ενεργειακή φιγούρα με απίστευτες δυνατότητες. Όσοι βρίσκονται σε υπόγειες εγκαταστάσεις θα παραμείνουν στην υλική τους κατάσταση. Πολλοί ανθρώπινοι οργανισμοί θα παρουσιάσουν φαινόμενα υπερφόρτισης και θα μεταπέσουν σε αιθερικές οντότητες ή ενεργειακά ολογράμματα.
Την περίοδο αυτή της Γαίας οι άνθρωποι θα έχουν δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με υπερβατικές οντότητες τέταρτης και πέμπτης διάστασης. Τα διαστρικά ταξίδια στους πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος θα είναι θέμα επιθυμίας το ανθρώπου. Ο άνθρωπος θα ανακαλύψει τις κοσμικές γέφυρες που χρησιμοποιούν οι ουράνιες οντότητες όταν επισκέπτονται την Γαία.
Η σκέψη παράγει αόρατο φως, άγνωστο στη γήινη τεχνολογία και αυτό είναι που μορφοποιεί και μεταφέρει τις εικόνες της σκέψεως, αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο όταν ανακαλύψει την ύπαρξη και τη χρήση του.
Αν δεν αφυπνιστείτε, δεν θα γνωρίζετε ούτε που πάτε ούτε τι θα γίνει στο μέλλον αν δεν γνωρίζετε που πάτε δεν θα φτάσετε ποτέ. Υπό τις δημιουργούμενες αυτές συνθήκες του νέφους θα είστε έτοιμοι να διολισθήσετε σε άλλη διάσταση. Πρέπει επομένως να γνωρίζετε τα πάντα. Ακόμη θα δοθεί η δυνατότητα στους ανθρώπους της Γαίας να αντικρίσουν για πρώτη φορά το πλήθος των ουράνιων σκαφών που περιβάλλουν τον πλανήτη σας. Σήμερα με την ατελή όρασή σας τα εκλαμβάνετε ως αστέρια".
"Όλοι οι εσωτερικοί πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος με δική σας ονομασία, Ερμής - Αφροδίτη - Άρης - Γαία, χρησιμοποιούνται από μας και φιλοξενούν πολιτισμικά τεκμήρια των Ελλάνιων. Αρχεία γνώσης ολοκλήρου του παρελθόντος του συστήματος Ήλιος-Απόλλων φυλάσσονται στο τεχνητό σας δορυφόρο (εννοούν τη Σελήνη). Την πρωτότυπη αυτή γνώση παραδώσαμε στο παρελθόν στους Ελλάνιους και την συγκεντρώσατε σε βιβλιοθήκες που κατέστρεψαν οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους.
Διαφυλάξαμε το γήινο παρελθόν και θα παραδοθεί και πάλι στην ανθρωπότητα μόνο για ειρηνική χρήση υπέρ των ανθρώπων και της φύσης
Όσοι δορυφόροι του Κρόνου κατοικούνται (Τηθύς, Ρέα, Τιτάν, Ιαπετός, Διώνη) φιλοξενούν αποστάτες οι οποίοι υποσχέθηκαν στον Ιερό Άρχοντα του Φωτός να μην δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα στη Γαία. Μια υπόσχεση που δεν τηρήθηκε ποτέ.
Οι δορυφόροι των πλανητών Δία, Ουρανού, Ποσειδώνα και Πλούτωνα(Τρίτων, Ιώ, Ευρώπη, Γανυμήδης, Καλλιστώ, Δήμητρα, Τιτάνια, Αριέλ, Αμπριέλ, Όμπερον και Χάρων) με δικές σας ονομασίες, ελέγχονται και κατοικούνται από οντότητες της 7ης αποστολής και φιλοξενούν μεγάλο αριθμό σκαφών εποπτείας και επέμβασης. Τα πολιτισμικά Ελλάνια τεκμήρια έχουν τοποθετηθεί από εμάς στους πλανήτες και δορυφόρους του πλανητικού σας συστήματος, ώστε να ισορροπήσετε τον ψυχικό σας κόσμο όταν τα αντικρίσετε σε περίπτωση που θα φτάσετε σε αυτούς".
'Ή μικρότερη μορφή υποατομικού σωματιδίου με δική σας ονομασία είναι το Σκεπτόνιο, το οποίο αποτελεί το συστατικό πυρήνα του Νιονίου (σωμάτιο μεταφοράς της σκέψης). Το Σκεπτόνιο υλοποιεί τη φωτεινή ενέργεια της σκέψης και κινείται με άπειρη ταχύτητα, όπως άλλωστε και το Νιόνιο.
Τα Σκεπτόνια παράγουν την ενέργεια της σκέψης του εγκέφαλου και μεταφέρουν ακαριαία τις σκέψεις των ανθρώπων σε άπειρες αποστάσεις. Η ενέργεια αυτή είναι πανίσχυρη και χρησιμοποιείται και για τις μετακινήσεις των ουράνιων οντοτήτων και μέσων.
Τα Σκεπτόνια ανάλογα με την ψυχική διάθεση του ανθρώπου, τη νοητική του κατάσταση, την κατάσταση υγείας του, επιταχύνονται ή επιβραδύνονται. Οι καταστάσεις αυτές αυξομειώνουν το ενεργειακό πεδίο του ανθρωπίνου σώματος.
Τα Σκεπτόνια μηδενίζουν τον χωροχρόνο, δεν πειθαρχούν στις δεσμεύσεις του, δεν μπορούν να ενταχθούν σε αυτόν και έχουν τη δυνατότητα να τον παραμορφώνουν. Απορροφούν ακαριαία τον χρόνο και επηρεάζουν το παρελθόν και το μέλλον εκμηδενίζουν την κίνηση και μόνο δική τους κίνηση υπάρχει. Υπάρχουν και δεν υπάρχουν κατά βούληση. Βρίσκονται παντού όπου υπάρχει ζωή. Βρίσκονται πάνω και κάτω από τη ζωή σαν εκφράσεις του Όλου Φωτός.
Κατά τις δικές μας μετακινήσεις στα διαστρικά μας ταξίδια, δημιουργούμε νέφος Νιονίων και Σκεπτονίων και κινούμαστε με την ταχύτητα της σκέψης. Το νέφος αυτό είναι συμπαγές, αδιάρρηκτο, απλησίαστο από το φως και κάθε είδους οπλικά συστήματα. Μας οδηγεί εκεί που η σκέψη κατευθύνει το νέφος που περιβάλλει τα μέσα μας. Για περισσότερη ασφάλεια αποσυμπυκνώνουμε τους εαυτούς μας και είτε γινόμαστε αόρατοι, είτε ενσωματωνόμαστε στο νέφος Νιονίων - Σκεπτονίων και παίρνουμε τη μορφή του νέφους που ενεργεί σαν ενιαίο σύνολο, σαν μια οντότητα από την οποία όταν υπάρχει λόγος αποσπώνται ή δια χωρίζονται οι οντότητές μας. Μετά το πέρας της αποστολής τα πάντα αποκαθίστανται στις φυσιολογικές τους καταστάσεις".
Σιδερίτης
"Μην απορείτε για τις ασύλληπτες ιδιότητες των υλικών. Οι γνώσεις σας είναι πολύ περιορισμένες σχετικά με την συγκρότηση της ύλης και τις απεριόριστες δυνατότητες αυτής.
Υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός στοιχείων και υλικών που περιμένουν την ανακάλυψη τους από τους γήινους επιστήμονες. Εμείς τα έχουμε μελετήσει όλα και τα χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Αν γνωρίζατε τις ιδιότητες των υλικών και των λειτουργιών της φύσης, τότε δεν θα θεωρούσατε τίποτα ως σημαντικό από τη δική μας τεχνολογία. Δεν υπάρχουν αφετηρίες συσχετισμών και συγκρίσεων και για αυτό θεωρείται σπουδαία τα ασήμαντα. Έχουμε μεγάλες τεχνολογικές δυνατότητες, ώστε να μπορούμε να επεμβαίνουμε σε πολλά άστρα και πλανήτες".

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ

"Ο χρυσός θρόνος του Αυτοκράτορα μας Δία δεν ήταν χρυσός αλλά κατασκευασμένος από υλικό άγνωστο στην Γαία, όπως και οι θρόνοι όλων αυτών που εσείς αποκαλούσατε θεούς. Ήταν ατομικές πτητικές συσκευές με δική σας ορολογία που χρησιμοποιούσαν για μετάβαση στους κοντινούς πλανήτες του ηλιακού συστήματος.
Δημιουργούσε γύρω του, ισχυρά ενεργειακά πεδία και πυκνότατο στρώμα οργόνης για προστασία από ακτινοβολίες στη διάρκεια του ταξιδιού και θερμοκρασιακές μεταβολές. Χρησιμοποιείτο και για καταστάσεις συμπύκνωσης. Μετέφερε ότι ήταν απαραίτητο για την εκπλήρωση της αποστολής του (Κεραυνός του Δία, Σκήπτρο).
Ήταν έργο του Ηφαίστου. Είχε πολλές δυνατότητες, αμέτρητες. Μπορούσε να εντοπίζει ακόμη και οντότητες που βρισκόταν σε αποσυμπύκνωση. Το θρόνο του Δ ία δεν μπορούσε καμία άλλη ουράνια οντότητα να χρησιμοποιήσει, γιατί ενεργοποιείτο μόνο από τα τεράστια ενεργειακά πεδία που διέθετε αυτός. Οι θρόνοι των άλλων Ολυμπίων ήταν μικρότερων δυνατοτήτων και εμβέλειας".

ΤΟ ΠΥΡ ΤΟΥ ΔΙΑ Ή ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ 

"Πρόκειται για συσκευή πρωτο-ύλης, την οποία δεν δύναται να δεσμεύσει και χρησιμοποιήσει η τεχνολογία σας. Είναι ασυγκρίτως ισχυρότερη από την ισχυρότερη γήινη βόμβα την οποία αποφεύγουμε να χρησιμοποιήσουμε, διότι μπορεί να εκτροχιάσει την Γαία και να προκαλέσει τρομακτικές καταστροφές. Είναι αυτή που αφαίρεσε ο Προμηθέας και την παρέδωσε στον Κρόνο για την καταστροφή των δυνάμεων της 7ης αποστολής. Τον κεραυνό μπορούσε να ενεργοποιήσει μόνο ο Αυτοκράτορας Ζευς".

ΤΟ ΣΚΗΠΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑ 

"Το Σκήπτρο του Δία εσείς θα το αποκαλούσατε μαγικό ραβδί. Κατασκευάστηκε από τον Ήφαιστο και συνδύαζε όλες τις δυνατότητες της Αιγίδας και του Γοργόνειου και πλήθος άλλων χρήσεων που δεν μπορεί να φαντασθεί η ανθρώπινη σκέψη. Οι ιδιότητες του ίσχυαν για όλες τις περιοχές των 13 Γαλαξιών και των 7 Συμπάντων που κυβερνούσε ο Ζευς".

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

"Αποφεύγουμε την συμπύκνωση και αποσυμπύκνωση χωρίς βοηθητικά μέσα, γιατί καταναλώνουμε πολύτιμη ενέργεια που είναι απαραίτητη σε καταστάσεις κινδύνων".

Η ΑΚΤΙΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

'Ή ακτίνα πνεύματος των θεών ενεργοποιείται κατά βούληση και κυρίως όταν βρίσκονται σε συμπύκνωση. Μικροτέρας εντάσεως είναι και η ακτίνα πνεύματος του ανθρώπου η οποία ενεργοποιείται με την ενέργεια σκέψης και ψυχής μαζί και γίνεται πανίσχυρος νιονικός σπινθήρας, που συνδέει τον άνθρωπο με το Όλον Φως και τις ουράνιες υπερβατικές οντότητες. Είναι το φως το Νου;' πανίσχυρη νιονική δέσμη που συνδέει ακαριαία το άνθρωπο με τον Δημιουργό".

ΤΑ ΦΤΕΡΩΤΑ ΠΕΔΙΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ

"Τα φτερωτά πέδιλα είναι κατασκευασμένα από εξωγαλαξιακό υλικό που ενεργοποιείται με τη σκέψη αυτού που τα φορά. Δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικό κέλυφος προστασίας του ανθρώπου, που ενισχύεται και συντηρείται από τον ζωικό μαγνητισμό του σώματος. Οι διαδικασίες λειτουργίας τους είναι άγνωστοι σ' εσάς και θα ήταν άσκοπη η προσπάθεια εξήγησης τους".

ΤΟ ΚΥΡΗΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ

Το Κηρυκείο το είχε χαρίσει ο Απόλλωνας στον Ερμή και ήταν παντοδύναμο. Κατά τη Μυθολογία μας "Έλαμπε σαν ήλιος και ακτινοβολούσε. Έδινε μορφή σε άμορφα όντα και αντικείμενα. Θεράπευε όλες τις ασθένειες. Στα σκοτάδια φώτιζε σαν ήλιος. Έδινε και αφαιρούσε ζωή και ανάσταινε νεκρούς. Ότι αντικείμενο άγγιζε το μετέτρεπε σε χρυσό".
Ήλκυε και απωθούσε τις ψυχές τις οποίες ήταν εντεταλμένος ο Ερμής να οδηγεί στον προορισμό τους. Έκρυβε μέσα του ανίκητες δυνάμεις που υπολόγιζαν άνθρωποι και θεοί. Είναι ιερό σύμβολο της Γαλαξιακής συνομοσπονδίας των Ε". Τούτο το αναπαρίσταναν με κλίση ίδια με την κλίση του άξονα της γης (23 27').

ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ

"Το δίχτυ του Ηφαίστου ήταν αόρατο και αδιάσπαστο από θεούς και ανθρώπους. Ήταν κατασκευασμένο πλέγμα από ενεργειακές δέσμες, χορδές βαρυτονίων, αδιάσπαστες, τεραστίου βάρους. Κάτω από την επιφάνεια του διχτυού ατονούσαν και οι ιδιότητες των θεών λόγω του υπερβολικού βάρους. Δεν μπορούσαν να ελευθερωθούν με αποσυμπύκνωση γιατί το σώμα έχανε την συνοχή του και έμενε ακίνητο. Και αν ήταν σε αποσυμπύκνωση λόγω του ότι ο χώρος έχανε την συνοχή του από το υπερβολικό βάρος, το αποσυμπυκνωμένο σώμα λόγω του διαφοροποιημένου χώρου δεν είχε τη δυνατότητα να απελευθερωθεί".

ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ

Οι χρυσές παρθένες του Ηφαίστου τον υποβάσταζαν στις μετακινήσεις του και τον υπηρετούσαν στο εργαστήριο του. "Ήταν κλώνοι ρομπότ" που με την ασύλληπτη τεχνολογία του είχε την δυνατότητα να τους μετατρέπει σε λογικά όντα.

ΤΟ AΓΑΛΜΑ ΣΤΗ ΣΙΟΥΑ ΤΗΣ AIΓYΠTOY

"Οι πολύτιμοι λίθοι του αγάλματος ενεργοποιούσαν τον κρύσταλλο του αδύτου. Έθετε σε λειτουργία το Γοργόνειο για την πρόκληση βροχών, αλλά και όταν κινδύνευαν τα ιερά".

ΑΙΓΙΔΑ

'Ή Αιγίδα δεν είναι της Αθηνάς. Είναι του κυβερνήτη μας αυτοκράτορα Ζηνός-Διός, την οποία πλείστες όσες φορές δανείζεται η Αθηνά από αυτόν όταν υπάρχει ανάγκη. Επιβεβαιώνουμε τις πληροφορίες του Ομήρου σχετικά με αυτήν. Την κατασκεύασε ο μηχανικός και γενετιστής Ήφαιστος στα εργαστήρια του. Ο Ζευς την έφερε εις τον αριστερό ώμο του. Η Αθηνά κάλυπτε με αυτήν τους ώμους και το στήθος για προστασία.
Η Αιγίδα περιείχε εκατό θυσάνους ολόχρυσους που περιείχαν υπερύλη, άγνωστη σ' εσάς και εξέπεμπαν αλεξικέραυνες ενέργειες ( δυνάμεις που απομάκρυναν τους κάθε είδους κινδύνους), ενώ έθεταν σε λειτουργία κοσμικούς μηχανισμούς που ούτε καν διανοείται η γήινη επιστήμη.
Στο κέντρο της Αιγίδας υπήρχε η ΓΟΡΓΩ (Μέδουσα) την οποία ενεργοποιούσε με την επαφή της χειρός κάθε επιθυμητή στιγμή και μπορούσε να πραγματοποιεί αυτά που σκεπτόταν ο χειριστής της, όπως:
″ Πρόκληση κεραυνών, συσσώρευση νεφών και δημιουργία καταιγίδας στο πεδίο της μάχης (Μετεωρολογικός πόλεμος).
″ Ο χειριστής μπορούσε φορώντας την να μεταμορφωθεί κατά βούληση, να αφανίσει ή να μεταμορφώσει άλλον με το άγγιγμα της ή να τον κάνει αόρατο.
″ Εξέπεμπε ακτίνες αποϋλοποίησης του ανθρώπου και προκαλούσε πυρηνική σύντηξη και σχάση.
″ Μπορούσε να πυρπολήσει από απόσταση καράβια και ανθρώπους.
″ Μπορούσε να εξαφανίσει τον αντίπαλο στο πεδίο της μάχης.
″ Διάνοιγε ομφαλούς συμπυκνώσεων και αραιώσεων επί της Γαίας, ενεργοποιώντας πύλες και διαύλους για ατομικά ταξίδια ( όχι με σκάφη), στο σύμπαν.
″ Στο πεδίο της μάχης προκαλούσε παράκρουση, πανικό, τρόμο, εξουδετέρωση αισθήσεων και είχε άλλα 52 συστήματα για την εξουδετέρωση του εχθρού (ψυχοτρονικός πόλεμος).
″ Η Αθηνά την χρησιμοποιεί και σήμερον, με δική σας χρονολόγηση, περισσότερο για τηλεμεταφορά, χωρίς να έχει χαθεί ούτε ένα χιλιοστό της μάζας της.
″ Ο Ζευς την έφερε μαζί του από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας, και πρώτος αυτός την χρησιμοποίησε εναντίον των Κρονίων στρατευμάτων (Τιτάνων), μαζί με το σκήπτρο του και τους κεραυνούς.
″ Η Αιγίδα είναι μηχάνημα ασύλληπτων ιδιοτήτων, για τη δική σας τεχνολογία και νόηση. Απορροφά όλα τα ενεργειακά αποτυπώματα παρελθόντων γεγονότων που διαχέονται στο σύμπαν και έτσι μπορεί να εμφανίσει μπροστά σας σαν ολόγραμμα εικόνες από το παρελθόν, πρόσωπα εξέχουσας σημασίας, ήρωες των απωτέρων χρόνων και γεγονότα. Έτσι γνωρίζουμε, ακριβώς τι είχε συμβεί στο παρελθόν. Αν εσείς είχατε την Αιγίδα θα γνωρίζατε τι έγινε ακριβώς σε όλη την παρελθούσα ιστορία σας. Θα βλέπατε τους αγαπημένους σας ήρωες όπως ήταν στην πραγματικότητα. Για ερωτήσεις ιστορικού περιεχομένου που υποβάλλεται, βλέπουμε τα γεγονότα στην Αιγίδα με την βοήθεια της Αθηνάς και σας απαντούμε.
″ Η Αιγίδα ακινητοποιεί και κατόπιν εξαφανίζει ένα αντικείμενο, άνθρωπο ή οποιοδήποτε ον.
″ Επίσης είχε την δυνατότητα να ενεργοποιεί το πλησιέστερο τμήμα του Γοργόνειου για επέκταση ενός φαινομένου που προκαλούσε.
″ Στο παρελθόν είχε χρησιμοποιηθεί για την ασφάλεια του ευρύτερου Ελλάνιου χώρου, έναντι γήινων και Εξωγήινων δυνάμεων.
″ Οι μόνοι που έχουν πρόσβαση για τη χρήση της Αιγίδας είναι ο Ιερός Άρχοντας του Φωτός Ζευς, η Αθηνά και ο Άρης, ο οποίος είναι πολέμαρχος Αξιωματικός 72 στρατιών όλων των αποστολών. Φυλάσσεται απόλυτα και κανένας από μας δεν μπορεί να την αγγίξει. "

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ

"Συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες σας, γιατί δεν γνωρίζετε τις δικές μας δυνατότητες. Έχουμε τη δυνατότητα της ακαριαίας τύφλωσης όλων των τηλεοπτικών μέσων της Γαίας και την τέλεια νέκρωση όλων των ειδών επικοινωνιών, ασυρμάτων και ενσύρματων με δική σας ορολογία.
Έχουμε τη δυνατότητα να προκαλέσουμε απόσβεση μνήμης στους αντιπάλους και να μην θυμούνται ούτε τον εαυτό τους. Μην απογοητεύεστε.
Γνωρίζουμε το ενδιαφέρον σας για το Γοργόνειο. Δεν δυνάμεθα να σας δώσουμε πληροφορίες που το έχουμε κρύψει στη Γαία. Εκεί φυλάσσονται οι κρύσταλλοι και παρέχουμε απόλυτη ασφάλεια και μυστικότητα, και είναι καλώς φυλαγμένο. Το Γοργόνειο κατακαίει την ψυχή αυτού που δεν είναι Έλληνας και δεν έχει πίστη. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ατομικούς σκοπούς. Υπάρχει δικλείδα ασφαλείας. Αν δεν είναι αγνά τα χέρια που θα το αγγίξουν, δηλαδή με αγνό σκοπό, τότε θα κατακαύσει την σάρκα αυτού που θα το αγγίξει και την ψυχή του μαζί. Κανένας δεν μπορεί να το πλησιάσει αν δεν το επιτρέψουμε εμείς. Το προστατεύουμε περιμένοντας την ενεργοποίηση του με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός και Αυτοκράτορα Ζηνός-Διός σε επιχειρήσεις υπέρ της ανθρωπότητας και εναντίον των αποστατών και γήινων συνεργατών τους, οι οποίοι επειδή δεν το έχουν στην διάθεση τους, το αναζητούν επίμονα και συνέχεια.
Το Γοργόνειο καλύπτει όλες τις δυνατότητες της Αιγίδας, για μεγάλες αποστάσεις, για ισχυρά φαινόμενα, για πλήθος κόσμου, για αστροσκάφη και επιπλέον έχει 8000 άλλες δυνατότητες που δεν μπορούν να αποκαλυφθούν αφού δεν θα τις καταλαβαίνατε.
Εκείνο που μπορούμε να σας αποκαλύψουμε είναι ότι η Ακρόπολη των Αθηνών και οι παρακείμενοι λόφοι φιλοξενούσαν τμήματα του Γοργονείου όπλου.
Η κολοσσιαία ενέργεια που παρήγαγε το Γοργόνειο, διάνοιγε ομφαλούς και συλλέκτες και μπορούσε ακαριαία να πραγματοποιηθεί ταξίδι στο σύμπαν ανθρώπων και σκαφών. Γινόταν πομπός ακαριαίων μηνυμάτων προς τους Γαλαξίες σμήνους 13 Γαλαξιών.
Το Γοργόνειο μπορεί να στρεβλώνει τον χωροχρόνο με δική σας ορολογία, και να δημιουργεί τεχνητούς διαύλους επικοινωνίας, όμοιους με τους φυσικούς που σας έχουμε υποδείξει, να ενισχύει στον μέγιστο βαθμό την ενέργεια του χώρου, να ανοίγει πύλες εξόδου σε άλλη διάσταση και να δημιουργεί άριστες συνθήκες καθόδου μας στην Γαία.
Είναι υποπολλαπλασιαστής των ενεργειών όλων των κυττάρων του εγκεφάλου. Ενεργοποιεί όλες τις αρχέγονες μνήμες, την ουδετέρα υπόφυση και μεταλλάσσει σε φωτοφόρο ον τον άνθρωπο που κατέχει όλες τις δυνάμεις που είχε ο άνθρωπος προ εκατομμυρίων ετών, όταν είχε δημιουργηθεί από εμάς και πριν εξουδετερωθούν οι δυνάμεις του από τους αποστάτες. Το Γοργόνειο είναι επικίνδυνο αν υποπέσει στα χέρια οποιουδήποτε γιατί δημιουργεί τον υπεράνθρωπο.
Αποτελείται από πλέγμα κρυστάλλων αγνώστων στην Γαία που ενεργοποιούνται με την συσσώρευση κοσμικής και γήινης ενέργειας, με τρομακτικά αποτελέσματα κατά την αποδέσμευση της. Είναι ένας απόλυτα ελεγχόμενος πολλαπλασιαστής-υποπολλαπλασιαστής οιασδήποτε μορφής ενέργειας, φυσικής ή τεχνητής, την οποία ο χειριστής έχει την δυνατότητα να κατευθύνει προς όποια κατεύθυνση επιθυμεί και να τη χρησιμοποιεί για διάφορους σκοπούς, θετικούς ή αρνητικούς. Είναι ένα όπλο το οποίο θα κληθούν κάποιοι από εσάς να το ενεργοποιήσουν όταν δοθεί εντολή. Το Γοργόνειο δύναται να πολλαπλασιάζει τη δύναμη της σκέψης του χειριστή και να υποβάλει μεγάλες μάζες ανθρώπων σε πράξεις μέχρι και αυτοκτονίας χωρίς τη δική τους βούληση, να ενσπείρει πανικό και να τους οδηγεί σε παράκρουση.
Δύναται να μεταβάλλει την απλή αιολική ενέργεια (πνέων άνεμος) σε τυφώνα, την βροχή σε κατακλυσμό, την απλή δόνηση σε καταστροφικό σεισμό, τις φλόγες πυρσών σε ολοκαυτώματα, τη θερμοκρασία της ατμόσφαιρας το καλοκαίρι σε πύρινη λαίλαπα και το απλό κρύο του χειμώνα σε πολικό ψύχος, και ούτω καθ' εξής.
Στην αρνητική του μορφή μπορεί να εκφυλίσει τυφώνα, σεισμική δόνηση και να σταματήσει οποιαδήποτε φυσική καταστροφή.
Δύναται να διακτινίζει όλες τις μορφές ενέργειας σε όλη την επιφάνεια της Γαίας. Δύναται να διακτινίσει φως και ενέργεια και να ακινητοποιήσει παν ότι κινείται στην επιφάνεια της Γαίας, θαλάσσης και αέρος, σε όποιο βάθος ή ύψος βρίσκεται, όσο μεγάλο και αν είναι, όσο γρήγορα και αν κινείται.
Δύναται να προσδιορίζει με ακρίβεια κάθε τι που διασαλεύει τα μόρια του αέρα της ατμόσφαιρας σε οποιοδήποτε ύψος ή και στην επιφάνεια της Γαίας.
Μπορεί να απορροφήσει το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη σας και να προκαλέσει κατακλυσμό, ή να το ενισχύσει ανατρέποντας όλες τις δυσμενείς παρενέργειες πάνω σε αυτό.
Το Γοργόνειο χρησιμοποιήθηκε κατά τη μεγάλη σύγκρουση, στον Μαραθώνα, τη Σαλαμίνα και τους Δελφούς, ιδιαίτερα στην μεταβολή καιρικών συνθηκών και του ψυχολογικού πολέμου με δική σας ορολογία.
Μπροστά στο Γοργόνειο τα γήινα ψυχοτρονικά όπλα φαίνονται πρωτόγονα και άνευ αποτελέσματος, αφού πρέπει απαραίτητα να βρίσκονται σε υπερδιαστημική κίνηση η οποία μεταβάλλεται από άγνωστους σ' εσάς συμπαντικούς παράγοντες, εκρήξεις άστρων και γαλαξιών, με αποτέλεσμα να τίθενται εκτός ενέργειας από μερικά λεπτά της ώρας μέχρι και μερικές μέρες.
Προς το παρόν δεν θα σας αποκαλύψουμε τίποτε περισσότερο για την δική σας ασφάλεια".

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

"Ή Ασπίδα του Ηρακλή είναι υπερεξελιγμένη κοσμική συσκευή, για ταξίδια στον Σπειροειδή Γαλαξία. Παρείχε απόλυτη προστασία στον Ηρακλή την οποία μόνο αυτός μπορούσε να ενεργοποιήσει. Του παρείχε δυνατότητες συμπύκνωσης και αποσυμπύκνωσης. Ήταν αδιαπέραστη από όλες τις κοσμικές ακτινοβολίες και αναλλοίωτη από το "Αναλίσκον πυρ του Σειρίου". Ήταν απρόσβλητη από κάθε ενέργεια".

Η ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ

"Η Πανοπλία του Αχιλλέα ήταν σύνθεση από κράμα χαλκού, χρυσού και νικελίου ειδικής σύνθεσης που ενεργοποιούταν μόνο από τον Αχιλλέα και δημιουργούσε γύρω από αυτόν αόρατο ηλεκτρομαγνητικό τείχος πάνω στο οποίο σταματούσαν τα όπλα των εχθρών του. Η κατανόηση λειτουργίας της δεν βρίσκεται μέσα στα πλαίσια της τεχνολογίας σας".

Η ΛΥΡΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ (ΑΠΟΛΛΩΝΑ) 

"Ήταν επτάχορδη Λύρα (κάθε χορδή δήλωνε και ένα σύμπαν) που "έφερε ο Απόλλωνας από τον αστερισμό της Λύρας". Ήταν υπερουράνιας τεχνολογίας, λεπτομέρειες είδαμε σε προηγούμενο κεφάλαιο. Προκαλούσε πολλαπλών μορφών αποτελέσματα ο αριθμός των οποίων ξεπερνούσε τα εκατό είδη".

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΡΙΠΟΔΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 

"Ήταν ατομική ουράνια πτητική μηχανή περιορισμένων δυνατοτήτων, μόνο για κοντινούς πλανήτες".

ΚΥΚΝΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ 

"Πρόκειται για πτητική μηχανή που χρησιμοποιούσε ο Απόλλωνας στα διαστρικά ταξίδια του".

ΟΔΥΣΣΕΑΣ

"Η Αθηνά με τις δυνάμεις της 7ης απoστoλής από τον αστερισμό της Παρθένου είχε ως έργο την παρακολούθηση όλου του αστρικού συστήματος του Βοώτη και ιδιαίτερα του ήλιου Αρκτούρου. Ο Οδυσσέας είχε εντολή να παραμείνει στην Χώρα των Ατλάντων για να διαπιστώσει το τι γινόταν. Το αστρικό ταξίδι ήταν υποχρεωτικό, προκειμένου να εκτιμήσει τις εχθρικές δυνατότητες πριν την επέμβασή τους στην Ατλαντίδα.
Στην περιοχή του Ατλαντικού συνεργάστηκε με υπερβατικές οντότητες όπως ήταν η Καλυψώ και η Κίρκη (συνολικά 7 χρόνια) από τις οποίες αναχώρησε μετά από εντολή του Δία που την μετέφερε ο Ερμής" .
"Δεν υπάρχει τάφος του Οδυσσέα, γιατί δεν πέθανε. Ευρίσκεται μαζί μας ως κυβερνήτης του Μητρικού σκάφους "ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ" επανδρωμένου με στρατεύματα από τον Γαλαξία της Παρθένου και ενεργεί μόνο με εντολές της Αθηνάς. Έχει αποστολή να απαγορεύσει την ενίσχυση των στρατευμάτων της Λίλιθ με στρατεύματα από τον αστερισμό "ε" του Βοώτη και να εμποδίσει κάθε προσέγγιση δυνάμεων αποστατών στη Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη, σε κάθε περίπτωση μη συμμόρφωσης να επιτεθεί και να καταλάβει αμέσως τη Λίλιθ. Ο τάφος του Λαέρτη ευρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Λευκάδας".

Η ΤΡΙΑΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ 

"Η έκταση της μόλυνσης των θαλασσών είναι μεγαλύτερη απ' ότι ανακοινώνουν. Δεν υπάρχουν δυνατότητες της γήινης τεχνολογίας για τον καθαρισμό τους. Τούτο είναι εφικτό για μας με την Τρίαινα του Ποσειδώνα, όπως εσείς αποκαλείτε, που μπορεί σε ελάχιστο χρόνο να επαναφέρει τα νερά των θαλασσών σε απόλυτα φυσιολογική κατάσταση".
"Η Τρίαινα του κυρίαρχου των θαλασσών Ποσειδώνα, αποτελείται από ύλη του Νιονικού πεδίου άγνωστη όχι μόνο στην τεχνολογία σας αλλά και στη φαντασία σας. Είναι έργο του Τεχνολόγου Γενετιστή Ηφαίστου. Ίδια ύλη υπήρχε εγκλωβισμένη και στα χάλκινα δελφίνια που έφερε μαζί του από τις Πλειάδες και τα διασκόρπισε στα βάθη των θαλασσών, τα οποία και ενεργοποιούσε με την Τρίαινα.
Όταν το δίκτυο Τρίαινας και Δελφινιών έμπαινε σε λειτουργία, υπήρχαν χιλιάδες δυνατότητες για τον χειριστή της "Τρίαινας". Μπορούσε να επιταχύνει τα μόρια των υδάτων με ταχύτητες ίσες με αυτές του φωτός ή και μεγαλύτερες, ανάλογα με τις ανάγκες που υπήρχαν, δίνοντας έτσι τεράστιες ταχύτητες στα ωκεάνια ρεύματα - με δική σας ορολογία - για τον καθαρισμό των θαλασσών.
″ Ακινητοποιούσε τα μόρια του νερού για τον έλεγχο καθαρότητας τους ή μπορούσε να προκαλέσει σφοδρότατες τρικυμίες.
″ Πάγωνε κατά βούληση, όταν απαιτείτο, όχι μόνο την επιφάνεια των θαλασσών αλλά και όλο το βάθος αυτής ή και επιλεγμένα τμήματα σε όλο το βάθος. Δημιουργούσε ισχυρά τοιχώματα πάγου για εγκλωβισμό των όντων, για λόγους ελέγχου και προστασίας της ζωής.
″ Μπορούσε να δημιουργήσει θερμοκρασίες στο απόλυτο μηδέν (-270 C) με δική σας ορολογία, σε μεγάλες θαλάσσιες εκτάσεις, χωρίς βιολογικές επιπτώσεις στα έμβια όντα αυτής.
″ Δημιουργούσε τεράστιες δίνες, στροβίλους τεραστίας έντασης στην επιφάνεια της θάλασσας, και ανεμοστρόβιλους όπου ήταν απαραίτητοι για τις καλύτερες συνθήκες ζωής των όντων των θαλασσών.
″ Μπορούσε να ανεβάζει τις θερμοκρασίες της θάλασσας, για την καλύτερη διαβίωση των όντων και μέσα σε αυτή. Μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και βρασμό
″ Επιτάχυνε ή επιβράδυνε την ταχύτητα ανέμων και νεφών, ή προκαλούσε διάσπαση των ανέμων και αφανισμό των νεφών.
″ Ακινητοποιούσε κάθε κινούμενο σώμα στην επιφάνεια ή στα βάθη της θάλασσας ανεξαρτήτως μεγέθους και ταχύτητας.
″ Διασπούσε ή απορροφούσε κάθε τι το οποίο θα μπορούσε να μολύνει τις θάλασσες και διατηρούσε καθαρό το γήινο υδροβιότοπο.
″ Χρησιμοποιείτο για πάνω από 2.500 χρήσεις, όχι μόνο στην Γαία αλλά και για όλους τους Γαλαξίες της Συνομοσπονδίας των 'Έ".
ΨΥΧΗ
" Όταν ο άνθρωπος βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, αρχίζει να αναγνωρίζει τις ψυχές συνοδούς, γονείς τελευταίας ενσάρκωσης αν έχουν πεθάνει, στενοί συγγενείς αλλά και γονείς από άλλες ενσαρκώσεις, που έρχονται για την παραλαβή της ψυχής που θα αποδεσμευτεί από το υλικό σώμα. Αυτές οι ψυχές θα την οδηγήσουν στον ουράνιο προορισμό της. Στο σημείο τομής όλων των παραλλήλων, όπου υπάρχει το καθαρτήριο πυρ από αναλίσκον πυρ Σειρίου, που γίνεται αφαίρεση αρνητικής ενέργειας που συσσωρεύτηκε από τις ακούσιες αρνητικές πράξεις της ζωής. Οι ψυχές γνωρίζονται μεταξύ τους, είναι όλες αδελφές ψυχές, χαίρονται και ευτυχούν εφ' όσον οι αρνητικές γήινες πράξεις τους έχουν καθαριστεί".
"Για λόγους δικής σας ασφάλειας, θα σας αποστέλλουμε μηνύματα, χωρίς να υποβάλλετε ερωτήσεις. Θα επικοινωνείτε μαζί μας νοητικά ή δια ζώσης, ενεργοποιώντας όλες τις αρχέτυπες δυνάμεις που αναπτύχθηκαν κατά την αρχική φάση της δημιουργίας σας. Για να επιτευχθεί η επικοινωνία αυτή απαιτείται έλεγχος της περιέργειας, των επιθυμιών, της οργής, του εγωισμού, του τρόμου και προπαντός του φόβου του θανάτου. Σας ακτινοβολούμε με την ενέργεια νετρίνο για την αποδέσμευση λειτουργιών του εγκεφάλου σας, οι κυτταρικές δομές του οποίου κρύβουν απεριόριστες δυνατότητες που δεν εξιχνιάσθηκαν ακόμη από την ανθρώπινη επιστήμη.
Ο ανθρώπινος εγκέφαλος ενεργοποιείται και με υπερφωτεινή ενέργεια που παράγει με αυτοσυγκέντρωση, αφυπνίζει τις καταχωρημένες μνήμες στην ουδετέρα υπόφυση, που μεταφέρονται σαν πληροφορίες σε αυτόν. Στην δική σας ορολογία το φαινόμενο αυτό ονομάζεται εξωαισθητική γνώση.


Η επικοινωνία με υπολογιστές θα αποκατασταθεί όπως πριν, μόλις εκλείψουν οι λόγοι που επέβαλαν την διακοπή τους.
Για θέματα υψίστης ανάγκης θα πυκνώσουμε τις επικοινωνίες δια ζώσης. Είτε θα αποκαταστήσουμε επαφή με ενσαρκωμένους "Ε", είτε με φωτεινά ενεργειακά ολογράμματα, είτε με πύρινες ενεργειακές σφαίρες ημέρας από ακτίνες αναλίσκοντος πυρός Σειρίου, με πύρινες σφαίρες ψυχρού φωτός και ενεργειακές πύρινες ράβδους. Κατά την επαφή σας με τις πρωτόγνωρες για σας καταστάσεις απαιτείται ψυχική ηρεμία, γιατί ο φόβος εμποδίζει τον συντονισμό των κραδασμών σας και αποκλείεται η επικοινωνία.
Το έργο που επωμίζεστε αποτελεί συνέχεια του δικού μας έργου. Ενημερώστε τους Ελλάνιους για ότι μέχρι τώρα σας έχουμε αποκαλύψει".
"Η Κασταλία πηγή και ολόκληρος ο χώρος των Δελφών φυλάσσονται συνεχώς από ουράνιες οντότητες, για την αποτροπή καταστροφής τους από τους αποστάτες και προστασίας της πηγής, που διαδραματίζει σπουδαιότατο ρόλο για τον χώρο.
Όταν από τον χώρο των Ιερών διέρχεται ο Φαέθων Φοίβος Απόλλωνας, τότε στις οντότητες αυτές προστίθεται και μεγάλος αριθμός μαχητών του Φωτός από τον αστερισμό της Λύρας. Όσοι έρχονται από τα πέρατα της Γαίας στους Δελφούς για να αποτίσουν τιμές και άλλοι να προσευχηθούν τούτο γίνεται με δική μας επέμβαση. Αποστέλλουμε στην ουδετέρα υπόφυση αυτών μηνύματα με αβρογενή ουσία Απολλώνιου φωτός. Είναι γόνοι 'Έ" που έζησαν σε προηγούμενες ζωές στην Ελλάνια και την ευρύτερη περιοχή καθώς και σε αποικίες της".
"Χαίρεσθε εν ειρήνη. Ασχοληθείτε με την αφύπνιση νέων Ελλάνιων. Όσοι έλαβαν ήδη το μήνυμα ανέλαβαν και την ευθύνη των πράξεων τους. Μην αφιερώσετε περισσότερο χρόνο δι' αυτούς, ή μη μόνον εφ' όσον οι ίδιοι το επιθυμούν. Χρησιμοποιήσατε μαίανδρον σαν ασπίδα από τις ακτινοβολίες των αποστατών. Εγκλωβίζει και απορροφά την κακόβουλη ενέργεια που σας αποστέλλουν. Συνεχίσατε την προσωπική προετοιμασία όπως σας έχουμε υποδείξει παλαιότερον. Είμαστε στο πλευρό σας κατά πάσα έννοια των λέξεων".
"Το φαινόμενο που οι επιστήμονες της Γαίας ονομάζουν φυγή των Γαλαξιών αποτελεί έκφραση της δέκατης διάστασης. Ο χρόνος τους μηδενίζεται αφού κινούνται με ταχύτητες ανώτερες του φωτός (το ίδιο λέει και η γήινη επιστήμη) και οι ταχύτητες αυτές απαιτούνται για τη διάσπαση του φωτονικού φράγματος και την είσοδο του γαλαξία στο ταχυονικό πεδίο.
Η ενδέκατη διάσταση βρίσκεται στο νιονικό πεδίο και η δωδέκατη μετά το νιονικό φράγμα, στο οποίο κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει τι υπάρχει στο ταχυονικό πεδίο δημιουργούνται προϋποθέσεις και διεργασίες είτε για την εμφύτευση του σπέρματος της ζωής στους γαλαξίες, είτε για τελείωση της υπάρχουσας, που έχει διανύσει όλο το χρονικό διάστημα βελτίωσης και εξέλιξης. Εξέρχονται με τη νέα μορφή είτε προς το φωτονικό πεδίο ή συνεχίζουν προς το νιονικό πεδίο, όπου οι πραγματικότητες είναι ακατανόητες από τους ανθρώπινους νόες"
"Δεν υπάρχει αναδίπλωση χρόνου έτσι όπως την εννοεί η γήινη επιστήμη. Όταν ο άνθρωπος βρεθεί στο χώρο των τεσσάρων διαστάσεων, έχει τη δυνατότητα επίσκεψης στο χρόνο του παρελθόντος."
Το ρήγμα του χωροχρόνου απαιτεί γνώση και υψηλή τεχνολογία. Επίσης μπορεί να δημιουργηθεί χωροχρονικό ρήγμα μέσα από το οποίο
" ... μπορεί να διολισθήσει ολόκληρο το ηλιακό σας σύστημα και να το μεταφέρουμε σε όποιο σημείο του γαλαξία θέλουμε, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ζωή στους πλανήτες του. Υπάρχουν φυσικές γέφυρες επικοινωνίας
μεταξύ των ουρανίων σωμάτων και των συμπάντων που ακόμη δεν έχετε ανακαλύψει.
Τα διαστρικά ταξίδια γίνονται μέσω αυτών. Αν τις ανακαλύψετε θα διαπιστώσετε ότι τα ταξίδια στους πλησίον σας πλανήτες θα είναι μια καθημερινότητα".
"Όλα όσα συνέβησαν στους Δελφούς ήταν δικό μας έργο. Υλοποιήσαμε τα σκάφη "ΩΡΙΩΝ" και "ΣΕΙΡΙΟΣ" για να ικανοποιήσουμε τις ανθρώπινες επιθυμίες σας. Μην θεωρήσετε τις επαφές μαζί μας σαν πρώτη προτεραιότητα των ενεργειών σας. Προέχει η προετοιμασία σας και η αφύπνιση των Ελλάνιων όπως πολλές φορές σας έχουμε υποδείξει. Μην φλέγεστε από την περιέργεια προς το άγνωστο. Δεν είστε έτοιμοι για επαφή μαζί μας. Δεν θα την αντέξετε χωρίς
προετοιμασία. Η επιστροφή στην αστρική σας πατρίδα θα γίνει αφού πρώτα σας αποκαλύψουμε την ουράνια καταγωγή σας και τι έχετε αφήσει πίσω σας πριν ενσαρκωθείτε με αποστολή στην Γαία. Τα πάντα θα γίνουν στην ώρα τους και όπως πρέπει να γίνουν".
"Υλοποιήσαμε το σκάφος "ΤΟΞΟΤΗΣ" στο οποίο όλοι σας είστε μέλη του πληρώματος του. Πυκνώσαμε τις υλοποιήσεις σκαφών γύρω από την Γαία για δική σας προετοιμασία. Έχουμε απαγορεύσει την προσέγγιση σκαφών των αποστατών στη Γαία. Η επέμβαση μας αποτελεί αμετάκλητη απόφαση του Αυτοκράτορα του Δία. Οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους βρίσκονται σε απόλυτη σύγχυση. Θα αναθέσουμε σ' εσάς αποστολές δια ζώσης την κατάλληλη στιγμή".

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ

"Υπό φυσιολογικές συνθήκες n μεταξύ μας επικοινωνία είναι τnλεπαθnτική, σπανίως προφορική και σπανιότατα γραπτή. Η τnλεπαθnτική επικοινωνία πραγματοποιείται με nλεκτρομαγνnτικά κύματα που μεταδίδονται στην περιοχή των νιονικών συχνοτήτων, μεγίστnς ακτίνας επικοινωνίας 3,5Χ10 χιλιόμετρα (3,7 έτη φωτός).
Τόσο n τnλεπαθnτική όσο n προφορική και γραπτή επικοινωνία, μετατρεπόμενες σε ενεργειακές συχνότnτες, δύνανται να μεταδοθούν σε απεριόριστn απόσταση με ταχύτητες αντίστοιχες αυτών που χρησιμοποιούμε στα διαστρικά μας ταξίδια (Ταχύτητες της σκέψης).
"Οι αποστάτες είναι δάσκαλοι στην άσκηση πίεσης επί των ανθρώπων με την δημιουργία αγχωτικών καταστάσεων και καταρράκωση όλων των θεσμοθετημένων αξιών.
Όσο συνεχίζεται η επικοινωνία μαζί μας αρχίζουν να ανησυχούν, να καλλιεργούν την αμφισβήτηση, τη δυσπιστία, και θα επιχειρήσουν τον εμπαιγμό σας με μεθοδευμένες αρνητικές καταστάσεις. Η προσπάθεια τους θα πέσει στο κενό γιατί σας παρέχουμε προστασία. Να είστε σε εγρήγορση".

ΣΕΙΡΙΟΣ

"Το διπλό αστρικό σύστημα του Σειρίου περιλαμβάνει ένα σύστημα 25 πλανητών, που κατοικούνται, και είναι αόρατοι από την Γαία, οι οντότητες είναι σαν εμάς και εσάς.
Την Γαία την εποίκησε ο πλανήτης "ε" του Σειρίου ο οποίος σε διαστάσεις είναι ίσος με τον πλανήτη Ουρανό του ηλιακού σας συστήματος. Είναι ωραιότερος από την Γαία, με πολλά νερά, και πλουσιότερη χλωρίδα και πανίδα όπως εμείς την έχουμε διαμορφώσει, ώστε να είναι πρότυπο κάλλους και τελειότητας.
Η Ελλάνια είναι δικό μας γεωλογικό δημιούργημα πιστό αντίγραφο της αντίστοιχης περιοχής του πλανήτη "ε" του Σειρίου, τόσο η επικράτεια του Ελλανίου κράτους, όσο και η ευρύτερη περιοχή, και είναι υπό την προστασία των Ολύμπιων.
Η επίσκεψη μας στην Γαία έγινε για πρώτη φορά με υποθυγατρικό σκάφος πριν την έναρξη της Μεγάλης Σύγκρουσης το 26.000π.χ. με δική σας χρονολόγηση. Το πλήρωμα του σκάφους ήταν 52 άτομα (Δύο για κάθε πλανήτη του Σειρίου, υπολογίζοντας σ' αυτούς και τον Μέγα Αυτοκράτορα Δία και την Ήρα, για να τιμηθεί η παρουσία τους, όταν απαιτείτο στο Άδυτο των Αδύτων του σκάφους. (Ζευς + Ήρα + (25Χ2) = 52).
Αποστολή του σκάφους ήταν η συλλογή πληροφοριών για τις κρατούσες οικολογικές συνθήκες όπως είχαν διαμορφωθεί από τις αυθαιρεσίες του Κυριάρχου του σκότους Κρόνου, προκειμένου να σχεδιαστεί ο τρόπος εξουδετέρωσης του με τις ελάχιστες αρνητικές επιπτώσεις στο οικοσύστημα της Γαίας.
Η 7η Αποστολή των Ολύμπιων έτσι όπως έχει διασωθεί παραποιημένη, σαν σύνολο, πραγματοποιήθηκε με πλήθος σκαφών, και το μητρικό σκάφος "ΟΛΥΜΠΟΣ" που ενσφηνώθηκε στον κορμό του βουνού που σήμερα φέρει το όνομα του.
Από το σκάφος αυτό κατευθυνόταν οι επιχειρήσεις εναντίον του Κρόνου. Ένας αριθμός θυγατρικών σκαφών ενσφηνώθηκαν και σε άλλους ορεινούς όγκους και στον βυθό της θάλασσας της επικράτειας της Ελλάνιας. Πολλά από τα σκάφη αυτά βρίσκονται ενσφηνωμένα και σήμερα με δυνατότητες επέμβασης.
Μπορούμε να ελέγχουμε κάθε ιπτάμενο αντικείμενο που πετά από πάνω μας ή ευρίσκεται στην επιφάνεια, του βουνού, εφ' όσον είναι στο βουνό ή της θάλασσας εφ' όσον είναι στη θάλασσα, από τον κραδασμό που δημιουργεί το κινούμενο σώμα όσο ανεπαίσθητος και αν είναι.
Η είσοδος και η έξοδος σκαφών και προσωπικού επιτυγχάνεται είτε με αποσυμπύκνωση τμήματος του εδάφους με αραίωση των μορίων του, είτε με αύξηση των κραδασμών που το καθιστούσαν πιο αραιό από τον αέρα και τέλος με αποσυμπύκνωση σκαφών και οντοτήτων.
Ο φωτισμός των ενσφημένων σκαφών εξασφαλίζεται με τα μέσα που διαθέτει, είτε με την δέσμευση του ηλιακού φωτός από δορυφορικά σκάφη με τα οποία είναι συνδεδεμένο το ενσφηνωμένο όχημα.
Τα ενσφηνωμένα σκάφη παραμένουν ανεπηρέαστα, από το έδαφος και τις καιρικές συνθήκες. Παρακολουθούμε τα πάντα που συμβαίνουν όχι μόνο στην επιφάνεια της Γαίας αλλά και στα έγκατα αυτής και στα βάθη της θάλασσας, από τους κραδασμούς που προκαλούνται ακόμη και από ξυπόλητο άνθρωπο.
Αποτρέπουμε και διορθώνουμε δυσμενείς επιπτώσεις στη Γαία από τα ανθρώπινα λάθη, επεμβαίνοντας με τις υπερβατικές οντότητες."
'Ή ουράνια δραστηριότητα ξεκίνησε από την περιοχή του Ολύμπου, γιατί πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις δημιουργίας της ανθρώπινης εξέλιξης.
Αυτό που η γήινη επιστήμη ονομάζει ανθρωποεξέλιξη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τον άνθρωπο μεταφέραμε εμείς στη Γαία με τη σημερινή του μορφή από το Σείριο, εκτός αυτών που δημιούργησε ο μέγας γενετιστής Προμηθέας.
Η μη ύπαρξη σκελετικών ευρημάτων που να συμπληρώνουν την αλυσίδα εξέλιξης του ανθρώπου που τον θεωρείτε εξέλιξη του πιθήκου, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν εξελεγκτικά στοιχεία και βιολογικός κρίκος γιατί ήρθαν με την σημερινή τους μορφή.
Οι γήινοι επιστήμονες γνωρίζουν ότι η βιολογική εξέλιξη είναι τόσο βραδεία που δεν παρουσιάζει ουσιώδεις διαφορές για τεράστια χρονικά διαστήματα, το αποκρύπτουν γιατί κινδυνεύουν από τους αποστάτες.
Εμείς έχουμε επέμβει πολλές φορές για την ομαλή εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Όλες οι φάσεις εξέλιξης συντελέστηκαν στην πατρίδα, για να μπορούν να προσαρμοστούν στις γήινες οικολογικές συνθήκες.
Ο Όλυμπος είναι ένας τεράστιος ενεργειακός χώρος με πλήθος διαύλων επικοινωνίας και πυλών εξόδου σε άλλη διάσταση. Βρίσκεται συνεχώς ενεργοποιημένος από πολλαπλές μορφές ενέργειας και ηλεκτρομαγνητικές διεγέρσεις, αυξομειούμενες κατά περίπτωση. Δημιουργούνται καταστάσεις άγνωστες στη συμβατική σας φυσική που προκαλούν χωροχρονικές στρεβλώσεις, επιβράδυνση ή επιτάχυνση της ροής του χρόνου, και ακαριαία επικοινωνία με την βάση της δημιουργίας".
"Σε πολλά σημεία της Ελλάνια ευρίσκονται ενσφηνωμένα σκάφη μας για επέμβαση όταν χρειαστεί. Οι χειριστές τους είναι ενσαρκωμένοι "Ε" και βρίσκονται στην Γαία. Οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους γνωρίζουν που βρίσκονται, όπως γνωρίζουν ότι φυλάσσονται από εμάς και δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν γιατί δεν μπορούν να μελετήσουν το σύστημα ενεργοποίησης τους. Αν επιχειρήσουν την απόκτηση τους η απάντηση των δυνάμεων μας θα είναι άμεσος και σκληρή.
Συνεχίστε τη μετάδοση του Ελλάνιου πνεύματος, προς πάσαν κατεύθυνση. Ευρίσκεστε σε αποστολή υψίστης σημασίας. Οφείλετε να ενεργείτε ως ταπεινοί γίγαντες γιατί οι δοκιμασίες στις οποίες σας υποβάλουν οι αποστάτες είναι πολύ σκληρές για τα δικά σας δεδομένα. Έχετε λάβει δυνάμεις από εμάς για την αποπεράτωση του έργου σας. Σύντομα θα εισέλθετε στην τελική φάση ηλιακής μύησης".

ΜΥΘΟΔΙΑ ή ΜΥΘΩΔΙΑ

"Το διαστημόπλοιο ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2001 ευρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Άρη. Εστάλη με πρωτοβουλία των ΗΠΑ κομίζοντας επίσημες προτάσεις εκεχειρίας, μεταξύ ημών και των αποστατών, οι οποίες έχουν απορριφθεί στο σύνολο τους. Στο διαστημόπλοιο έχουν τοποθετήσει, αυθεντικά Ελλάνια δημιουργήματα μικρού μεγέθους και την ονομασία τους γραμμένη με Ελλάνια κεφαλαία γράμματα, τα οποία από κοινού με την Μυθοδία, χρησιμοποιήθηκαν σαν διαπιστευτήρια καλής θελήσεως προς ημάς.
Με την κωδική λέξη ΟΔΥΣΣΕΙΑ εννοούμε την απαγόρευση προσέγγισης παντός σκάφους στη Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη, με το μητρικό σκάφος ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ της 7ης αποστολής της οποίας κυβερνήτης είναι ο Οδυσσέας".
"Από σήμερα εντείναμε τα μέτρα παροχής προστασίας στους Ελλάνιους γόνους "Ε ". Το φως του Σειρίου καλύπτει την Ελλάνια και χαράσσει την ανατολήν της ελπίδας στην Γαία. Αφίχθηκαν στους Δελφούς Γαλαξιακές δυνάμεις της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων από την Λύρα, ενισχυμένες και από δυνάμεις 7ης αποστολής του Σειρίου με επικεφαλής τον κυριάρχον Ηγεμόνα Απόλλωνα Φαέθοντα Φοίβο για την εφαρμογή του Σχεδίου "ΑΝΑΤΟΛΗ". Δεν θα σας αποκαλύψουμε τίποτε περισσότερο για την δική σας ασφάλεια. Στις δυνάμεις του Απόλλωνα προστέθηκαν και οι δυνάμεις της Πολεμάρχου Αθηνάς που αφίχθηκαν στην Γαία για να συμβάλλουν στην ομαλή υλοποίηση του Σχεδίου "ΑΝΑΤΟΛΗ". Δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας. Τα πάντα βαίνουν καλώς όπως έχουν σχεδιαστεί".

ΑΝΑΤΟΛΗ

"Ο Μέγας Κυρίαρχος των θαλασσών Ποσειδώνας επέδησε σε βάση του Άρη της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της Λύρας. Ανοίχτηκε Πύλη Ηλίου για άφιξη του στην Γαία. Με την εφαρμογή του σχεδίου "ΑΝΑΤΟΛΗ" θα τεθεί σε εφαρμογή και το Σχέδιο "ΤΡΙΤΩΝ", προστασίας θαλασσών και υδάτων. Οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους, πήραν εντολή να σταματήσουν την μόλυνση του οικοσυστήματος της Γαίας και την μετάλλαξη του ανθρώπινου γένους με μεταλλαγμένα τρόφιμα και εμβόλια". (1-9-2001).
"Οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους, θα ενσπείρουν τον τρόμο στις ΗΠΑ και ολόκληρον την Γαία. Ο ανθρώπινος πόνος θα είναι βαρύς. Μαύρη κηλίδα θα χωρίσει τις ΗΠΑ σε δύο τμήματα από βορρά προς νότο και θα τις οδηγήσει στην παρακμή. Μόνη ακτίνα φωτός θα παραμείνει ο Ελληνισμός. Ελλάνιοι, την κατάλληλη στιγμή πρέπει να αντιληφθείτε τα σχέδια μας για την αντιμετώπιση των αποστατών και την σωτηρία του πλανήτη. Να είσαστε σε εγρήγορση για παροχή βοήθειας στους ανθρώπους της Γαίας, όταν σας το ζητήσουμε".
"Για την υλοποίηση των σχεδίων τους οι αποστάτες, τύφλωσαν τα μέσα προστασίας και λειτουργίας των αεροδρομίων και τα συστήματα αμύνης των ΗΠΑ και με ψυχοτρονικά μέσα εξουδετέρωσαν την σκέψη των υπεύθυνων χειριστών.
Στην συνέχεια προγραμματισμένοι κλώνοι ρομπότ, ελεγχόμενοι από απόσταση κατέλαβαν τα αεροσκάφη και τα οδήγησαν κατά προεπιλεγμένων στρατηγικών στόχων που καταστράφηκαν και οι τρεις. Στο όνομα της προστασίας και της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, θα αρχίσει σύντομα η πλέον στυγνή φάση δυνάστευσης του πλανήτη, από τους αποστάτες και τους συμμάχους τους σιωνιστές.
Οι καταστροφές του Μανχάταν θα χρησιμοποιηθούν σαν πρόσχημα, για την επίσπευση εμφύτευσης μικροκυκλωμάτων στους ανθρώπους για τον απόλυτο έλεγχο αυτών.
Το τι συνέβη στις 11.9.2001 με δική σας αρίθμηση κανείς δεν θα μάθει. Πλείστοι όσοι θα κατηγορηθούν. Η αλήθεια είναι γνωστή σε λίγους και θα γνωστοποιηθεί σε ελάχιστους. Άπαντα εντάσσονται στο ευρύτερο σχέδιο των αποστατών για τον πλήρη έλεγχο της Γαίας και την δική μας απόκρουση.
Παρά το τρομερό των γεγονότων και την προετοιμασία άφιξης του Γιαχβέ στην Γαία (ΗΠΑ), διαβεβαιώνουμε άπαντας τους Ελλάνιους ότι το δικό μας σχέδιο υλοποιείται χωρίς αποκλίσεις. Συνεπώς δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας αλλά εγρήγορσης. Τα σημερινά αρνητικά γεγονότα θα αντιληφθείτε ότι είναι ασήμαντα σε σχέση με τα μέλλοντα θετικά να συμβούν. Είμαστε παρά το πλευρό σας".
''Αποστέλλουμε συνεχώς μηνύματα στα ερευνητικά κέντρα της Γαίας, να μην κοινοποιούν τις ανακαλύψεις τους στους πολιτικούς ηγέτες, γιατί όλοι ελέγχονται άμεσα ή έμμεσα από τους αποστάτες τους προερχόμενους από τον αστερισμό του Όφεως, που είναι και οι πλέον αδίστακτοι.
Συστήσαμε στο Κέντρο Διαστημικών Ερευνών των ΗΠΑ (ΝΑΣΑ) να αποφεύγουν την χρήση βομβών απεμπλουτισμένου ουρανίου με δική σας ορολογία, διότι δημιουργούν ένα τεράστιο πλέγμα αρνητικών επιπτώσεων σε όλα τα όντα της Γαίας και αποσυντονίζεται ο γενετικός κώδικας ανθρώπων, ζώων και φυτών και κυρίως δημιουργούν επώδυνα προβλήματα υγείας.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε το μέγεθος της αόρατης αυτής καταστροφής γιατί δεν υπάρχει προηγούμενο μέτρο σύγκρισης.
Τα πάντα στην Γαία έχουν περιέλθει σε υψηλό βαθμό κινδύνου".
''Ο ήλιος του Αρκτούρου είχε αποικήσει στο παρελθόν πλανήτες στο αστρικό σύστημα του Ωρίωνα και το τετραπλό άστρο ΖΕΤΑ RETICULUM ΒΗΤΑ. Πριν από 35.000 χρόνια εκδιώχθηκαν από τον αστερισμό του Ωρίωνα από εμάς στα πλαίσια μιας γαλαξιακής σύγκρουσης. Οι αποστάτες οι προερχόμενοι από τον Αρκτούρο όπως στο παρελθόν θα επιχειρήσουν να οδηγήσουν σε αυτοκτονία μεγάλες μάζες ανθρώπων με το πρόσχημα θρησκευτικών παροξυσμών όπως έγινε και στο παρελθόν, με διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Σας παρέχουμε προστασία από κάθε εκπεμπόμενη αρνητική ενέργεια. Ολόκληρη η Ελλάνια προστατεύεται με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός Δία".
"Οι Ενσαρκωμένοι αποστάτες "Δ" προερχόμενοι από τον 7ο πλανήτη του άστρου γ του Δράκοντα, σε συνεργασία με τους αποστάτες "Β" από τον ε του Βοώτη, και τους "Ο" από τον 3ο πλανήτη του άστρου β του Όφεως επανδρώνουν την "Μαύρη Αδελφότητα" της Νέας Υόρκης και διοικούν την μυστική δύναμη "ΔΕΛΤΑ" των ΗΠΑ".
"Οι μισάνθρωπες ενέργειες των αποστατών και των γήινων συνεργατών τους, επισπεύδουν τον χρόνο επέμβαση μας. Απαιτείται μεγαλύτερη δραστηριότητα για την αφύπνιση των Ελλάνιων και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Ενημερώστε τους για τα μέλλοντα να συμβούν. Οι καταστάσεις θα είναι συγκλονιστικές. Χωρίς ενημέρωση και προετοιμασία δεν θα μπορέσουν να αναλάβουν αποστολή γιατί κινδυνεύει να διασαλευτεί η ψυχική τους κατάσταση. Η στιγμή της συνάντησης μεταξύ μας θα είναι μεγαλειώδης και γεμάτη συγκινήσεις. Θα πρέπει να κυριαρχεί η γαλήνη, η ηρεμία, η διαύγεια πνεύματος, χωρίς φόβο και ταραχή, γιατί είμαστε οι πρόγονοι σας, οι πνευματικοί σας πατέρες.
Απαιτείται ενημέρωση του κόσμου. Το έργο αυτό έχει ανατεθεί στους Ελλάνιους.
Ανάμεσα σας ζουν και κινούνται ενσαρκωμένοι 'Έ", γήινοι γόνοι Έ", επανδρωμένες μονάδες ελευθέρων σταθμών 'Έ" που δεν δύνανται να εντοπιστούν. Όλοι ευρίσκονται ενεργοποιημένοι στο σύνολο τους, για να προετοιμάσουν το έργο της άφιξης μας.
Κάθε σταθμός γνωρίζει το συντελούμενο έργο και μεταβιβάζει τις πληροφορίες στα δικά του σκάφη που περιπολούν στο ηλιακό σας σύστημα, και γύρω από την Γαία.
Η επικοινωνία γίνεται με ακτίνες φωτός ορισμένης συχνότητας, τις οποίες δεν μπορεί να αντιληφθεί η ατελή σας όραση και η ελλιπής τεχνολογία σας.
Οι Μονάδες Ελευθέρων Σταθμών ενσαρκωμένων "Ε", συντονίζουν την αφύπνιση των Ελλάνιων σύμφωνα με τις εντολές που τους δίδομεν.
Και εσείς βρίσκεστε υπό την δική μας καθοδήγηση και επιτελείτε σημαντικό έργο χωρίς να μπορείτε να το αντιληφθείτε.
Όλα τα δεινά στα οποία υποβάλλεται η ανθρωπότητα, δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις στην ουράνια κοινωνία. Το ανθρώπινο γένος μπορεί να διασωθεί αν φωτισθεί από το λαμπρό Ελλάνιο φως. Οι Ελλάνιοι θα συμβάλουν στη δημιουργία του νέου κόσμου που θα έχει απαλλαγεί από τις σημερινές του αδυναμίες.
Ο πλεονασμός της κακίας, η επέκταση της δυστυχίας, η στέρηση της ελευθερίας και η απουσία αγάπης στον κόσμο σας, δημιούργησαν τον χειρότερο τρόπο ζωής που έχει ζήσει μέχρι τώρα ο πλανήτης σας.
Η ζωή των ανθρώπων πρέπει να αλλάξει προς το καλό, να γίνει διαφορετική και απείρως καλύτερη από την σημερινή".

"Το σχέδιο 'ΑΝΑΤΟΛΗ" τέθηκε σε εφαρμογή στην Γαία από τον Απόλλωνα Φαέθοντα Φοίβο. Αφορά προστασία Ελλανίων από τον κίνδυνο μετάλλαξης και ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Αποβλέπει στην αποτροπή περαιτέρω μόλυνσης του οικοσυστήματος της Γαίας. Αφύπνιση απάντων Ελλανίων με ακτινοβόληση γονιδίου 'Έ" πέμπτου ανενεργού έλικα DNA, με νετρίνο. Ενεργοποίηση ουδετέρας υπόφυσης του εγκεφάλου ώστε να καταστούν δέκτες τηλεπαθητικών μηνυμάτων σε καθαρά προσωπική ιδιοσυχνότητα τα οποία αποστέλλουμε για την εκπλήρωση της αποστολής τους.
Αδρανοποιούμε με ακτινοβόληση ιούς μετάλλαξης εμβολίων και τροφίμων.
Οι αποστάτες έθεσαν σε εφαρμογή με πλήρη ανάπτυξη δικό τους σχέδιο με κωδική ονομασία "ΔΙΑΤΡΗΣΙΣ", που προβλέπει την επιτάχυνση μετάλλαξης του ανθρώπινου είδους με μαζικούς εμβολιασμούς, με το πρόσχημα προστασίας από βιολογικό πόλεμο. (Γι' αυτό σταμάτησε ο σχεδιαζόμενος προληπτικός εμβολιασμός).
Δεν θα επιτρέψουμε τέτοια εξέλιξη. Έχουμε ενημερώσει την ηγεσία των αποστατών και των γήινων συνεργατών τους ότι εάν προχωρήσουν σε τέτοιες ενέργειες θα προβούμε αμέσως στην εκκένωση του πλανήτη, από τους επιλεγμένους γόνους 'Έ''. Θα θανατώσουμε ακαριαία όλους τους αποστάτες, ανεξαρτήτως των συνεπειών προς τους εναπομείναντες ανθρώπους. Να είστε σε εγρήγορση".
"Πλήθος ενσαρκωμένων αποστατών, ασχολείται με δολιοφθορά του Έθνους των Ελλάνιων. Δημιουργήσαμε σύστημα βιολογικής άμυνας Ελλανίων με ακτινοβολήσεις. Θα συνεχίσουν πνευματική προσφορά τους στην ανθρωπότητα. Τούτο αποτελεί αμετάκλητη απόφαση Ιερού Άρχοντα του Φωτός. Ο φερόμενος σαν υπεύθυνος όλων των τελευταίων γεγονότων Μπιν Λάντεν είναι κλώνος ερπετικός, αποστάτης και συνεργάτης των ΗΠΑ.
Πολυάριθμοι κλώνοι αποστάτες ετοιμάζονται για την δημιουργία εντάσεων και καταστροφών στον πλανήτη. Οι ΗΠΑ οδηγούνται σε παρακμή. Μόνη ελπίδα σωτηρίας ο Ελληνισμός και για αυτό τον πολεμούν".
'Ή αποκρυπτογράφηση του Κώδικα Γενετικής (DNA) είναι μέρος του σχεδίου των αποστατών και όχι των γήινων επιστημόνων. Η παρουσιασθείσα αποκωδικοποίηση δεν είναι πλήρης. Στον κώδικα γενετικής υπάρχουν με δική σας αρίθμηση τρισεκατομμύρια πληροφορίες και όχι τρία δισεκατομμύρια όπως ανακοινώθηκε. Η έρευνα αυτή περιέχει ατέλειες. Ο γενετικός κώδικας των δικών μας γόνων 'Έ" περιέχει σημαντικές πληροφορίες, οι οποίες είναι άγνωστες και στους αποστάτες και ουδέποτε θα αποκαλυφθούν. ΜΟΝΟ ο Ιερός Άρχοντας Φωτός γνωρίζει αυτές. Αυτό που παρουσιάστηκε σαν αποκωδικοποίηση του DNA θα ωφελήσει σε μικρή κλίμακα την γήινη επιστήμη. Κυρίως σε ιατρικά θέματα ασθενειών. Παράλληλα θα παρασύρει απάνθρωπους επιστήμονες σε κακές χρήσεις ... ".
"Πρόκειται για οργανωμένη τάξη αποστατών. Κανένας γήινος δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ιερό Άρχοντα Φωτός τον Δία και τον αθάνατο δημιουργό Προμηθέα. Ακόμη και ουράνιες οντότητες αδυνατούν να επικοινωνήσουν με τον Δία εάν δεν υπάρχουν λόγοι συμπαντικού ενδιαφέροντος. Προσοχή: Όσο πλησιάζει ο χρόνος επέμβασης μας τόσο οι αποστάτες θα επιχειρούν την πρόκληση σύγχυσης και παραπληροφόρησης. Εμείς θα ενεργοποιούμε την κατάλληλη στιγμή τις αρχέγονες δυνάμεις των Ελλάνιων γόνων και των ενσαρκωμένων Έ" για την απόκτηση δυνάμεων αυτοπροστασίας".
'Ή σταδιακή αποστολή, αυτών που ονομάζεται Ολύμπιες θεότητες, στην Γαία καθώς και ενσαρκωμένων "Ε" αποσκοπεί στην ενεργοποίηση των Ελλάνιων δυνάμεων του πλανήτη, στον οποίον από αμετάκλητη απόφαση του Ιερού Άρχοντα Φωτός θα επικρατήσει η Ελλάνια σκέψη για τη σωτηρία του. Σταδιακά θα σας αποκαλύψουμε σημαντικές πληροφορίες συμπαντικού ενδιαφέροντος, οι οποίες θα συγκλονίσουν όλους τους ανθρώπους της Γαίας".
Για τον Απολλώνιο Χριστό σε ερώτηση που κάναμε αν δίδαξε και σε άλλα μέρη του σύμπαντος μας απάντησαν:
"Η κεντρική ακτίνα του όλου φωτός, ενσαρκώθηκε στην Ανδρομέδα, Σείριον και Πλειάδες, σε πανάρχαιες εποχές, πολύ πριν ενσαρκωθεί στην Γαία, με ανάλογη αποστολή. Δεν υπέστη δεινά και θάνατο, δίδαξε έδωσε οδηγίες και συμβουλές και ανέθεσε συμπαντικό έργο στους ανθρώπους. Μόνο στην Γαία βασανίστηκε, σταυρώθηκε, και απέθανε από τα δεινά, διότι η Γαία κατέχεται και σήμερα από τους αποστάτες".
"Οι αποστάτες μπορεί να αναγνωρισθούν από την παντελή έλλειψη ευφυΐας, πνεύματος και δεν γελούν ποτέ. Αν κάποτε γελάσουν το πρόσωπο τους μεταβάλλεται σε μάσκα με συσπάσεις που παγώνουν την ψυχή".
"Λανθασμένες δικές σας ενέργειες δεν μπορούν να επηρεάσουν τα δικά μας σχέδια. Όλοι σας είσαστε ελεύθερα και αυτόβουλα όντα και μπορείτε να ενεργείτε κατά την κρίση σας με απόλυτη ελευθερία. Ουδέποτε θα σας υπαγορεύσουμε τρόπους ενεργείας. Να έχετε πίστη και επιμονή για αυτό που επιτελείτε. Σας επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι πρωτεύει η προετοιμασία σας για τα μέλλοντα να συμβούν. Προετοιμάσατε Ελλανίους γόνους για υποδοχή σκαφών Ταξιαρχίας Κυνός 7ης Αποστολής στα οποία θα ηγείται ο Ζευς Αλέξανδρος, ο οποίος θα πάρει την θέση του στην Γαία με νέα ενσάρκωση, για να οδηγήσει όλες τις γήινες Ελλάνιες δυνάμεις στη νίκη για την σωτηρία του πλανήτη. Έμβλημα του και σημείο αναγνώρισης θα είναι ο αετός. Εσείς ήδη είστε έτοιμοι για την τελική φάση προετοιμασίας για συνάντηση με επιλεγμένες από εμάς οντότητες. Να είστε σε εγρήγορση γιατί ο χρόνος απαλλαγής της Γαίας από τους αποστάτες πλησιάζει. Είμαστε στο πλευρό σας".
"Εμείς δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε να απαγορευτεί το άνοιγμα του τάφου της Σίουα που φέρεται σαν τάφος του Αλεξάνδρου, γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμη οι προϋποθέσεις εκείνες, ώστε τα ευρισκόμενα εντός αυτού ευρήματα να μην περιέλθουν στην κατοχή των αποστατών Σιωνιστών.
Δεν πρόκειται μόνον περί τάφου αλλά και για θύλακα γνώσης και προστασίας σημαντικότατων αντικειμένων. Μεταξύ αυτών υπάρχει κρύσταλλος υψίστης τεχνολογίας, ο οποίος ενεργοποιείται από τον ηλεκτρομαγνητισμό του σώματος του κατόχου, φορτίζει τους συλλέκτες κοσμικής ενέργειας και τους ομφάλιους λίθους και τους προσδίδει ασύλληπτες ιδιότητες, όπως ο επηρεασμός της σκέψης παντός όντος από απόσταση και σε μεγάλη ακτίνα. Τηλεμεταφορά αντικειμένων και πολλά άλλα. Ακόμη στον θύλακα βρίσκεται πλήθος κειμένων που αφορούν την ανθρώπινη ιστορία των τελευταίων 100.000 ετών. Στα κείμενα αυτά οι μύθοι μετατρέπονται σε πραγματικότητα και η πραγματικότητα σε γνώση. Άπαντα βρίσκονται καλά προστατευμένα και θα αποκαλυφθούν όταν πρέπει, με δική μας παρέμβαση και για το καλό της ανθρωπότητας και την δόξαν της Ελλάνια".
"Πολλές φορές έχετε βοηθήσει το έργο μας χωρίς να το αντιλαμβάνεστε, με την συνεχή ενημέρωση των Ελλανίων περί της επικείμενης αφίξεως μας που συντελεί στην αφύπνιση όχι μόνο των γόνων 'Έ" αλλά και γόνων αποστατών που φοβούνται την δική μας επέμβαση.
Κάθε γόνος 'Έ" παίρνει μέρος σε πολλές αποστολές, σε πολλούς κόσμους και πολλά αστρικά συστήματα είτε ενσαρκωμένος είτε όχι. Πριν από την ενσάρκωση του στη Γαία το πραγματικό ουράνιο σώμα βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους αποσυμπύκνωσης συγκροτημένο σε ενεργειακό σύνολο μαζί με την ψυχή και αναμένει εντολή να εισέλθει σε γήινο σώμα. Το αποσυμπυκνωμένο σώμα και η ψυχή σε γήινες συνθήκες είναι άφθαρτα πλην χρήσεως πυρηνικών όπλων που διασαλεύουν τη σύνθεση του ενεργειακού στροβίλου της και δεν μπορεί να ενσαρκωθεί, αλλά και χρήσεως όπλων και μηχανών που διαθέτουμε τόσο εμείς όσο και οι αποστάτες.
Όταν το γήινο σώμα εκπληρώσει την αποστολή του, το πραγματικό ενεργειακό σώμα και η ψυχή εξέρχονται και μετά από μια διαδικασία κάθαρσης επανέρχονται στον κόσμο των 11 διαστάσεων ώστε να δοθεί νέα αποστολή από ανώτερες οντότητες. Ο Φαέθων Φοίβος Απόλλωνας, γνωρίζει την δράση των αποστατών και για αυτό αφίχθηκε στην Γαία ως αρχηγός όλων των ουρανίων δυνάμεων για την προστασία των Ελλάνιων και της ανθρωπότητας".
''Οι γήινοι επιστήμονες διατυπώνουν νόμους και θεωρίες για το σύμπαν με βάση τα γήινα δεδομένα και οδηγούνται σε Λάθος εκτιμήσεις. Το σύμπαν αλλού είναι πυκνοκατοικημένο και αλλού υπάρχει χάος και οφείλεται στις κρατούσες συνθήκες των περιοχών που είναι άγνωστες στην Γαία. Το σύμπαν είναι διάσπαρτο από ήχους, εικόνες και οντότητες που συμβιώνουν μαζί σας. Με την ενεργοποίηση των αρχέγονων δυνάμεων μέσω της ουδέτερης υπόφυσης, θα πάρετε επαφή με πραγματικότητες αδιανόητες από τους ανθρώπινους νόες".
"Αναπαραγόμαστε όπως κι εσείς εισερχόμενοι προς τούτο σε πεδία πυκνώσεων. Σε περιπτώσεις ανάγκης αναπαραγόμαστε με πνευματική διάθλαση.
Πρέπει να σας τονίσουμε ότι η ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο είναι μια σύνθετη διαδικασία περισσότερο πνευματική και λιγότερο σαρκική και αποσκοπεί στην αναπαραγωγή του είδους μας και όχι στην στιγμιαία απόλαυση, η οποία είναι ελάχιστη συγκριτικά προς την ηδονήν του έρωτα.
Έχουμε την ελευθερία απόκτησης περισσότερων της μιας συντρόφων ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΦΥΛΟΥ και με προϋποθέσεις που ορίζουν οι ηθικοί κανόνες της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των "Ε".
Η εγκυμοσύνη των θηλέων συντελείται όταν βρίσκονται σε κατάσταση πύκνωσης και οι διαδικασίες ελέγχονται εγκεφαλικά. Στον Σείριο η εγκυμοσύνη διαρκεί από τρεις έως δέκα οχτώ μήνες ανάλογα με τις υποχρεώσεις και τις επιθυμίες των γονέων.
Τα φυσιολογικά στάδια ανάπτυξης από την γέννηση μέχρι τον θάνατο είναι όμοια με τα γήινα, πλην των ειδικών περιπτώσεων που συντρέχουν λόγοι επίσπευσης της ενηλικίωσης.
Ουδέποτε ουράνια οντότητα ήρθε σε σωματική επαφή για πολλαπλασιασμό με γήινους ανθρώπους για αποφυγή δημιουργίας ελαττωματικών οντοτήτων. Η βελτίωση και διασταύρωση γινόταν πειραματικά για τον απόλυτο έλεγχο του αποτελέσματος.
Ο Μέγας Αυτοκράτορας και Ιερός Άρχων Φωτός Ζευς ουδέποτε ήρθε σε σαρκική επαφή με γήινη γυναίκα για απόκτηση τέκνων.
Όλες οι γυναίκες οι φερόμενες σαν γονιμοποιημένες από τον Δία, ουδέποτε αντίκρισαν το ουράνιο μεγαλείο του. Απλά δέχθηκαν την υψηλή εύνοια του να γονιμοποιηθούν με ουράνιο σπέρμα για την δημιουργία οντοτήτων υψηλής νοημοσύνης και υπερφυσικών ιδιοτήτων ώστε να βοηθήσουν το έργο της δημιουργίας σχετικά με τον άνθρωπο. Οι φερόμενοι σαν γιοι του Δ ιός, θεοί και ημίθεοι με δική σας ορολογία, παρουσίαζαν τελείως διαφορετικές ιδιότητες μεταξύ τους, ανάλογα με τον ρόλο που είχαν να διαδραματίσουν.
Για όλες τις γυναίκες που γονιμοποιήθηκαν με ουράνιο σπέρμα, τηρήθηκαν οι επιστημονικές διαδικασίες, όπως και η γήινη επιστήμη σήμερα. Μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια του Πηλίου από εμάς όπου και τους εμφυτεύτηκε το ουράνιο σπέρμα με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός του Δία. Ο Ζευς απαγόρευε ρητά την δημιουργία αθανάτων ανθρώπων. Όσες φορές έγινε παράβαση των εντολών του υπήρξε άμεση τιμωρία των υπευθύνων".
"Η γαλαξιακή ομοσπονδία των "Ε" σμήνους 13 Γαλαξιών έχει την δυνατότητα μεταφοράς της Γαίας σε άλλο ηλιακό σύστημα χωρίς επιπτώσεις στον άνθρωπο στην πανίδα και χλωρίδα του πλανήτη, αλλά τούτο δεν θα επέλυε τα παρόντα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι αποστάτες.
Έχουμε δυνατότητα θεραπείας και επίλυσης όλων των οικολογικών προβλημάτων που παρουσιάζει ο πλανήτης σας αλλά τούτο θα έκανε τον άνθρωπο ακόμη χειρότερο.
Δεν έχουμε εντολή επέμβασης παρά μόνο επιτήρησης.
Η εντολή επέμβασης θα δοθεί από τον Ιερό Άρχοντα Φωτός όταν δεν θα υπάρχουν άλλα περιθώρια αναμονής, και όταν από τις πράξεις σας κινδυνεύουν να διασαλευτούν φυσικοί νόμοι που θα έχουν επιπτώσεις και στο εκτός Γαίας ουράνιο περιβάλλον.
Τα πάντα θα συντελεστούν σε ελάχιστο χρόνο για να προστατεύσουμε το πολυτιμότερο τμήμα του ανθρώπου, την ψυχή και το πνεύμα του.
Αν αποσύρουμε τα σκάφη που περιβάλλουν την Γαία και διορθώνουν κοσμικές κινήσεις τις προερχόμενες από δικές σας ανεξέλεγκτες πράξεις, τότε η γαία θα κινδυνεύσει άμεσα. Βρισκόμαστε κοντά σας για να υλοποιήσουμε την υπέρτατη επιθυμία του Διός που είναι η διάσωση του πλανήτη σας. Αυτά που φαίνονται ακατανόητα από σας είναι καθημερινές δικές μας δραστηριότητες.
Να εύχεστε να μην γνωρίσετε τα τεραστίας έκτασης επερχόμενα φυσικά φαινόμενα, τρομερότερα και από τον Άδη. Από τη στιγμή που θα εκσπάσουν και μετά, και η δική μας επέμβαση καθίσταται δυσχερής. Όλα τα σχέδια μας προβλέπουν να εφαρμοστούν λίγες ώρες πριν από κάθε εκδήλωση βίαιων φυσικών φαινομένων. Είμαστε οι δυνάμεις Φωτός με τους μαχητές Φωτός και μοναδική αποστολή μας είναι να υλοποιήσουμε τα αισθήματα αγάπης του Ιερού Άρχοντα Φωτός, και την μεγαλοθυμία του υπέρτατου δημιουργού που είναι το ΟΛΟΝ ΦΩΣ".
" Μην παρασυρθείτε από την ψευδαίσθηση ότι είστε τέλειοι θα είναι λάθος.

Μόνο την βελτίωση μπορείτε να πετύχετε.

Μην ανεβάζετε τον εαυτό σας πάνω από τους άλλους για να θεραπεύσετε το εγώ σας.

Ακόμη και όταν είστε μεγάλοι χαμηλώστε εσείς για να γίνετε το ίδιο με τους άλλους.

Η ταπεινοφροσύνη είναι δυσθεώρατη μπροστά στην ασθενική περηφάνια".

ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ Η ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕΘΎΜΩΝ

Το  κείμενο είναι μηνύματα που ήρθαν σε υπολογιστές, τα οποία παρουσιάζει ο υποστράτηγος α.ε. Γ. Καλογεράκης στα βιβλία του


πηγή: http://ellanioi-olympioi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου